Dış gebelik İkinci Doz metotreksat

Ama bende ki durum farklı olarak beta değerim düzensiz değil düzenli artıyordu 2 kar 3 kat o yüzden doktor her hangi bir yerde büyüyor olabilir beklemeni önermem dedi bende işlemi kabul ettim

Ama bende ki durum farklı olarak beta değerim düzensiz değil düzenli artıyordu 2 kar 3 kat o yüzden doktor her hangi bir yerde büyüyor olabilir beklemeni önermem dedi kese göremese bile ser
malesef çok belirsiz ve ürkütücü bi durum benim değerlerim çok güzel artıyordu ve sürekli lekelenmem vardı rahim duvarı kalındı yani her şey yolundaydı sizin beta değerleriniz düşük yükselince kese gözükmezse endişe edebilirsiniz ancak

Kürtaj sonucunuz patolojiye gönderdiyseniz oradan sonuç çıkar. Ben de 2267 beta değeriyle işleme alındım o zamana kadar bir şey göremediler. Tüplerde de göremediler. Ama kürtajdan plesanta dokusu çıktı.

Bende de aynı sonuç çıkarsa ne olacak beta değerlerim yükseliyordu çünkü

Bu arada doktor patolojiye bir şey göndermiş ama bahsetmedi ne olduğundan büyük ihtimal odur

Bu arada işlemin ertesi günü beta düşmeye başladı ya tekrar yüksek şansı yok dimi

Bu arada işlemin ertesi günü beta düşmeye başladı ya tekrar yüksek şansı yok dimi
Düzenli beta baktırmanız lazım. Sıfırlanana kadar takipte olmalı kan vermelisiniz. Eğer kürtaj sonucunuzda rahimde gebelik bulgusu tespit edilirse, sağlıksız gebelikmiş diyebilirler. Çıkmazsa dış gebelik olmuş olur.

Merhaba, dış gebelik şüphesiyle (görülen bir şey yok) metotreksat iğne vurulup (70mg), değerler 7. Gün yükselmeye devam eden, ikinci doz iğne vurulmak durumunda kalan var mı aranızda?
Benimde dış gebelik dendi değerim 103 88 arası gidip geliyor sabah yuksek gece düşük bugün iğne vuracaklar 7 gün yatış diyorlar ama çok yan etkisi yok gibi illa kalmak mı gerekiyor acaba çok küçük bendeki odak noktası da yok

Peki tuplerde mi benim ilk doz ise yaramadi ikincidozda 1111den 869 dustu 3 4 gunde ama kurtaj da oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…