Dış gebelik geçirip tüpü alınan ve tekrar hamile kalan varmı?

Cok gecmıs olsun sızede benım gec farkedılmedı hep takıpteydım sadece kendılıgınden dusmesını bekledıler bende agrı olunca mecbur gıttıgımde yapalım artık denıldı ama sanırım bu agrı dıs gebelık agrısı degıl sag tüpümde dermokıst vardı onun ağrısı olabılır denıldı ve pervık ultrason ıstendı bakalım yarın cekılıcem hakkımızda hayırlısı agrılarım gecsınde hayırlısıyla Allahım herkese şifasını versın

Geç farkedilmediyse genelde iğneyle düşüyor. Doktorun dediklerine uy yeter. Geçmiş olsun

Geç farkedilmediyse genelde iğneyle düşüyor. Doktorun dediklerine uy yeter. Geçmiş olsun

Malesef acil olarak acık amelıyata alındım dıs gebelıgım o sekılde sonlandırılabıldı ıc kanama baslamıs degerıme gore bebek daha buyukmus ıgne ıle dusmemesı cok normalmıs dermoıd kıstımde alındı malesef sol tüpüme dıs gebelık zarar verdıği için onuda aldılar hakkımızda hayırlısı Allah kımseye yasatmasın gercekten zor durumlar ;(

Çok geçmiş oldun canım, çarçabuk iyileşirsin umarım. Moralini bozma ciddi bir hayati tehlike atlattın. Kendine iyi bakıp bir an önce iyileşmeye çalış. Yaşın gençse Dr izin verdikten sonra 1 yıl denersin gebeliği. Genç değilsen 6 ay dene. Sonra yardım al. Tekrar geçmiş olsun. Çok zor biliyorum ama geçecek bu günler

Merhaba hanımlar benim hikayemde sizinkine benzer 2018 ocak ayında başladım tedavime ve nisan mayıs ayında 50 mg klomen kullandım haziran ayının reglisinde aşıla yapılmak üzere tedavi görüyorum gonal-f 900 iğne tabi mayıs ayındaki kan tahlilinde E2 hormonum yüksek çıktı diğer aylara nazaran ve ben internetten araştırdığıma rağmen bu değer hamilelerde yüksek çıkıyormuş ve benim doktorum bu değer benim için yüksek değil dedi ve bu arada hafif kanamalarım ve sağ kasık ağrılarım oluyordu doktoruma söylediğim halde umursamadı haziranın 11 de yoğun kanamam başlayınca doktorumu aradım ve iğnemi kesmemi söyledi ve haziran 12 ve 13 de acile gittim beta değerim 1943 idi yani hamile idim ama dış gebelik olmuş neyse haziran 13 de sabah tekrar kan vermek için acile başvurduğumda iç kanama başlamış seni ameliyata almamız gerek dedi 2 saat ameliyat sonucu dış gebelik sonlandırılıp sağ tüpümü almışlar.Şimdi doktrumun ihmalkarlığı yüzünden canımdan oluyordum ve tüpümü kaybettim. Bu ay sonu patoloji sonucumu alıcam İnş. Temiz çıkar. Tabi Bu süreçte ben sağlık bakanlığına şikayet ettim ve dava açmaya hazırlanıyorum diyeceğim o ki lütfen doktorunuzu iyi seçin hem geleceğinize hemde doğacak olanınıza zarar gelmesin. Şimdi ameliyat eden doktorum bana sadece 15 gün cinsel perhiz verdi ama korunun demedi acaba korunsam mı yoksa devam mı etsem bilemedim .Uzun oldu biraz ama kusura bakmayın

geçmişolsun. dava açma sebebiniz tam olarak nedir?
gebeliği sonlandıran bir iğne var. kemoterapi ilacı ama çok küçük bir doz. bu yüzden bu iğneyi yaptırdıysanız ameliyattan önce(ki anladığım kadarıyla acilen ameliyata alınmışsınız, iğne yapılmamış) cinsel perhize gerek yok. ama doktorunuzla netleştirmeniz sizin için daha doğru olur.

Teşekkür ederim.Dava açmamın sebebi benim beta hgc değerime bakmadan iğneye başla demesi sonuçta ilk olacaktı benim gebeliğim benim hafif kanamam ve ağrım var dediğimde umursamadı ..Manevi olarak yıprandım canım yandı ihmalkarlığı yüzünden sağ tüpümü kaybettim bundan sonraki gebeliğimin % de oranı düştü ..Perhizi doktor söyledi ama korunun felan demedi de !

Canım geçmiş olsun aynı şeyleri ben de yaşadım sağ tüpüm patladı ve alındı. Patolojiye rutin olarak gönderiliyor o tüp, kötü birşey çıkma ihtimali olduğu için değil. Patoloji raporunda iltihap gebelik materyali vs yazacak. Bu konuda endişelenmene gerek yok. Ben dış gebelik ameliyatından sonra bir daha gebe kalamadım 2 yıl oldu yaşım da 41 oldu bu arada. Yaş itibariyle bir daha da kalabileceğime inanmıyorum... İnşallah hayırlısıyla siz bir an önce gebe kalırsınız.

Geçmiş olsun canım en iyisini sen bilirsin ama ben de dış gebelik geçirdim 3 ay korundum bana sorarsan biraz uzaklaş bu fikirden 3 ay beynini rahmini dinlendir sonra bebek düşün birde ben normal kürtaj oldum doktor 1 ay birliktelik yasak dedi

İnşallah tez zamanda hepimiz hamile kalır sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getiririz.Lütfen sende öyle düşünme RABBİM bizede taddıracak o evlat kokusunu

Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun. Doktor banada 15 gün dedi galiba tahribat açısından süreler kısalıp uzuyor tahminimce tam 15 gün sonun da benim normal regl dönemim tabi bu operasyondan sonra hemen olurmu uzarmı bilemiyorum ben ilk reglimi olana kadar korunur sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum verende ALLAH alanda ALLAH bizim sınavımız bu imiş demekki RABBİM bize sabır versin bu işler sabır işi ( BU 2.Cİ evliliğim ) İlk evliliğim 6 yıl sürdü ve hiç bir şekilde hamile kalamamıştım nasibim böyleymiş asla isyan etmedim etmiyorumda sadece sabırsız davranıyorum o kadar sizlerde sabredin başka yapacak birşeyimiz yok çünkü ...

Merhaba benimde sol tüpüm alındı mayıs ayında dış gebelik oldu Sonra laparoskopi oldum sol tüpümde patlamis dış gebelik aldilar sol.tupumude aldilar..eylülde hamile kaldım şimdi 2aylik hamileyim inşallah seninde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…