Dış gebelik geçirenler bakabilirmii

korkma inan bundan sonra düzene giriyo herşey görüceksin.ben tedaviyle hamile kalıyorum malesef oyüzden hemen başlamak istiyorum zaten hemen olmuyor sizin böyle bir sıkıntınız yoksa ne güzel.

korkma inan bundan sonra düzene giriyo herşey görüceksin.ben tedaviyle hamile kalıyorum malesef oyüzden hemen başlamak istiyorum zaten hemen olmuyor sizin böyle bir sıkıntınız yoksa ne güzel.
Şuan için herhangi bir sıkıntı var mı bilmiyoru ilkti bizim de.
Size de çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede isteğinize kavuşursunuz

Reactions: SUU
Merhaba dış gebelik geçirdim 1 doz iğne ile 2. Haftada ancak düşmeye başladı hala tam düşmedi beklıyorum iğneden sonra korunmam gerektiğini sormuştum 3 ay dedimişti tekrar sordum regl olup bitince gel yanıma dedi ne kdr beklemeliyim acaba sizlere doktor neler önerdi

Geçmiş olsun canım 1 doz iğneyle atlatman güzel doktorum bana da 3 ay korunma verdi ilaçtan dolayımı diye sorduğumda hayır ilaç vücudundan atıldı bile dedi muhtemelen vücut kendini toparlaması psikolojikmen kendimizi toparlamamız için verilen bir süre
Değerin kaçtı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…