Dış gebelik mi, düşük mü?

Çok geçmiş olsun. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Belki ilki de dış gebelik degildir sizin

Evet olabilir dedi. Açıkçası değerlere bakıldığında dış gebelik gibi duruyor. Bu durumda beklemek daha tehlikeli degil mi onu anlamadım açıkçası
Canm bos gebelikte olabilir dis gebelik genelde kendiginden dusmez degerler git gide artar diye biliyorum ben bos gebelik yasadim adet geçince 20 2 gun sonra 24 sonra 90 sonra 187 sonra 490 oldu kese gorunenen kadar boyle devam etri kese vardi ancak bebek yoktu ve kese buyudugu için deger azda olsa artiyordu 10 haftaya kadar bebek olusur diyr bekledik ama olusmadi sonra kese gelismemeye basladi kanama fln da yoktu kurtajla aldirdim

Benim degerler tekrar yukselmeye basladi kurtajdan sonra da artmaya devam edince dis gebelik oldugu anlaşıldı. Dun igne yapildi artik dusmesini bekliyoruz

Eger deger kendiliginden dusuyorsa kimyasal olabilir

Çok geçmiş olsun. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Belki ilki de dış gebelik degildir sizin
Valla bilemedim tam. Hatta igne alcaktik vurulcaktik testin sonucu dúsmemis olsaydi..
Sonra baktik düstu iyice vurunmadik sükur
Bazen kendini sinirlandiriyor.
Insallah amin canim sagol.
Hepimize saglikli evlatlar nasip olsn insallah

Valla bilemedim tam. Hatta igne alcaktik vurulcaktik testin sonucu dúsmemis olsaydi..
Sonra baktik düstu iyice vurunmadik sükur
Bazen kendini sinirlandiriyor.
Insallah amin canim sagol.
Hepimize saglikli evlatlar nasip olsn insallah
Amin insallah.

Bugun yapilan testte beta hcg degeri 367 cikti. Ilk 4 gun yukselmesi normal dedi doktor persembe tekrar test yaptircam. Umarim ikinci igneye gerek kalmadan duser. Sol tarafıma ara ara agri giriyor umarim sıkıntı yoktur. Ultrasonda gorunen bisey yok.

Son durumu yazayım. 367 çıktıktan sonra sırasıyla 239-197-100 ve en sonda bugün 34 çıktı. Sanırım tek doz iğne yeterli oldu. Haftaya tekrar kan testi yapılacak.

Reactions: H M
Bugün yaptırdığım kan testinde beta 0,887 çıktı. Nihayet bitti. Doktor 3 ay korunmami söyledi.

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…