- 15 Ocak 2023
- 2.768
- 1.078
- 63
- Konu Sahibi Butterfly193
-
Öncelikle geçmiş olsun 5 ay önce bende dış gebelik geçirdim şuan korunuyorum 1 ay sonra tekrar gebelik düşünüyorumKızlar daha önce dış gebelik geçirenlerdwn tavsiye bekliyorum süreç hakkında kaç ay korundunuz tekrar gebe kalmaya çalıştığınız kaçıncı ay hamile kaldınız pazartesi iğne vurulucam düşük olması için herhangi bi tavsiyeniz var mı
Tüplerinize mi yerleştiKızlar daha önce dış gebelik geçirenlerdwn tavsiye bekliyorum süreç hakkında kaç ay korundunuz tekrar gebe kalmaya çalıştığınız kaçıncı ay hamile kaldınız pazartesi iğne vurulucam düşük olması için herhangi bi tavsiyeniz var mı
Merhabalar canım ben 6 nisanda oldum iğne 5800 olan değerim 1.5 ayda sıfırlandı 13 mayısta 0 dı işte doktorum 3 ay korunma verdi 6 temmuz dolunca bırakabilirsin ama iş rahim filmi dedi o da işte ben beklicem ağustosu eylülüKızlar daha önce dış gebelik geçirenlerdwn tavsiye bekliyorum süreç hakkında kaç ay korundunuz tekrar gebe kalmaya çalıştığınız kaçıncı ay hamile kaldınız pazartesi iğne vurulucam düşük olması için herhangi bi tavsiyeniz var mı
Peki dış gebeliktrn sonra adetinizde bı düzensizlik oldu mu bı de iğne mi oldunuz kürtaj mıÖncelikle geçmiş olsun 5 ay önce bende dış gebelik geçirdim şuan korunuyorum 1 ay sonra tekrar gebelik düşünüyorum
Benim değerim 96 oldu iğne vuruldum benim degerimin demi düşmesi bir ay sürerMerhabalar canım ben 6 nisanda oldum iğne 5800 olan değerim 1.5 ayda sıfırlandı 13 mayısta 0 dı işte doktorum 3 ay korunma verdi 6 temmuz dolunca bırakabilirsin ama iş rahim filmi dedi o da işte ben beklicem ağustosu eylülü
4 ile 6 ay arası oluyomus galiba ben 3 ay korunup denemelere baslicam çünkü öyle hemen hamile kalamiyorumMerhaba, ben ameliyat oldugum için korunma süresi 1 ay oldu. Ancak siz iğne oldugunuz için süresi daha uzun olacaktır sanıyorum
Yerini tam olarak bilmiyorumTüplerinize mi yerleşti
Regl günlerim değişti tabi mtx iğnesi 1 doz olabildim ama yan etki yaptı bende rahim duvarım kalinlasmisti kürtaj da oldum hatta laporoskopik ameliyattaPeki dış gebeliktrn sonra adetinizde bı düzensizlik oldu mu bı de iğne mi oldunuz kürtaj mı
1 aya yakın hastanede yattım malesefRegl günlerim değişti tabi mtx iğnesi 1 doz olabildim ama yan etki yaptı bende rahim duvarım kalinlasmisti kürtaj da oldum hatta laporoskopik ameliyatta
Çok geçmiş Allah tekrar yaşatmasın tuplerinizde bı sorun oldu muRegl günlerim değişti tabi mtx iğnesi 1 doz olabildim ama yan etki yaptı bende rahim duvarım kalinlasmisti kürtaj da oldum hatta laporoskopik ameliyatta
Sağol canım sağ tüpüme yerleşmisti sağ tupumden çıkartıp onarıldı tüp Allah'ım bir daha göstermesin çok zor bide yeni evliyim piskolojik olarak çok yorduÇok geçmiş Allah tekrar yaşatmasın tuplerinizde bı sorun oldu mu
Korunmayı bıraktınız miSağol canım sağ tüpüme yerleşmisti sağ tupumden çıkartıp onarıldı tüp Allah'ım bir daha göstermesin çok zor bide yeni evliyim piskolojik olarak çok yordu
1 ay sonra birakicsm şimdi bırakırsam belki gebe kalırım diye terettudum var ben tuplerimin kesin açık olduğunu öğrenmeden emin olmadan korunmayı bırakamam temmuz gibi doktora gidicem o ay da dusnucem artık hayirlisiylaKorunmayı bıraktınız mi
Bu dış gebelik geçienlerin tekrar geçirme olasılığı yüksek olduğu için terettutteyim doktora gitmiştim bana herhangi bir ilaç vitamin vs birşey yazarmisiniz korumayı birkatiktan sonra demiştim bana sadece hicbisey kullanmana gerek yok dış gebelik gecirmen terkar yüksek dedi gönderdi pislikKorunmayı bıraktınız mi
Çok mantıksız yüksek bı ihtimal olabilir ama büyük cogunluk tekrar sağlıklı bı gebelik geçiriyorBu dış gebelik geçienlerin tekrar geçirme olasılığı yüksek olduğu için terettutteyim doktora gitmiştim bana herhangi bir ilaç vitamin vs birşey yazarmisiniz korumayı birkatiktan sonra demiştim bana sadece hicbisey kullanmana gerek yok dış gebelik gecirmen terkar yüksek dedi gönderdi pislik
Benim değerim 96 oldu iğne vuruldum benim degerimin demi düşmesi bir ay sürer
Canım benim senimki baya düşük hiç korkma bence çok kısa sürer seninkinin düşmesiBenim değerim 96 oldu iğne vuruldum benim degerimin demi düşmesi bir ay sürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?