Dış gebelik mi, düşük mü?

Interrex

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
2.027
1.185
658
Öncelikle herkese merhaba. Beklenen adet tarihimden bir gün sonra yaptırdığım kan testinde beta hcg 50 çıktı, 3 gün sonra 175, bundan 2 gün sonra da 387 çıktı. Son kan testi yaptırdığım günün akşamında kahverengi-kırmızı renkli kanamam başladı. Ertesi gün tekrar hastaneye gittim yine kan testi yaptılar bu defa 438 çıktı. O gün düşük tehdidi tanısıyla hastaneye yatırdılar. Ertesi sabah yapılan testte 207'ye düştüğü için kendi kendine düşmesini bekleyeceğiz diyerek taburcu ettiler. 3 gün sonra yani bugün tekrar kan testi yapıldı ve 289 çıktı. Doktorum değerin yüksek olmadığını bu asamada bana bir zarar vermeyeceğini 2 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.

Bu durumda olup da kendiliğinden düşük yapan var mı, Yoksa boşa mı bekliyoruz?

Suan kese yoktur kendi kendi ne düşer diye tahmin ediyorum

Peki dış gebelikse bu şekilde düşmesi mümkün olabilir mi
Dış gebelikte kendi düşmez canım kese rahim dışı bi yerde döllenmiş olmalı tüplerde oluyo genelde ya iğne yada operasyonla alınmalı doktor dış gebelik olabilir dedi mi

Dış gebelikte kendi düşmez canım kese rahim dışı bi yerde döllenmiş olmalı tüplerde oluyo genelde ya iğne yada operasyonla alınmalı doktor dış gebelik olabilir dedi mi
Evet olabilir dedi. Açıkçası değerlere bakıldığında dış gebelik gibi duruyor. Bu durumda beklemek daha tehlikeli degil mi onu anlamadım açıkçası

Evet olabilir dedi. Açıkçası değerlere bakıldığında dış gebelik gibi duruyor. Bu durumda beklemek daha tehlikeli degil mi onu anlamadım açıkçası
Değerin 1000 olmalı keseyi görsün doktorun oyüzden beklicek inip çıkışlı degerler dış gebelik olabilir takibi bırakma

Değerin 1000 olmalı keseyi görsün doktorun oyüzden beklicek inip çıkışlı degerler dış gebelik olabilir takibi bırakma
2 günde 1 kan veriyorum tam düşecek dedim yeniden cıktı. Umarım kazasız belasız atlatırım bu süreci.

Dün baska bir hastanede yeniden test yaptırdım bu defa beta hcg 168 çıktı. Bugün de her zaman test yaptırdığım hastanede yeniden yaptırdım 118 çıktı. Sanırım yavaş yavaş düşüyor ama sıfırlanmadan içim rahat etmeyecek. Umarım bu şekilde düşmeye devam eder.

Hayat ne garip gecen hafta yükselsin diye dua ederken, şimdi düştüğünü görünce seviniyorum

Benimde başıma geldi iğneyle sonlandırıldı. İğne vurulduğu gün 735ti 1 hafta sonra ancak sıfırlanabildi. Takipte kalın yükselirse dra gidin ve iğne yapsın. Allah bir daha yaşatmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize

Teşekkür ederim inşallah.

ben dış gebelik geçirdim, normal düşük yapıyorsun dediler 10güne kanaman biter duser dediler, benim 25.gün falan halen kanamam vardi ve ben anı bir şok ile hastaneye gittim. normalde 100 lere olan hcg 1500 lere çıktı ve vajinal ultrason ile takip te sağ tüp te göründü. acil kürtaj olup iğne yapıldı, normalde 1 2 hafta da düşmesi beklenen hcg tam 2 ayda sıfırlandı. aman diyeyim sıfırlanana kadar kan baktir. çok illet bisey

Ben de böyle bir durumdan korkuyorum açıkçası. Doktorum pazartesiye randevu verdi ama ben yarın tekrar test yaptırmayı düşünüyorum.

Merhaba canım geçmiş olsun Peki doktor düşmesi için iğne felan yaptı mı değerin düşmüş inşallah sıfırlanor da kolay atlatırsın zor bir durum rabbim kimseye yaşatmasın annem de geçirdi böyle bir gebelik ama tekrardan hamile kalabildi canım gelişmeleri yazarsan sevinirim takdiri ilahi verende Allah Alanda

iğne yapmadı, değerler kendiliğinden düştüğü için kendi kendine düşmesini bekliyoruz, eğer düşmezse o zaman iğne yapılabilirmiş. şimdilik düşüyo gibi umarım böyle devam eder. Teşekkür ederim.

Bugün yapılan testte beta hcg 99 çıktı. Yalnız ben 2 gün önce regl oldum. buna rağmen 5 günde 118'den 99'a düşmüş. Şayet normal düşük yapıyorsam, beta hcgnin bu kadar yavaş düşmesi normal mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…