- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Geçmiş olsun değer düştükten sonra o tarz ağrılar bende de oldu acile gittik değer çok düşük çıktı ama doktor yine de tedbirli olmalıyız dedi o yüzden uyarmak istedim.Merhaba mesaj yazılalı epey olmuş ama ben de dış gebelik nedeniyle iğne oldum bugün 3.günüm ve ağrım var hastanede yattığım akşam da vardı olacak önemli değil demişlerdi çok şiddetli yürütmeyecek boyutta olduğu Zaman acilden gelirsin demişlerdi siz ağrı olursa mutlaka gidin demişsiniz kramlar gelip gidiyor bana korkuyorum normal değil mi ağrı yaşanmamalı mı? Yarın kan verecegim iğneden sonra ilk defa
Evet haklısınız ben de sıklaşırsa gideceğim şuan iyiyim Allah’a şükür siz şimdi nasılsınız?Geçmiş olsun değer düştükten sonra o tarz ağrılar bende de oldu acile gittik değer çok düşük çıktı ama doktor yine de tedbirli olmalıyız dedi o yüzden uyarmak istedim.
Evet ben de aynı durumu yaşıyorum iki gündür oluyor bir süre sonra geçiyor dün gece baya korktum hastaneye gidecektim ama geçince uyudum gitmedim bu sabah idrar yaparken oldu yine kramplar duş yaptım rahatladım şuan iyiyim yarin 4.günüm kan vereceğim umarım düşmüştür değerimArkadaşlar Dış gebelikte gaz sancısı yaşayan var mı, tuvalet yaparken bile ağrı hissediyorum
Çok şükür dış gebelikten hemen sonra hsg çekildim tüplerim hasar görmemişti o ayda hamile kaldım şuan 110 günlük kızım varEvet haklısınız ben de sıklaşırsa gideceğim şuan iyiyim Allah’a şükür siz şimdi nasılsınız?
Ne güzel çok sevindim,ben 1,5 yıldır evliyim yeni çocuk düşünmeye başlamıştık ilk denemede oldu çok sevindik ama başıma bu geldi şuanda çok üzgünüm korkuyorum ameliyat olmaktan ve 3-6 ay bekleme süresi olması ayrı bir üzücü yaşım daha küçük olsa üzülmem ama benim için tam vaktiydi.Siz dış gebelikten sonra ne kadar beklediniz?Çok şükür dış gebelikten hemen sonra hsg çekildim tüplerim hasar görmemişti o ayda hamile kaldım şuan 110 günlük kızım var
Kısmet değilmiş öyle düşün bende 31 yaşında anne oldum dış gebelikten önce 5 kimyasal gebeliğim oldu. Ben hemen hamile kaldım hiç korunmadımNe güzel çok sevindim,ben 1,5 yıldır evliyim yeni çocuk düşünmeye başlamıştık ilk denemede oldu çok sevindik ama başıma bu geldi şuanda çok üzgünüm korkuyorum ameliyat olmaktan ve 3-6 ay bekleme süresi olması ayrı bir üzücü yaşım daha küçük olsa üzülmem ama benim için tam vaktiydi.Siz dış gebelikten sonra ne kadar beklediniz?
İyi günler. Siz ne zaman için tekrar çocuk düşünüyorsunuz?Ne güzel çok sevindim,ben 1,5 yıldır evliyim yeni çocuk düşünmeye başlamıştık ilk denemede oldu çok sevindik ama başıma bu geldi şuanda çok üzgünüm korkuyorum ameliyat olmaktan ve 3-6 ay bekleme süresi olması ayrı bir üzücü yaşım daha küçük olsa üzülmem ama benim için tam vaktiydi.Siz dış gebelikten sonra ne kadar beklediniz?
Merhaba 3 ay korunma sonrasında mutlaka bir rahim filmi çektirip bir sıkıntım var mı diye baktırmak istiyordum ama salgın nedeniyle bir şey düşünemiyorum.Sürecim yeni tamamlandı regl oldum 3 ay sonunda hala salgın devam ediyor olursa risk alamam sanırım.İyi günler. Siz ne zaman için tekrar çocuk düşünüyorsunuz?
İyi günler. Siz ne zaman için tekrar çocuk düşünüyorsunuz?
Sizinle aynı kaderi yaşıyoruz bende 1.5 yıllık evliyim 28 yaşındayım tam ideal diye niyetlendik ama 6 ay beklememiz söylendi. Çok üzüldüm şuan iİğneden sonra ilk adetim oldu. 1 ay gitti kaldı 5 ay .zaman çabuk geçer inşallahMerhaba 3 ay korunma sonrasında mutlaka bir rahim filmi çektirip bir sıkıntım var mı diye baktırmak istiyordum ama salgın nedeniyle bir şey düşünemiyorum.Sürecim yeni tamamlandı regl oldum 3 ay sonunda hala salgın devam ediyor olursa risk alamam sanırım.
