Merhaba arkadasım ben dıs gebelik yaşamadım yaşıyormuyum diye şüphelenmiştim sadece ama korktugum gibi olmadı canım şükür. Korkma dış gebelik geçirenlerin tekrar geçirme sansı yüksek deselerde iğneyle düşürüldüğü için en az normal gebeliklerinki kadar risk var. Çünkü ameliyat vs olmamış ilaçla düşürülmüş. Hastaneden bi arkadasım vardı oda dış genelikten yatıyordu. Onunda ilaçla düşürülmüştü. Doktor 3 ay korunma verdi ve sonrasında korkma tekrarlama sansı normal bir kadınl aynı dedi. İnşallah sağlıklı bir bebişin olur seninde üzülme stres yapma bende neler yaşadım neler düşündüm ama hiç biri olmadı kendimi boşa hırpalamışımSizin durumunuz nedir cok zaman gecmis ama bende metotreksat igne oldum bu ay surem bitiyor korkuyorum tekrar ayni seyi yasamaktan burayi okurken yazınızı gördüm ondan yazdim umarım saglikli bir bebektir
Merhaba, dış gebelik teşhisi kondu ve iğne vurdular 4. Gün bthcg testi yapıldı iğneden önceki değerimden yüksek bir değer çıktı 7.gün tekrar test yapılacak değere bakılacak ama çok korkuyorum. Kese nerde bebek nereye tutundu v.s hiç bir bilgi vermediler üstelik ilk gebeliğim bu. Umarım yazımı okuyan beni gören birisi olur
Merhaba arkadasım ben dıs gebelik yaşamadım yaşıyormuyum diye şüphelenmiştim sadece ama korktugum gibi olmadı canım şükür. Korkma dış gebelik geçirenlerin tekrar geçirme sansı yüksek deselerde iğneyle düşürüldüğü için en az normal gebeliklerinki kadar risk var. Çünkü ameliyat vs olmamış ilaçla düşürülmüş. Hastaneden bi arkadasım vardı oda dış genelikten yatıyordu. Onunda ilaçla düşürülmüştü. Doktor 3 ay korunma verdi ve sonrasında korkma tekrarlama sansı normal bir kadınl aynı dedi. İnşallah sağlıklı bir bebişin olur seninde üzülme stres yapma bende neler yaşadım neler düşündüm ama hiç biri olmadı kendimi boşa hırpalamışımRabbim hayırlısını nasip etsin canjm
Gör bak hemen kalacaksın kürtajdan sonra klmak cok kolay oluyor inşallah güzel haberlerini alırızInsallah canim allah bekleyen herkese nasip etsin sana cok sevindim dis gebelik olmamasina cok tesekkur ederim bu ay insallah yasak bitiyor
Canim bn kurtaj olmadm kendi igneyle düştüGör bak hemen kalacaksın kürtajdan sonra klmak cok kolay oluyor inşallah güzel haberlerini alırız
Tamam işte düşüşten kürtajdan sonra daha kolay kalınıyor canımCanim bn kurtaj olmadm kendi igneyle düştü
Ay insallah canim insallahTamam işte düşüşten kürtajdan sonra daha kolay kalınıyor canım
slm cnm nasıl oldun ve neler yaptın aynı şeylerı yaşamışız maalesfrAy insallah canim insallah
Regl olmadim hala olsam dr gitcem 2 gun gecikti normalde gecikmez ama kendimden eminim ondan mevsimlerden die düşünüyorum sen naptin bu ay sende baslicaksin dimislm cnm nasıl oldun ve neler yaptın aynı şeylerı yaşamışız maalesfr
aslında başlamayı düşünüyorum ama hsg kafamı cok karıştırıyor adetıme 15 gun kaldı adetım geçsin korunmayı bırakırım saırım rahım fılmı konusuna kafamda netleştrrsemRegl olmadim hala olsam dr gitcem 2 gun gecikti normalde gecikmez ama kendimden eminim ondan mevsimlerden die düşünüyorum sen naptin bu ay sende baslicaksin dimi
aslında başlamayı düşünüyorum ama hsg kafamı cok karıştırıyor adetıme 15 gun kaldı adetım geçsin korunmayı bırakırım saırım rahım fılmı konusuna kafamda netleştrrsemhem brokolı yemeye başlarım dıe duşunuorum
