Dış gebelik için bilgi verirmisiniz?

Arasarya

Bir mucize olsunn 👶🤗🙏💕
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2019
295
222
53
36
Arkadaşlarr bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
Artış hızı olarak fazla olmayan kan sonucum lekelenmelerim agri söz konusu oldu ozaman dış gebelik dendi ..ilk kürtaj oldum değerim düşmedi hastahaneye yatisim yapıldı 614 olarak değerle metotrax iğne oldum 4.gün 624 oldu değerim bugün yedinci gün ve değerim 427 oldu hastahanede ciksammi diye düşünüyorum sabah aksam kan vermekten yoruldum beni yaşayan anlar sizden iyi şeyler duymaya ihtiyacım var

Hastnedemi yatıyorsunuz 7 gundur???

Değeriniz düşmeye başlamış taburcu olabilirsiniz. Doktorun söylediği aralıklarla kan verseniz yeterli olur.

Değeriniz düşmeye başlamış taburcu olabilirsiniz. Doktorun söylediği aralıklarla kan verseniz yeterli olur.
Bende ole düşünüyodum fakat doktorum taburcu etmedi Bnde kendim imza atarak çıktım bugün değerim 248e düşmüş çok şükür

Çok enteresan benım degerım 2500 oldıgu halde ve kanamam oldugu halde benı bır gun yatırıp cıkardılar hastaneden.Şaşırdım sızı bu kadar tutmalarına
Hiç sormayın ya bende çok anlamış değilim. Sağlık olsun dedik allah büyük bugün 84e düşmüş çok sukur

Dış gebelikte iğne kullanan var mı bu iğneyi nasıl emin edebilirim
15 gün once vuruldum igneyi doktorun reçete yazması gerekir bende çok zor buldum iğneyi her eczanede yok araştırma jastahanelerinde olabiliyormuş biranönce vurulur kurtulursunuz insallah

Sayfamda açtığım başlığı okursan umarım yardımcı olmuş olurum ve sana umut olurum :)

Sayfamda açtığım başlığı okursan umarım yardımcı olmuş olurum ve sana umut olurum :)
Çok şükür canım aynı şeyleri yaşamışız Bnde kürtaj oldum 10 gün hastahanede kaldim değerim bugün itibari ile 2.9 a düşmüş allahım kimseye yasatmasin

Çok şükür canım aynı şeyleri yaşamışız Bnde kürtaj oldum 10 gün hastahanede kaldim değerim bugün itibari ile 2.9 a düşmüş allahım kimseye yasatmasin
Merhaba kac gunde dustu bu degere acaba. Kuretaj oldunuz mu surecınız nasıl ılerledı

Merhaba kac gunde dustu bu degere acaba. Kuretaj oldunuz mu surecınız nasıl ılerledı
20 günde geriledi bu sayıya. Ewet kürtaj oldum 2 gün sonra mtx ignesini oldum 10 gün hastahanede kaldim kanamam 3 hafta sürdü arada yine sağ kasığımda batma gibi ağrı söz konusu bugünüme çok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…