Merhaba aynı korkuları ben de yaşadım sürecim yeni bitti şuanda biraz daha rahatım ama ikinci iğnemi olduktan sonra vakalar açıklanmaya başladığında bu iğnenin vücuda nasıl yansımaları olduğunu bildiğimden epey korkmuş acaba ben de risk grubunda mıyım diye araştırmalar yapmıştım.Ben 2doz yaptırdığım için bu iğneyi daha fazla etkilendim ilkinde karaciğer enzim değerlerinde bir artış olmamıştı 2.iğneden 20gün sonra yaptırdıgım tahlilde değerlerim normale dönmüştü.15gün gibi bi süre içinde etkileri azalır üzmeyin kendinizi.Bol su için,bağışıklığınızın güçlenmesi için gereken her şeye özen gösterin ve en önemlisi pozitif düşünce stresten uzaklaşmak bağışıklık üzerinde etkisi büyük kafanızı güzel şeylerle meşgul edin.Çok geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar, Ben 2,5 yıllık evliyim ve ocak ayından itibaren bebek istiyoruz.Geçtiğimiz şubat ayı doktora gittim bebek istediğim için hsg çektirdim bir sorun çıkmadı.Ve doktor ilaç tedavisine başlamadan 28 martta idrar testi ile hamile kaldıgımı öğrendim.Çok mutlu olduk eşimle.Ancak öğrendikten 4 gün sonra kahverengi leke ile beraber kanama gördüm ve hastaneye gittik kese gözükmedi.Detaylı vajinal ultrason karın ultrasonu hepsinden bakıldı gözükmedi.Değerim 145 idi sonrasında sıralamam 154-191-264-303-280 şekilde devam etti.191 den sonra dış gebelik dedi doktor ama ben bir umut bu salgında başka hastaneyede gittim ordaki doktor kendiliğinden gidebileceğini söyledi ama 303 ü görünce iğne olman lazım dedi.İlk doktorum bu konuşmayı gerçekleştirirken bende travma oluşturdu.Bağışıklığımı etkileyeceği için çok ciddi virüsten korunmalısın dedi ama çok fazla korkutarak söyledi bunları.Sonuç cuma günü iğneyi oldum ve 1 gece kaldım elimi yıkamaktan ellerim tahriş oldu ve hastanemin yan binasının pandemi olduğunu yatırıldıgımda duydum.Eve geldik eşimle karantinadayız.Ama artık birçok şeyden korkar oldum.Evimde olmama rağmen içim hiç rahat değil.Virüsü kaptımmı korkusuyla geceleri uyuyamıyorum.1 hafta 10 gün sonra normale döneceğimi söyledi doktor.Ama benim psikolojim çok yıprandı ve korkum beni çok mutsuz ediyor.Lütfen yardım edin.
Geçmiş olsun evet ben de 1,5yıllık evliyim aynı zamanlarda hamile kalmışız,dış gebelik yaşamışızSizinle aynı kaderi yaşıyoruz bende 1.5 yıllık evliyim 28 yaşındayım tam ideal diye niyetlendik ama 6 ay beklememiz söylendi. Çok üzüldüm şuan iİğneden sonra ilk adetim oldu. 1 ay gitti kaldı 5 ay .zaman çabuk geçer inşallah
Çok teşekkür ederim Haklısınız ama doktorum ciddi anlamda psikolojimi etkiledi.Merhaba aynı korkuları ben de yaşadım sürecim yeni bitti şuanda biraz daha rahatım ama ikinci iğnemi olduktan sonra vakalar açıklanmaya başladığında bu iğnenin vücuda nasıl yansımaları olduğunu bildiğimden epey korkmuş acaba ben de risk grubunda mıyım diye araştırmalar yapmıştım.Ben 2doz yaptırdığım için bu iğneyi daha fazla etkilendim ilkinde karaciğer enzim değerlerinde bir artış olmamıştı 2.iğneden 20gün sonra yaptırdıgım tahlilde değerlerim normale dönmüştü.15gün gibi bi süre içinde etkileri azalır üzmeyin kendinizi.Bol su için,bağışıklığınızın güçlenmesi için gereken her şeye özen gösterin ve en önemlisi pozitif düşünce stresten uzaklaşmak bağışıklık üzerinde etkisi büyük kafanızı güzel şeylerle meşgul edin.Çok geçmiş olsun.
