Drunuzla konuşun iğne yapsın ve bitsin. Ben iğne olmama rağmen 1 haftada zar zor düştü. Çok zor o psikoloji, biran önce kurtulun.Bugün yapılan testte beta hcg 99 çıktı. Yalnız ben 2 gün önce regl oldum. buna rağmen 5 günde 118'den 99'a düşmüş. Şayet normal düşük yapıyorsam, beta hcgnin bu kadar yavaş düşmesi normal mi acaba?
Ben 3 ay sonra hamile kaldım o iğne yapılınca.Eğer dış gebelik değilse iğne yapılmasını istemiyorum. Zira iğne kemoterapide kullanılan bir iğneymiş ve iğneden sonra en az 4-5 ay korunmak gerekiyormuş. Bir de eğer dış gebelikse tekrar etme ihtimali var o yüzden durumumun dış gebelik olup olmadığının tespiti açısından da eğer beta hcg düşmeye devam ederse bekleme taraftarıyım açıkçası. Tesekkur ederim :)
bilemedim ki herkes bişey söylüyor, iğneden sonra 5 aydan önce hamile kalınırsa yeniden düşük olabilir veya çocukta anomali olabilir vs deniyor. o yüzden düşme eğilimindeyken o riske girmek istemiyorum. zaten iğne yapılınca da hemen düşmüyormuş, şuan kendiliğinden azaldığı için biraz daha bekleyeyim diyorum. tabi sonunda düşmeyip tekrar artarsa yapacak bişey yokBen 3 ay sonra hamile kaldım o iğne yapılınca.
Dış gebelik bendede olmuştuÖncelikle herkese merhaba. Beklenen adet tarihimden bir gün sonra yaptırdığım kan testinde beta hcg 50 çıktı, 3 gün sonra 175, bundan 2 gün sonra da 387 çıktı. Son kan testi yaptırdığım günün akşamında kahverengi-kırmızı renkli kanamam başladı. Ertesi gün tekrar hastaneye gittim yine kan testi yaptılar bu defa 438 çıktı. O gün düşük tehdidi tanısıyla hastaneye yatırdılar. Ertesi sabah yapılan testte 207'ye düştüğü için kendi kendine düşmesini bekleyeceğiz diyerek taburcu ettiler. 3 gün sonra yani bugün tekrar kan testi yapıldı ve 289 çıktı. Doktorum değerin yüksek olmadığını bu asamada bana bir zarar vermeyeceğini 2 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.
Bu durumda olup da kendiliğinden düşük yapan var mı, Yoksa boşa mı bekliyoruz?
Bugun yaptirdigim testte 167 cikti. Birazdan kurtaj yapacaklar. Yine dusmezse dis gebelik olacagi icin igne yapilacakmis. Umarim kurtajla düşerSeninki kimyasal gebelik bence bende geçirdim sadece değer yükseliyor kese felan oluşmadan düşüyor değer ilk kanda 800lerde bişey çıktı birkaç gün sonra kanamam oldu yoğun kasık ağrısıyla gittiğimde 200lere düşmüştü daha sonra 1ay içinde kendiliğinden düştü ve adet oldum
Kürtaj kesin çözüm direk alıyolar zatenBugun yaptirdigim testte 167 cikti. Birazdan kurtaj yapacaklar. Yine dusmezse dis gebelik olacagi icin igne yapilacakmis. Umarim kurtajla düşer
Yarına randevu verdi kürtaj için ama benim sol yumurtalık tarafimda agrım var şuan. Umarim dis gebelik degildir. Bugun ultrasonda baktığında sıvı birikmesi görünmüyor bu iyi bisey dedi.Kürtaj kesin çözüm direk alıyolar zaten
Teşekkür ederim. Benim 93'e kadar düşüp tekrar artmaya başladı. 1 aydır düşsün diye bekliyodum yorucu bir süreçti gerçekten.Benm bi artan dusen bi gebeliğim oldu. En fazla 160 a cikmisti.
Kendiliģinden düstü igne vurulmadim..
Gecmis olsun size
Sorma bende gunlerdir bekledim.Teşekkür ederim. Benim 93'e kadar düşüp tekrar artmaya başladı. 1 aydır düşsün diye bekliyodum yorucu bir süreçti gerçekten.
geçmiş olsun ben dış gebelikten sonra rahim filmi çekinip 3 ay sonra hamile kaldım, şuan kızım 2 yaşında, kürtajla zaten olusan embriyo yu almiyorlar , rahim temizliyorlar, esas önemli olan tuplerde ki embriyonun düşmesini onu da iğne yapıyor, zor bi süreç ama sonu güzel olsun, tekrardan geçmiş olsunBugün metotreksat iğnesi yapıldı. Igne yapılırken de sonrasında da agrım sızım olmadı çok şükür. Şuan icin kanamam da yok. Umarım sıkıntısız bi şekilde sonlanır. Tabi sonrası daha büyük sıkıntı.. dış gebeliğin tekrarlama ihtimali olması korkutuyor açıkçası. 1 ay sonra 28 yaşımı dolduruyorum
Tesekkur ederim. Ben aslında sonrası için endişeliyim. Rahim filmi cektirmesine ragmen yeniden dis gebelik yasayanlar olmus forumdan okudugum kadariyla. Bu yasadigim dis gebelikte hep sol tarafımda agri oluyodu. O yuzden yumurta takibi yaptirip sag tarafta yumurta gelişirse denemeyi düşünüyorum.geçmiş olsun ben dış gebelikten sonra rahim filmi çekinip 3 ay sonra hamile kaldım, şuan kızım 2 yaşında, kürtajla zaten olusan embriyo yu almiyorlar , rahim temizliyorlar, esas önemli olan tuplerde ki embriyonun düşmesini onu da iğne yapıyor, zor bi süreç ama sonu güzel olsun, tekrardan geçmiş olsun
Neden tup bebek denediniz? Dis gebeliginiz dogal yolla mi olmuştuSorma bende gunlerdir bekledim.
Ama düstu sükur.
2 ay sora yine kaldim tup bebekle ikizlere yine dusük oldu.
Iģne vurunmak istemedim tup bebek yapicam diye o yuzden beklemek istedim
Simdi mecbur beklicem yineee off zor isler
Ben bekledim doğal olmaynca tup denedik.Neden tup bebek denediniz? Dis gebeliginiz dogal yolla mi olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?