Dis gebelik denilip Methotrexate.igne olan var mi?

Ben ameliyat oldum kızlar bugün, tüpümü almadan bebeği aldılar , ama sol tüpten yumurtlarsam tekrarlama olabilirmiş. Acık ameliyat oldu kaplı değil. Ve cok acı cekiyorum. Nekdr sürede iyileşebilirim.
Geçmiş olsun canım inşallah iyilesirsin hemen

Ben ameliyat oldum kızlar bugün, tüpümü almadan bebeği aldılar , ama sol tüpten yumurtlarsam tekrarlama olabilirmiş. Acık ameliyat oldu kaplı değil. Ve cok acı cekiyorum. Nekdr sürede iyileşebilirim.
Canım çok geçmiş olsun benim durum farklı bir boyut aldı. Tüpümdeki büyümüyor ancak normal rahimdede bir kese var yani iki gebelik var ve ondan dolayı değerim düşmüyor. Bende pazartesi sabah kürtaj olacağım.

Canım çok geçmiş olsun benim durum farklı bir boyut aldı. Tüpümdeki büyümüyor ancak normal rahimdede bir kese var yani iki gebelik var ve ondan dolayı değerim düşmüyor. Bende pazartesi sabah kürtaj olacağım.
Yaaaa çok geçmiş olsun, benim rahimdede yalancı kese vardı ama sıkıntı olmadı ondan değerimde bugun 5 bine düşmüş yarın tekrar bakılcak duruma göre taburcu edilecem. Allah yardımcın olsn

Herkese merhabalar, bende dış gebelik yaşıyorum hastanede yatış yapıyorum, cumartesi beta hcg 13000 lerdeydi bugün 4.gün 12000 beta hcg çıktı az az kanamam var parlak kırmızı. Doktor yükselmesini bekleriz demişti ama yükselmemiş beta hcg, böyle bir durumu yaşayan var mı

Herkese merhabalar, bende dış gebelik yaşıyorum hastanede yatış yapıyorum, cumartesi beta hcg 13000 lerdeydi bugün 4.gün 12000 beta hcg çıktı az az kanamam var parlak kırmızı. Doktor yükselmesini bekleriz demişti ama yükselmemiş beta hcg, böyle bir durumu yaşayan var mı
Canım çok geçmiş olsun. Benim 5. Gün yükselmişti sonra 7.gün düşmeye başladı. İnşallah seninde düşer bir an önce

İnşallah canım
İnşallah ameliyatsız tez zamanda kurtulursun kanamanın olması iyi benimde olmuştu o şekilde düşüyo zaten degerler. İlk bende 50 ml vuruldum o düşmesine yeterli gelmeyince ikincide 70 ml vuruldu o şekilde düştü degerlerim senin inşallah ikinciye de gerek kalmasın

İnşallah ameliyatsız tez zamanda kurtulursun kanamanın olması iyi benimde olmuştu o şekilde düşüyo zaten degerler. İlk bende 50 ml vuruldum o düşmesine yeterli gelmeyince ikincide 70 ml vuruldu o şekilde düştü degerlerim senin inşallah ikinciye de gerek kalmasın
Canım çok sağol içimi ferahlattın inşallah düşer. senin ilk iğneden sonra mı kanaman oldu?

Canım çok sağol içimi ferahlattın inşallah düşer. senin ilk iğneden sonra mı kanaman oldu?
İkinci iğneden sonra kanamam oldu o zaman değerler zaten düşmeye başladı bak senin kanaman başlamış değerlerde düşmeye baslamis rengi de kırmızı parlak demişsin ya buda yeni kan demek eski değil yani o kanama ile değerlerin düşecek inşallah benim de öyleydi. Zor bı durum ancak yaşayan bilir çok korkmuştum bende geceleri uyuyamazdim ya patlar da iç kanaması falan geçiririm diye içinde her an patlama ihtimali olan bı bomba sonuçta Allah korusun. Ağlardım hergün ya ameliyat olursam diye hamdolsun gerek kalmadı igneyle tedavisi mümkünmüş sonuçta inşallah sende iğneyle kurtulursun rabbim şifalar versin.

Arkadaşlar Dış gebelikte gaz sancısı yaşayan var mı, tuvalet yaparken bile ağrı hissediyorum 😞

Tekrar merhaba, bayanlar Dış gebelikte değerleriniz düşünce, gebelik kesesi ne zaman yok oldu, benim beta hcg düşüyor ama kese hala olduğu gibi duruyor

Tekrar merhaba, bayanlar Dış gebelikte değerleriniz düşünce, gebelik kesesi ne zaman yok oldu, benim beta hcg düşüyor ama kese hala olduğu gibi duruyor
Merhaba sizin kaç gün oldu ben Pazar günü iğne oldum şuanda kramplarım var ama kanama yok Perşembe günü beta bakılacak iğne olduğumda değerim 2500lerdeydi toplamda bu süreç ne kadar sürüyor acaba bilginiz var mı kan gelmezse düşmüyor anlamı mı taşır😞

İğneden sonraki gün bakıldı benim de kese duruyor Pazar gecesi hastanede yattım Pazartesi günü çıkış oldu şuanda evdeyim ve bu durum beni oldukça endişelendiriyor😕Bu durumumu çok fazla kişiyle paylaşmak da istemiyorum planlarım iptal ettim ne zaman iyileşecegimi bilmediğim için başka bir tarihe de alamıyorum,bazı işlerimi halledebilir miyim acaba diyorum ama her an ağrı girer kanama olur korkusundan bir şey yapamıyorum.Acaba düşüş gerçekleşirken çok mu şiddetli ağrı oluyor ki?😞

Benim sürekli sağ tüpümün yani Dış gebelik olan yerim ağrıyor, ve kanamam iğneden beridir sürüyor, size de geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda atlatırız

Hiç akıntıya bakma sen. Benim iğneden önce akıntım yoktu iğne vuruldum iki gün akıntı geldi 4. gün değerim yükselmişti. İkinci doz iğne yapıldı bende 7.gun beklenmedi o zaman hiç akıntım olmadı bende korktum ama dört gün sonra değerim düştü. Doktorda diyor akıntı önemli değil ama ağrı önemli agrın varsa mutlaka doktora söyle. Bide benim ilk zamandan beri ağrım olmadı değerlerim ilk başlarda dusuktu adet oldum tekrar normale yakın yükselme oldu teşhis için beklemek zorunda kaldım
Merhaba mesaj yazılalı epey olmuş ama ben de dış gebelik nedeniyle iğne oldum bugün 3.günüm ve ağrım var hastanede yattığım akşam da vardı olacak önemli değil demişlerdi çok şiddetli yürütmeyecek boyutta olduğu Zaman acilden gelirsin demişlerdi siz ağrı olursa mutlaka gidin demişsiniz kramlar gelip gidiyor bana korkuyorum normal değil mi ağrı yaşanmamalı mı? Yarın kan verecegim iğneden sonra ilk defa

Back
X