Normalde 4.günde artış olmasını normal karşılıyorlar sizde hiç artış olmamış değer düşmüş tekrar gittiginizde yarıya inmiş olabilir ikinci iğneye gerek olmaz diye düşünüyorum.Ben 2000lerde iğne yaptırdım gebeliğimde hormon değerlerim sağlıklı gebelikte nasılsa o şekilde ilerlemişti lekelenmeyi dikkate alıp hastaneye erken gitmemle ameliyata gerek kalmadı.Benim değerlerim iğneden sonra hep düşüşte oldu ama riske atmamak için ikinci iğne yapıldı 1000lerdeyken.Sizin değeriniz çok düşük iğne yeterli olacaktır diye düşünüyorum genelde o değerlerde kendiliğinden de düşüyor.Geçmiş olsun tekrar.Çok teşekkür ederim Haklısınız ama doktorum ciddi anlamda psikolojimi etkiledi.
Çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınız.Allah razı olsun.Bazı yorumlara baktıgımda iğneden sonra iç kanama geçirenler olmuş.Benim değerlerimdede iğneden sonra birden fırlama olup iç kanama riski olabilir mi? Şimdi kasık ağrısı oluyor ara ara ve bel ağrısı sizde de oldu mu iğneden sonra ?Normalde 4.günde artış olmasını normal karşılıyorlar sizde hiç artış olmamış değer düşmüş tekrar gittiginizde yarıya inmiş olabilir ikinci iğneye gerek olmaz diye düşünüyorum.Ben 2000lerde iğne yaptırdım gebeliğimde hormon değerlerim sağlıklı gebelikte nasılsa o şekilde ilerlemişti lekelenmeyi dikkate alıp hastaneye erken gitmemle ameliyata gerek kalmadı.Benim değerlerim iğneden sonra hep düşüşte oldu ama riske atmamak için ikinci iğne yapıldı 1000lerdeyken.Sizin değeriniz çok düşük iğne yeterli olacaktır diye düşünüyorum genelde o değerlerde kendiliğinden de düşüyor.Geçmiş olsun tekrar.
Ben de bu konuda bilgi sahibi değilken burada iğneye rağmen iç kanama geçirenlerin yorumlarını okuyup endişelenmiştim ama sonra anladım ki her vaka kendine özel değerlendirilmeli mesela bazı ip uçları var bu durumu yaşayıp yaşamayacagımızı gösteren burada yazılanlara çok da takılmamız lazım.İğneden sonra 4.günde değerlerin biraz artması normal karşılanıyor 7.günde ise en az %15 düşmesi gerekiyor %30 veya daha fazla düşmesi ise daha da sevindirici tedavi işe yarıyor demek.Benim 4.günde 2bin civarı olan değerim 3binlere çıktı ama 7.günde 2binlere düştü sonra giderek düşmeye devam etti tamamen sıfırlanmadıktan sonra rahat olamıyoruz evet ama en azından tedavinin olumlu gidiyor olması iğneden sonra %30 düşme olması değerlerin katlanarak artmamış olması bizim tedavimizin işe yaradığını gösterir.Çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınız.Allah razı olsun.Bazı yorumlara baktıgımda iğneden sonra iç kanama geçirenler olmuş.Benim değerlerimdede iğneden sonra birden fırlama olup iç kanama riski olabilir mi? Şimdi kasık ağrısı oluyor ara ara ve bel ağrısı sizde de oldu mu iğneden sonra ?
Ağrı konusunda yazmamışım, evet ağrım olmuştu gaz sancısı benzeriydi başladığında yerimde oturamıyor zor yürüyordum 15dk içinde kramplar bitiyordur, iğneden sonra 4gün içinde geçmişti fazla uzun sürmedi ağrı olması normal ama çok şiddetli geçmeyen olursa doktora gitmekte fayda var.Çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınız.Allah razı olsun.Bazı yorumlara baktıgımda iğneden sonra iç kanama geçirenler olmuş.Benim değerlerimdede iğneden sonra birden fırlama olup iç kanama riski olabilir mi? Şimdi kasık ağrısı oluyor ara ara ve bel ağrısı sizde de oldu mu iğneden sonra ?
Çok şükür ki şiddetli değil ağrılar. Anladığım kadarıyla bu değerlerde iç kanama riski olmuyor doktorum hiç böyle bir ihtimalden bahsetmedi açıkçası. 2 nisandan beri kanama görüyorum ilk hafta yoğundu ancak şimdi az görüyorum. Değerler tamamen sıfırlanınca mı regl olunuyor? Kusura bakmayın etrafımda bunu yaşayan kimse olmadıgı için birçok merak ettiğim şey oluyor ve kimseye soramıyorum.Yarın 7. günüm beta yapıcam.İnşallah iyi bir düşüş olurAğrı konusunda yazmamışım, evet ağrım olmuştu gaz sancısı benzeriydi başladığında yerimde oturamıyor zor yürüyordum 15dk içinde kramplar bitiyordur, iğneden sonra 4gün içinde geçmişti fazla uzun sürmedi ağrı olması normal ama çok şiddetli geçmeyen olursa doktora gitmekte fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?