İğne yapıyorlarmış dış gebelik sonlandırıcı onu yapmadılar o zaman sizde. Belki büyük diye zaman kaybetmemek için yapmamışlardır.Canım kese tüptemi kanaldamı görünmez sadece ihtimal vrdır tüpteyse yumurtalığın alınır. kanaldaysa sadece bebk alınır. ama bnmki seninki kanalda dedi ve ordan aldı. keseyi gördük ve kalp atışına kadar duyduk
Değeriniz kaçken fark ettiler vajinal ultrasonda?ilsas canim merhaba yakin zamanda dis gebelik gecirdim ilk once normal ilerliyordu hcg sonra duzensiz artmaya basladi ve vajinal ultrasonda kesenin tupte olduğu görüldü
Yahu keseyi gördüyse nerede olduğunu da görmüş olması lazım bazı doktorların kafası güzel herhalde. Demedi mi size kese rahimde değil diye ne değişik doktorlar var.Canım kese tüptemi kanaldamı görünmez sadece ihtimal vrdır tüpteyse yumurtalığın alınır. kanaldaysa sadece bebk alınır. ama bnmki seninki kanalda dedi ve ordan aldı. keseyi gördük ve kalp atışına kadar duyduk
Yahu keseyi gördüyse nerede olduğunu da görmüş olması lazım bazı doktorların kafası güzel herhalde. Demedi mi size kese rahimde değil diye ne değişik doktorlar var.
İğne yapıyorlarmış dış gebelik sonlandırıcı onu yapmadılar o zaman sizde. Belki büyük diye zaman kaybetmemek için yapmamışlardır.
1000 kusurduDeğeriniz kaçken fark ettiler vajinal ultrasonda?
Benım kürtajdan sonra 15 gun bıle gebelık belıtılerım devam etti .Kızlar 2 dr a gittik ilk dr 582 bhcg ile rahim arkasında sivi birikimi var diş gebelik dedi 582 ilk ögrendigin gün gebeliği 2 gün sonra 976 bhcg diğer dr şimdilik bir sıkıntı görünmüyor dedi kese gözükmez diye korkuyorum sağ kasigimda batmalar Ve yanıyor sol tarafında 4.1cm lik kistim var ve meme uçlarındaki koyuluk kayboldu gebelik belirtilerimi hissetmiyorum artik ve gerçekten sağ tarafım şiddetli yanmaya basladi
Geçmiş olsunDoktor dış gebelik tanısı koydu. İğneyle tedaviye bailayacak.
Sağolun en az zararla kurtulurum inşallah.Geçmiş olsun
Bu süreçten hemen kurturlursun inşallah .
İnşallah canım inşallahSağolun en az zararla kurtulurum inşallah.
Çok geçmiş olsun. Vajinal ultrasonda mı koydu teşhisi? Benim dünkü değerim 610 du vajinal baktı şimdilik dış gebelik gözükmüyor dedi ama hala kaygılıyım belki fark etmedi diye.Sağolun en az zararla kurtulurum inşallah.
Vajinal görmedi. Kan değerlerime ve rahim duvarına göre dedi dış gebelik diye.Çok geçmiş olsun. Vajinal ultrasonda mı koydu teşhisi? Benim dünkü değerim 610 du vajinal baktı şimdilik dış gebelik gözükmüyor dedi ama hala kaygılıyım belki fark etmedi diye.
Kaç mm kalınlığında olduğunu söyledi mi acaba? Benim de dış gebelik şüphem var o yüzden soruyorum kusura bakmayın.Vajinal görmedi. Kan değerlerime ve rahim duvarına göre dedi dış gebelik diye.
3,6 cm rahim duvarı. 1 hafta önce gittiğimde 16 cm idi. Estağfurullah tabi ki sorun, kaç gündür okumadığım forum kalmadı benim de.Kaç mm kalınlığında olduğunu söyledi mi acaba? Benim de dış gebelik şüphem var o yüzden soruyorum kusura bakmayın.
Benim rahim duvarım 13 mm imiş sorun var demek mi acaba? Doktor bir şey demedi gerçi rahim duvarı ile ilgili. Vajinal ultrason baktı kese görür gibi oldu ama net değildi. Zaten hcg 610 du o yüzden haftaya gel dedi. Dış gebelikle ilgili bir bulgu yok dedi ama erken diye fark edilmemiş olabilir mi acaba? Tüplerde ise görünür müydü bilmiyorum.3,6 cm rahim duvarı. 1 hafta önce gittiğimde 16 cm idi. Estağfurullah tabi ki sorun, kaç gündür okumadığım forum kalmadı benim de.
Doktor dış gebelik tanısı koydu. İğneyle tedaviye bailayacak.
Kızlar bugün değerimde biraz düşme var. Dün 267 idi 235 olmuş. Doktor pazartesiye kadar bekleyelim belki kendiliğinden düşer dedi. Karın boşluğuna düşüp kendiliğinden gidebilirmiş bebek. İğne başlamadı daha. Belki kürtaj yapacak pazartesi günkü duruma göre. Ama hala yüzde yüz dış gebelik diyemiyor.Kızlar benin değerim en son 223 olmuştu kürtaj oldum sonra ki gün düşmemişti yine değerim haftaiçi gittim 191 olmuştu dedi düşüyor korkma dış gebelik değil demekki dedi buarada Doktor parca yolladı patolojiye.bugun çıktı sonuç dış gebelikmis dedi.degerim de 150 ye düştü çok yavaş düşüyor dedi ama iğneye gerek yok dedi.dis gebelik kendiliğinden düşüyor mu kızlar bilgisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?