Dış gebelik geçirenler acil bakabilir mi

Yaaa gerçekten mi sizde mi aynı şeyler yaşadınız. 200 lerdeyim şuan ve wc gitmek ölüm gibi mahbvediyor beni şuan. Ben de cumartesi gitcem kan vermeye inşallah sıfırlanır ya şuan çekiyorum wc deki sancıları krampları. İlk bebek deneyimiydi sizin? Ve 200 lerden 0 a ne kdar zamanda düştünüz bu wc faciası ne zaman geçer:/
Çok ağrılı olduğum dönemlerde kanama alanı oluşmuş içimde o yüzden oluyormuş o ağrı ama ameliyata almadı doktorlar. Bir hafta on gün sonra o sancı geçti fakat ara ara sol kasığımda inceden sızı oluşuyordu. Çok kötü bir süreç ama şunu unutma ki geçiyor. 200lerden sıfıra inmesi maalesef bir ayımı aldı benim. Sonuç itibariyle geçti gitti. Doktora görünmeyi asla ihmal etmeyin. İnşallah sizin de en kısa zamanda geçer.

hadi yaaa off bende bir umut sıfırlanır diye düşünüyordum uzun sürecek desene, belki yarın kan verdğim zaman sonucum sıfır gelır bi umut bakalım , doktora hep gıdıyorum sancılarım normalmıs ıc kanama vs demedıler o yönde sıkıntı yok ama sancılı geçti benim düşüş yaşarken nıyeyse cok sancılıydı. senın wc de büyükve küçük tuvalette kramplı sancı oluyor muydu hıc

hadi yaaa off bende bir umut sıfırlanır diye düşünüyordum uzun sürecek desene, belki yarın kan verdğim zaman sonucum sıfır gelır bi umut bakalım , doktora hep gıdıyorum sancılarım normalmıs ıc kanama vs demedıler o yönde sıkıntı yok ama sancılı geçti benim düşüş yaşarken nıyeyse cok sancılıydı. senın wc de büyükve küçük tuvalette kramplı sancı oluyor muydu hıc
Evet oluyordu. Karnıma baskı yapılıyor gibi ağrılı bir sancı tuvalete gitmeye korkuyordum Kanamam da başlamıştı o dönemde ama dediğim gibi bir sorun yaşanmadan atlattım siz de atlatırsınız normal bir süreç, içiniz rahat olsun.

Evet oluyordu. Karnıma baskı yapılıyor gibi ağrılı bir sancı tuvalete gitmeye korkuyordum Kanamam da başlamıştı o dönemde ama dediğim gibi bir sorun yaşanmadan atlattım siz de atlatırsınız normal bir süreç, içiniz rahat olsun.
İnşallah inşallah tek temennim benimde

Arkadaslar geçmiş olsun öncelikle benimde b hcg 2000 iken mth yaptılar 4. Günü 1650 oldu 7. Tekrar vericem sağ tüpümde sağ bacagım hatta kalçamn sag tarafı agrıyor değerlerin düştügünü görünce panik hallerim azaldı evde hiç hareket etmemeye calısıyorum allah hepimize kolaylık versin

Back
X