- 16 Aralık 2017
- 16
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi refiayagiz
-
Canım zaten ıkı uc ay kadar oldu ıgne olalı ama düşmesi zaman aldııCanım ben dış gebelik geçirdim ama ameliyatla sonlandı benim sürecim o yüzden bekleme sürecim oldu ama iğneyle nasıldır bilmiyorum. Eğer acele etmiyorsan birkaç ay bekle istersen vücudun kendine gelsin.
Kızlar meraba ben dış gebelik geçirdiim İğneyle düşürdüler bebeği doktoruma belli bi zaman gerekiyrmu dedım yapılmaması için doktor bana onun ıcın zaman vermıyorum olablr dedı bu konu da yaşayanlar varsa yazablrmı lütfenn
Merhaba acaba dış gebelikte değerleriniz nasıl ilerledi yükselişleri nasildimerhabalar dış gebelik belirtileriniz nelerdi acaba nasıl bişeyler yaşadınız
Adetim gecikti üçüncü gübü hastaneye gittim hamileydim bir hafta snra tekrar gıttıgımde beta düşktü yukselmemıstı ıkı gune bi kana bktırdım az az yukselıyrdu kesede gornmyrdu dıl gebelik oldugu cıktı ortayamerhabalar dış gebelik belirtileriniz nelerdi acaba nasıl bişeyler yaşadınız
Adetim gecikti üçüncü gübü hastaneye gittim hamileydim bir hafta snra tekrar gıttıgımde beta düşktü yukselmemıstı ıkı gune bi kana bktırdım az az yukselıyrdu kesede gornmyrdu dıl gebelik oldugu cıktı ortaya
Merhaba acaba dış gebelikte değerleriniz nasıl ilerledi yükselişleri nasildi
Benimki yavas yavas düştü bende korkuyrdum ıkıncı ıgneyı olcam diye ama şükür olmadı tamamen sıfırlaayana kadar öldüm öldüm dirildim resmen cok kotu bir psikolojı snra doktorum bekle hemen bebek dusunme dedı Allah yardımcın olsun canım bnımnasıl bir süreç geçirdniz acaba bana 2. iğneyi yaptılar cuma günü artık çok korkuyorum bu durumdan
Benimki yavas yavas düştü bende korkuyrdum ıkıncı ıgneyı olcam diye ama şükür olmadı tamamen sıfırlaayana kadar öldüm öldüm dirildim resmen cok kotu bir psikolojı snra doktorum bekle hemen bebek dusunme dedı Allah yardımcın olsun canım bnım
Doktorum şubattan sonra düşünebilirsin yapabilrsn dedi . Bazı mesjları okudum cok gec oluyr us ne yapcam bende kaldımbende şuan aynı o durumdayım inanın ne olacağımı bilmiyorum çok yorgunum değerlerim sıfırlansa rahatlıyacağım siz nekadar korunucaksınız acaba
Doktorum şubattan sonra düşünebilirsin yapabilrsn dedi . Bazı mesjları okudum cok gec oluyr us ne yapcam bende kaldım
Ben de yıllar önce bu berbat duyguyu yaşadım. Önce düşük yaptım sonra yine hamile kaldım sevinemeden daha doktor değerlerin 1000 üstüne çıkmazsa Sağlıklı bebek degıl dedi. Sonra az az kahve rengi lekeler başladı o zamana kadar dış gebelik nedir bilmiyordum bende yine düşük olur muhtemelen dedim ve doktora gitmeden bekledim bir sabah uyandım ve artık kulaklarımın sesleri duymadığını farkettim hemen doktora gittik doktor baktı ve iç kanama dedi acil ameliyata aldılar ölumden döndüm tabi bir tüpümü kaybettim tek tüplede yıllardır hamile kalamıyorum zaten yüzde 40 yine dış gebelik riski var şayet kalırsamhanımlar
banada dış gebelik tehditin var diyorlar ama net bişi deyivermiyorlar.iki günde bir gidecekmişim .çok şiddetli ağrım ve kanamam var 4+5 gündeyim doğal olarak kesede görünmüyor . ben iğne vurular diye beklerken düşürmek için bekliycez diyip gönderiyorlar . ağrım tek taraflı kasık ağrısı. bel ağrısı. siz bu aşamada ne yaşadınız ben çok korkuyorum
Merhabalar son durumunuz ne oldu acaba 2. Doz işe yaradı mı ben de 2. Dozu yapındım cumartesi günü bekliyorum şuan düşmezse 3.doz veya ameliyat dedi doktor şuan ne kanama var ne bişey dün kasıklarım sızlıyordu sadece bugün o da yokbende şuan aynı o durumdayım inanın ne olacağımı bilmiyorum çok yorgunum değerlerim sıfırlansa rahatlıyacağım siz nekadar korunucaksınız acaba
Merhabalar son durumunuz ne oldu acaba 2. Doz işe yaradı mı ben de 2. Dozu yapındım cumartesi günü bekliyorum şuan düşmezse 3.doz veya ameliyat dedi doktor şuan ne kanama var ne bişey dün kasıklarım sızlıyordu sadece bugün o da yok
Bu arada hemşire komşum bu iğnenin vücuttan 5 gün sonra atıldığını söylemişti bilginiz olsun ama siz yine de bir araştırın
Çok teşekkür ederim cavabın için umarım düşer benimde çok yıpratan bir süreçmiş Allah yaşayan herkese sabır sağlık versinevet canım yaradı merak etme seninde düşecektir artık başka birşeye gerek kalmaz bend eokadar çok korkmuştumki ama geçti gitti tabi daha bitti sayılmaz . değerin sıfırlanana kadar 2 günde bir çağırdılar beni çok bunalmıştım artık. şimdi nisana kadar bekliyorum nisanda tedaviye başlayacağım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?