Canım kafanı rahat tut bu işin tek çaresi takmamak.
Bende dış gebelik geçirdim senden farkı tüpüm alınmadı bu benim daha şanslı oldugum anlamına gelmiyor aslında tüp hasarlı oluyor ve tekrar dışgebelik riski geçirme oranıda artıyor. Tek yumurtalıkla çok rahat gebe kalabilirsin. Ben şuan hamileyim. Nasıl hamile kaldım dersen önceleri çok üzüldüm çok düşündüm düşünmemek elde değil tabiiki sonra dedimki amman olursa olur olmassada folik asit kullanıyordum onu bile bıraktım .Okadar boşladım yani ve şimdi hamileyim.Allah sanada nasip etsin inşallah. sevgiler)))
canim ben de temmuzda dis gebelik oldu. ilk gebeligimde. sol tupum alindi. ben de dort aydir deniyorum.
ben yurtdisindayim simdi elimden beklemekten baska bir sey gelmiyor. ama yazin Tr ye donecegiz tamamen. o zaman ilk isim rahim filmi ile diger tupum tikali mi ona bakmak. ayrica sag tarafim yumurtluyor mu kontrol ettirmek.
sen de yap. bak bakalim diger tarafin aciksa ve tup olan tarafinda yumurtlaman normalse hic korkma.
kafana takmadigin surece oluyor. biraz kendini serbest birak oluruna birak.
ben gun saymakla vs olmayacagini ogrendim, gerci elde degil sayiyorum ama engel olmak istiyorum. Kismet olunca 3-4 gunluk sperm ile hamile kaliyorlar. kismet olmayinca tup bebek yaptirip, en kaliteli yumurtalar ve spermler secilip 3-5 tane embriyo rahime konulsa bile olmuyor. daha ne olsun.
o sebple once sorun var mi yok mu baktir. yoksa emin ol olacaktir.
canım ablam dışgebelik geçirdi tek tüpü alındı ve şu an 3 aylık hamile.. darısı başına
hanimlar cok onemli bir soru. benim dis gebelik belirtim olmadi sadece kahverengi lekelenme idi. sizde bu lekelenme hic olmayan da var mi? yani ayni normal hamileleik gibi sorunsuz ama sonradan dis gebelik cikan var mi?
geçen sene ocak ayında bende dış gebleikden ameliyat oldum ve sağ tüpüm alındı.. ama şuan 11 haftalık hamileyim.. üzülme canım. herşey zamanını bekliyor.. bende tek tüple kaldım.. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşş.. amin..
canım bende 9 ay önce dış gebelik yaşadım herşey güzeldi hamileydim ve sancılarım başladı bıcak saplanır gibi sancılar bi kesiliyordu bi başlıyordu sancılar ve çok kötü oluyordum yürüyemez hale geliyordum doktora gittim testler güzel dedi dayanamadım tekrar gittim dış gebelik oldugu anlaşıldı yanımda kimse yoktu beni bi saat içinde ameliyata aldılar sağ tüpümü de almışlar iç kanama geçirmişim neyse herşey biti üç yada altı ay hamile kalma dediler ben üçüncü aydan sonra korunmadım 6 aydır bekliyorum olmuyor artık kafam allak bullak oldu ne yapmalıyım beklesemmi biraz doktoramı gitsem bilmiyorum şimdide sol tarafım sancılanıyor korkuyorum tahlillerde yok cıkıyor günüm 15 gün oldu geçeli of ne yasam bi fikir verin lütfenarkadaşlar ben bundan 9 ay evel dıs gebelik gecridim cok sevinmiştim ama hamileyimdie malesef dısgebelikle sonuclandı 4 senelik evliyim 4 senede 1 kez hamiş oldumoda dı gebelikoldu şimdi sağ tüpüm alındı ve 6 aydır neyzıkki yine olmuo ve cok korkuorum bana yardımcı olabilcek tecrübeli arkadaslar varsa bekliyorum önerilerinizi:çok üzgünüm:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?