Dış gebelik mi kimyasal mi

oluroyle

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
128
19
13
Arkadaşlar merhaba ilk hamileliğimi öğrendiğimde beta hcg 29du 4 gün sonra 79 5.gun 92, 6.gun karın ağrım başladı 78 oldu bugün kadın doğuma göründüm alttan ultrasonla bakti rahminde sıvı var dedi takip edeceğiz dış gebelik mi kimyasal mi dedi karnım regl olacak gibi ağrıyor ama kanamam yok rahmimdeki sıvı beni korkuttu dış gebelikten çok korkuyorum hayati riskim var mıdır

Değerim 78den tekrar 85e çıkmış dış gebelik midir bu
Geçen sene bende dış gebelik geçirdim 63 ile başladı iki güne bir kan verdim yeterli artış olmadı ilk duyduğumda çok korkmuştum ama doktorum tüpün patlaması için beta nın çok yüksek seviyeye gelmesi lazım dedi doktor takibi yaptık ne olur ne olmaz diye hemen metotraksat yapılmadı tüpte de bişey görülmedi en son kese göründü rahimde sonra kanama başladı beta düşmeye başladı kürtaj a aldılar hayati risk ileri boyutta oluyor sanırsam sizin değerler de düşük şimdilik ben 1000 iken kanamam başlamıştı yinede doktor kontrolünde olun ama korkulacak bişey yok iyi bi doktor ile kolaylaşıyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Geçen sene bende dış gebelik geçirdim 63 ile başladı iki güne bir kan verdim yeterli artış olmadı ilk duyduğumda çok korkmuştum ama doktorum tüpün patlaması için beta nın çok yüksek seviyeye gelmesi lazım dedi doktor takibi yaptık ne olur ne olmaz diye hemen metotraksat yapılmadı tüpte de bişey görülmedi en son kese göründü rahimde sonra kanama başladı beta düşmeye başladı kürtaj a aldılar hayati risk ileri boyutta oluyor sanırsam sizin değerler de düşük şimdilik ben 1000 iken kanamam başlamıştı yinede doktor kontrolünde olun ama korkulacak bişey yok iyi bi doktor ile kolaylaşıyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim🙏 rahimde sıvı olunca korktum ben de bir de doktorum acil ultrasona gönderince iğne falan deyince neye ugradigima şaşırdım

Geçmiş olsun, geçen yıl dış gebelik geçirdim 2 doz iğne, rahim duvarı incelmrdiğinden 3 hafta sonra da kürtaj oldum, kan vermeye devam edin

Back
X