Ben bekledim doğal olmaynca tup denedik.
Tüple 2 kez hamile kaldim.
Ilki dismi icmi anlamadik aama rahime yakin yerde tutundugu icin düsebildi zaten kese filan gorememistk kucük degerlerdi.
2nciside de tutundu ikisi ama dustuler maalesef.bunlarda görmustuk.
Canm bos gebelikte olabilir dis gebelik genelde kendiginden dusmez degerler git gide artar diye biliyorum ben bos gebelik yasadim adet geçince 20 2 gun sonra 24 sonra 90 sonra 187 sonra 490 oldu kese gorunenen kadar boyle devam etri kese vardi ancak bebek yoktu ve kese buyudugu için deger azda olsa artiyordu 10 haftaya kadar bebek olusur diyr bekledik ama olusmadi sonra kese gelismemeye basladi kanama fln da yoktu kurtajla aldirdim
Canm bos gebelikte olabilir dis gebelik genelde kendiginden dusmez degerler git gide artar diye biliyorum ben bos gebelik yasadim adet geçince 20 2 gun sonra 24 sonra 90 sonra 187 sonra 490 oldu kese gorunenen kadar boyle devam etri kese vardi ancak bebek yoktu ve kese buyudugu için deger azda olsa artiyordu 10 haftaya kadar bebek olusur diyr bekledik ama olusmadi sonra kese gelismemeye basladi kanama fln da yoktu kurtajla aldirdim
Benim degerler tekrar yukselmeye basladi kurtajdan sonra da artmaya devam edince dis gebelik oldugu anlaşıldı. Dun igne yapildi artik dusmesini bekliyoruz
Dün baska bir hastanede yeniden test yaptırdım bu defa beta hcg 168 çıktı. Bugün de her zaman test yaptırdığım hastanede yeniden yaptırdım 118 çıktı. Sanırım yavaş yavaş düşüyor ama sıfırlanmadan içim rahat etmeyecek. Umarım bu şekilde düşmeye devam eder.
Hayat ne garip gecen hafta yükselsin diye dua ederken, şimdi düştüğünü görünce seviniyorum
Benim degerler tekrar yukselmeye basladi kurtajdan sonra da artmaya devam edince dis gebelik oldugu anlaşıldı. Dun igne yapildi artik dusmesini bekliyoruz
Valla bilemedim tam. Hatta igne alcaktik vurulcaktik testin sonucu dúsmemis olsaydi..
Sonra baktik düstu iyice vurunmadik sükur
Bazen kendini sinirlandiriyor.
Insallah amin canim sagol.
Hepimize saglikli evlatlar nasip olsn insallah
Valla bilemedim tam. Hatta igne alcaktik vurulcaktik testin sonucu dúsmemis olsaydi..
Sonra baktik düstu iyice vurunmadik sükur
Bazen kendini sinirlandiriyor.
Insallah amin canim sagol.
Hepimize saglikli evlatlar nasip olsn insallah
Bugun yapilan testte beta hcg degeri 367 cikti. Ilk 4 gun yukselmesi normal dedi doktor persembe tekrar test yaptircam. Umarim ikinci igneye gerek kalmadan duser. Sol tarafıma ara ara agri giriyor umarim sıkıntı yoktur. Ultrasonda gorunen bisey yok.
Son durumu yazayım. 367 çıktıktan sonra sırasıyla 239-197-100 ve en sonda bugün 34 çıktı. Sanırım tek doz iğne yeterli oldu. Haftaya tekrar kan testi yapılacak.