Merhaba arkadaşlar, Ben 2,5 yıllık evliyim ve ocak ayından itibaren bebek istiyoruz.Geçtiğimiz şubat ayı doktora gittim bebek istediğim için hsg çektirdim bir sorun çıkmadı.Ve doktor ilaç tedavisine başlamadan 28 martta idrar testi ile hamile kaldıgımı öğrendim.Çok mutlu olduk eşimle.Ancak öğrendikten 4 gün sonra kahverengi leke ile beraber kanama gördüm ve hastaneye gittik kese gözükmedi.Detaylı vajinal ultrason karın ultrasonu hepsinden bakıldı gözükmedi.Değerim 145 idi sonrasında sıralamam 154-191-264-303-280 şekilde devam etti.191 den sonra dış gebelik dedi doktor ama ben bir umut bu salgında başka hastaneyede gittim ordaki doktor kendiliğinden gidebileceğini söyledi ama 303 ü görünce iğne olman lazım dedi.İlk doktorum bu konuşmayı gerçekleştirirken bende travma oluşturdu.Bağışıklığımı etkileyeceği için çok ciddi virüsten korunmalısın dedi ama çok fazla korkutarak söyledi bunları.Sonuç cuma günü iğneyi oldum ve 1 gece kaldım elimi yıkamaktan ellerim tahriş oldu ve hastanemin yan binasının pandemi olduğunu yatırıldıgımda duydum.Eve geldik eşimle karantinadayız.Ama artık birçok şeyden korkar oldum.Evimde olmama rağmen içim hiç rahat değil.Virüsü kaptımmı korkusuyla geceleri uyuyamıyorum.1 hafta 10 gün sonra normale döneceğimi söyledi doktor.Ama benim psikolojim çok yıprandı ve korkum beni çok mutsuz ediyor.Lütfen yardım edin.