Oncelikle cok gecmis olsun evet ağrı oluyor gaz sancisi gibi 2 gune bir betanizi olcturun ben 1 ay sonra oldum normal regl dongum gibi cok gecmis olsunMerhaba! Dıs gebelıkte alt karın agrısı yasayan oldumu gaz agrısı gıbı yurumemı bıle zorlastırıyor ıgnemı olalı ıkıncı gunum bugun regl nezaman olmam gerekır beta hcg vermelımıyım regl olmasamda yardımcı olabılırmısınız hastaneye gıttıgımde degerım 387 dı agrım cok oldugu ıcın betaya baktıklarında 280 ınmıstı bu durumda daha da dusermı kı lekelenmem var hala ;(
Oncelikle cok gecmis olsun evet ağrı oluyor gaz sancisi gibi 2 gune bir betanizi olcturun ben 1 ay sonra oldum normal regl dongum gibi cok gecmis olsun
Canim akisina birak sayet kanaman olmadiysa kendisi eriyip gidiyor diyorlar benim kanamayla beraber gitti cok sancim olmuştu hattaCok tesekkur ederım cevabın ıcın valla böyle olunca korkuyor ınsan farklı bişeymı yasıyorum acaba dıye Allahım yardımcımız olsun doktor ıkı uc gune adet gorebılırsın dedıde bende hıc o belırtı yok gıbı bılemedım
Canim akisina birak sayet kanaman olmadiysa kendisi eriyip gidiyor diyorlar benim kanamayla beraber gitti cok sancim olmuştu hatta
Agri hala oluyor bende arkdsmda da oluyor bence o dis gebeligin biraktigi eser dr lar kabul etmiyor ama seninde ondandirDegerım bıraz yukselmıstı doktor ıkıncı ıgne olabılırsın dedı ama yapmadı beklıcek cumaya kadar dermokıstım var bıde sag tüpümde agrı yapıyor fena sımdı onu arastırıyorlar o mu agrı yapıyor diye Allah yardımcımız olsun
Agri hala oluyor bende arkdsmda da oluyor bence o dis gebeligin biraktigi eser dr lar kabul etmiyor ama seninde ondandir
Herkese merhaba. Ve hepimize geçmiş olsun. Aranıza yeni katıldım bir şey sormak istiyorum size.
Ben 26 yaşındayım. haziran ayında gebelik yaşadım ve kalp atışlarını duymayı beklerken kese olduğunu ama bebeğin oluşmadığını öğrendik. 1 hafta daha bekledik ve 9. haftada kürtaj oldum.
Sonrasında hiç korunmadık ama özel çabamız da olmadı. ilk defa geçen ay yumurtlama günümü bekledik, öyle denedik ve gebe kaldım.
ama beta hcg değerlerim normal değil. ilk gün 66, 2 gün sonra 86, 1 gün sonra 116 ve son olarak 114 çıktı. 5+2 günlük şu anda. Bugün doktora gittim kese görünmedi. Sanırım dış gebelik. kürtaj yapılması gerek yarın gel tahlille detaylı bakalım dedi.
Sizce ,öncelikle dış gebelik ise kürtaj mı olmalıyım? yoksa internette okuduğum iğneden mi olmalıyım? Buna ben mi karar veririm doktor mu? ve benim çocuğum yok. 2.defa böyle sorun olunca ilerde çocuğumun olmama ihtimali yüksek mi sizce:'( ilkinde bu kadar etkilenmemiştim. Ama bu sefer psikolojimi iyi hissetmiyorum ben.. (((
Herkese merhaba. Ve hepimize geçmiş olsun. Aranıza yeni katıldım bir şey sormak istiyorum size.
Ben 26 yaşındayım. haziran ayında gebelik yaşadım ve kalp atışlarını duymayı beklerken kese olduğunu ama bebeğin oluşmadığını öğrendik. 1 hafta daha bekledik ve 9. haftada kürtaj oldum.
Sonrasında hiç korunmadık ama özel çabamız da olmadı. ilk defa geçen ay yumurtlama günümü bekledik, öyle denedik ve gebe kaldım.
ama beta hcg değerlerim normal değil. ilk gün 66, 2 gün sonra 86, 1 gün sonra 116 ve son olarak 114 çıktı. 5+2 günlük şu anda. Bugün doktora gittim kese görünmedi. Sanırım dış gebelik. kürtaj yapılması gerek yarın gel tahlille detaylı bakalım dedi.
Sizce ,öncelikle dış gebelik ise kürtaj mı olmalıyım? yoksa internette okuduğum iğneden mi olmalıyım? Buna ben mi karar veririm doktor mu? ve benim çocuğum yok. 2.defa böyle sorun olunca ilerde çocuğumun olmama ihtimali yüksek mi sizce:'( ilkinde bu kadar etkilenmemiştim. Ama bu sefer psikolojimi iyi hissetmiyorum ben.. (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?