Kızlar merhaba, öncelikle dış gebelikte Ocak 2den beri mücahede veriyorum ve artık çok yoruldum.. dış gebelik geçirenlerin fikirlerine ihtiyacım olduğundan bu konuyu açmak istedim. Hikayem şu şekilde dış gebelik anlaşıldığında betam 1780di ve mtx iğne vuruldum dördüncü gün 2800e çıktı ve tekrar iğne vuruldum, her hangi bir kanama alanı oluşmadan değerim düşmeye başladı fakat geçen hafta beta kontrolüne gittiğimde betam 120ye düşmüş, sağ tarafta gebeliğe bağlı kist oluştuğunu ve kanama alanı bulunduğunu öğrendim. Kontrol amaçlı iki gün hastanede kaldım o süreçte vajinal kanamam vardı durdu, betam 71e düştü ve taburcu ettiler. Bugün tekrar kontrole gittim betam 45 e düşmüş fakat iki gündür sol tarafımda ağrı var durulmayacak gibi bir ağrı değil ama beni korkutuyor. Vajinal kanamam da tekrar başladı. Acaba iç kanama mı geçiriyorum bilmiyorum doktor da net bilgilendirmeden normal deyip yolladı Eve fakat ben çok korkuyorum.. iki aydır uğraştığım şu durum ameliyatsız bitsin artık çok yıpratıcı bir süreç..