Dış gebelik mi, düşük mü?

Drunuzla konuşun iğne yapsın ve bitsin. Ben iğne olmama rağmen 1 haftada zar zor düştü. Çok zor o psikoloji, biran önce kurtulun.

Eğer dış gebelik değilse iğne yapılmasını istemiyorum. Zira iğne kemoterapide kullanılan bir iğneymiş ve iğneden sonra en az 4-5 ay korunmak gerekiyormuş. Bir de eğer dış gebelikse tekrar etme ihtimali var o yüzden durumumun dış gebelik olup olmadığının tespiti açısından da eğer beta hcg düşmeye devam ederse bekleme taraftarıyım açıkçası. Tesekkur ederim :)

Ben 3 ay sonra hamile kaldım o iğne yapılınca.

Ben 3 ay sonra hamile kaldım o iğne yapılınca.
bilemedim ki herkes bişey söylüyor, iğneden sonra 5 aydan önce hamile kalınırsa yeniden düşük olabilir veya çocukta anomali olabilir vs deniyor. o yüzden düşme eğilimindeyken o riske girmek istemiyorum. zaten iğne yapılınca da hemen düşmüyormuş, şuan kendiliğinden azaldığı için biraz daha bekleyeyim diyorum. tabi sonunda düşmeyip tekrar artarsa yapacak bişey yok cuma günü tekrar kan vericem, reglim hala devam ediyor, kanama bitince belki değer de sıfırlanmış olur.

Dış gebelik bendede olmuştu

Bugün tekrar kan testi yaptırdım 93 çıktı. 4 günde 99'dan 93'e geriledi. doktor yavaş da olsa düşüyor o yüzden beklemeye devam edelim dedi. haftaya tekrar kan testi istedi. Gelecek hafta için izin almıştım. izne gittiğimde pazartesi günü başka bir hastanede yeniden test yaptırıcam. bakalım nereye varacak.

Seninki kimyasal gebelik bence bende geçirdim sadece değer yükseliyor kese felan oluşmadan düşüyor değer ilk kanda 800lerde bişey çıktı birkaç gün sonra kanamam oldu yoğun kasık ağrısıyla gittiğimde 200lere düşmüştü daha sonra 1ay içinde kendiliğinden düştü ve adet oldum

Bugun yaptirdigim testte 167 cikti. Birazdan kurtaj yapacaklar. Yine dusmezse dis gebelik olacagi icin igne yapilacakmis. Umarim kurtajla düşer

Dün kürtaj yapıldı. Yarın tekrar beta hcg bakılacak. Umarım artık düşmüştür.

bugün yapılan testte beta hcg 237 çıktı. artık dış gebelik olduğu kesinleşti. iğne yapılacak, hastanede de yatmam gerekiyormuş. başta tek isteğim dış gebelik olmamasıydı ama süreç çok fazla uzadı en azından beta hcg değerim henüz düşükken umarım iğneyle kurtulurum.

Bugün metotreksat iğnesi yapıldı. Igne yapılırken de sonrasında da agrım sızım olmadı çok şükür. Şuan icin kanamam da yok. Umarım sıkıntısız bi şekilde sonlanır. Tabi sonrası daha büyük sıkıntı.. dış gebeliğin tekrarlama ihtimali olması korkutuyor açıkçası. 1 ay sonra 28 yaşımı dolduruyorum

Benm bi artan dusen bi gebeliğim oldu. En fazla 160 a cikmisti.
Kendiliģinden düstü igne vurulmadim..
Gecmis olsun size

Benm bi artan dusen bi gebeliğim oldu. En fazla 160 a cikmisti.
Kendiliģinden düstü igne vurulmadim..
Gecmis olsun size
Teşekkür ederim. Benim 93'e kadar düşüp tekrar artmaya başladı. 1 aydır düşsün diye bekliyodum yorucu bir süreçti gerçekten.

Teşekkür ederim. Benim 93'e kadar düşüp tekrar artmaya başladı. 1 aydır düşsün diye bekliyodum yorucu bir süreçti gerçekten.
Sorma bende gunlerdir bekledim.
Ama düstu sükur.
2 ay sora yine kaldim tup bebekle ikizlere yine dusük oldu.
Iģne vurunmak istemedim tup bebek yapicam diye o yuzden beklemek istedim
Simdi mecbur beklicem yineee off zor isler

geçmiş olsun ben dış gebelikten sonra rahim filmi çekinip 3 ay sonra hamile kaldım, şuan kızım 2 yaşında, kürtajla zaten olusan embriyo yu almiyorlar , rahim temizliyorlar, esas önemli olan tuplerde ki embriyonun düşmesini onu da iğne yapıyor, zor bi süreç ama sonu güzel olsun, tekrardan geçmiş olsun

Tesekkur ederim. Ben aslında sonrası için endişeliyim. Rahim filmi cektirmesine ragmen yeniden dis gebelik yasayanlar olmus forumdan okudugum kadariyla. Bu yasadigim dis gebelikte hep sol tarafımda agri oluyodu. O yuzden yumurta takibi yaptirip sag tarafta yumurta gelişirse denemeyi düşünüyorum.

Sorma bende gunlerdir bekledim.
Ama düstu sükur.
2 ay sora yine kaldim tup bebekle ikizlere yine dusük oldu.
Iģne vurunmak istemedim tup bebek yapicam diye o yuzden beklemek istedim
Simdi mecbur beklicem yineee off zor isler
Neden tup bebek denediniz? Dis gebeliginiz dogal yolla mi olmuştu

Neden tup bebek denediniz? Dis gebeliginiz dogal yolla mi olmuştu
Ben bekledim doğal olmaynca tup denedik.
Tüple 2 kez hamile kaldim.
Ilki dismi icmi anlamadik aama rahime yakin yerde tutundugu icin düsebildi zaten kese filan gorememistk kucük degerlerdi.
2nciside de tutundu ikisi ama dustuler maalesef.bunlarda görmustuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…