Dış gebelik mi? Kimyasal gebelik mi?

ilsas

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014
1.357
1.541
333
Selam arkadaşlar. Pcosum. Adet 1,5 ay sonra da olsa geldi. Ama kırmızı değil. Pembe akıntım vardı. 3. Günü kan testi yaptırdım. 17 çıktı hcg. 4 gün sonra yine yaptırdım 56 çıktı. Bu arada kahverengi lekelenme var. Sizce kimyasal mı? Doktor 2 gün sonra tekrar kan ver dedi. Dış gebelik değildir inşallah. Çok korkuyorum. Fikri olan var mı?

Benimde adetten 1 gün önce 16 2 gün sonra 58 2 gün sonrası 158 daha sonra kahverengi köyü renk kanama oldu ama hafif oldu yinede ped kullanacak derecedeydi hemen doktora gittim ve değerim 100 e düştü doktorum kimyasal dedi.bugun gittim yine kan verdim 123 e çıkmış doktorum perşembe birdaha gel dedi bende korkuyorum dış gebelik olmasin. Şuan da da kasık ve bel agrım var çok fazla

Değer sürekli düşse sıkıntı yok. Ama artmış sizin. Dış gebelikte oluyor böyle. Takibi bırakmayın. Erken yakalamışsınız iğne ile sonlandırılır merak etmeyin. İhmale gelmez. Bende yaşadım 2 sene önce. Umarım öyle değildir

Değer artmazsa korkacak bişi yok. Hiç bişi yapmazlar adetle gider. Kimyasaldır. Sizde takibi bırakmayın ne olur ne olmaz..

Değer artmazsa korkacak bişi yok. Hiç bişi yapmazlar adetle gider. Kimyasaldır. Sizde takibi bırakmayın ne olur ne olmaz..
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Doktor tahlil sonucuna göre verecek kararını. Yarın belli olacak. Hayırlısı olur inşallah hakkımda.

Bugün doktora gittim dün çok agrım vardi. Değerin 123 tu 167 ye çıkmış. Doktor dış gebelik gibi duruyor dedi yada sağlıksız gebelik dedi düşmesini bekliycez olmazsa iğneyle dusurecez dedi.kanamam da fazla aslında ama düşer inşallah.dis gebelikte sizin de mi iğneyle düşürüldü nasıl birsey çok mu zor yardım edin lütfen çok korkuyorum.ilk gebeligimde basima bunlar geldi içim paramparça..

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Doktor tahlil sonucuna göre verecek kararını. Yarın belli olacak. Hayırlısı olur inşallah hakkımda.
Belki geç döllenmedir Canım PKo varmış zaten yenidir sağlıklıda olabilir hemen dış yada kimyasal diye düşünme

Canim bende kimyasal gebelik yasadim ilk yaptigimda degerim 91 di iki gun sonra yaptigimda 298 di bir hafta sonra 350 olmustu dr dis gebelik olabilir demisti aksam test yaptigimda 250 olmustu bu sekilde kendiliginden degerler sifirlandi sifirland. Kimyasal gebelikte surekli dusus yasanir bir yukselip bir inmez

İlki 17, dört gün sonra da 56. Bakalım diğer değer kaç çıkacak? Rabbim korktuğuna uğratmasın kimseyi.

5 yıldır öyle yoruldum ki iyiyi hayal edemiyorum. Dış gebelik olmasın diyorum sadece. Ama o da olursa yapacak bir şey yok. Rabbim büyük.
5 yildir hic olmadi mi? Canim rabbim herseyin hayirlisini versin insallah seninde benimde hepimizin dualarini kabul eder

5 yildir hic olmadi mi? Canim rabbim herseyin hayirlisini versin insallah seninde benimde hepimizin dualarini kabul eder
5 kez klomen 2 kez aşılama sonuç negatif.tüp yaptırdık tuttu. Çok mutluydum. 21.haftada rahim ağzı yetmezliği ile oğlumu kaybettim. İlk kez doğal yolla hamile kalmışım. Ama onun da ne olacağı belli değil.

Cok uzuldum canim ya insallah bu sefer nasip olur kucagina almak

Cok uzuldum canim ya insallah bu sefer nasip olur kucagina almak
Düzenli adet görmediğim için bunu da tesadüfen öğrendim. Öylesine hormon değerlerime baktırayım diye kadın doğumcuya gittim. O da rahim duvarın çok kalın test yapalım dedi. 4 gün öncesinde idrarda yapıp negatifi görmüştüm. Doktora gerek yok dedim. O da bakalım dedi. Şok oldum. Ama sağlıksız büyük ihtimalle diyor doktor.

Canim rabbimden umut kesilmez belki bir mucize olur

Bende çok kanama yoktu. Kahve rengi iplik iplik birşeyler geliyordu. En iyisi iğne canım. Ameliyatta tüp kaybetme gibi olasılıklar var. Bazısı kendiliğinden düşebiliyor ama benim düşmedi. 2 kere multi doz metotrexate kullanıldı. Bi tür kemoterapi ilacı. Bende hiç yan etki yapmadı. Korkma. Artık her şey o kadar ilerlediki... Kan tahlillerini ihmal etme. Çok önemli düşüş ve artışlar. Bol şans

ilsas canim merhaba yakin zamanda dis gebelik gecirdim ilk once normal ilerliyordu hcg sonra duzensiz artmaya basladi ve vajinal ultrasonda kesenin tupte olduğu görüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…