- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minirella12
-
Gayet güzel ilerlemiş.sağlıkla kucağınıza alın. Ben dış gebelik yaşadım. Benim değerm bi yükseldi bi düştü tekrar yükseldi çok karışıktı ve kasıkta hiiç geçemeyen ciddi ağrım vardı. Baya baya oturamayacak yerinde duramayacak bir ağrıydı.Bakıldı betama 12-39-90-201 diye gitti sonra bir daha baktırmadım sizce baktırmam gerekli mi? Allah hepimize şifa versin inşallah
Amin çok teşekkür ederimGayet güzel ilerlemiş.sağlıkla kucağınıza alın. Ben dış gebelik yaşadım. Benim değerm bi yükseldi bi düştü tekrar yükseldi çok karışıktı ve kasıkta hiiç geçemeyen ciddi ağrım vardı. Baya baya oturamayacak yerinde duramayacak bir ağrıydı.
Ama benim sağlıklı olan gebeliğimde hep adet sancısı gibi ağrım oldu. Bebek 4.5 aylık olana kadar da devam etti. Dr iyi bt durum değil demişti ama çok şükür sağlıkla kucağıma aldm. Siz de gönlünüzü ferah tutun. Normal adet ağrısı olabiliyorAmin çok teşekkür ederimSize de çok geçmiş olsun herkes ağrıdan bahsediyor benimki çok hareket etmedikçe ağrımıyor inş bi hafta sonra için randevu aldım 14 aralık için Dış gebelik çok ciddi bir rahatsızlık dikkat edilmesi gerekiyor eğer öyle geçmeyen ağrı hissedecek olursam gideceğim ben de
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınızAma benim sağlıklı olan gebeliğimde hep adet sancısı gibi ağrım oldu. Bebek 4.5 aylık olana kadar da devam etti. Dr iyi bt durum değil demişti ama çok şükür sağlıkla kucağıma aldm. Siz de gönlünüzü ferah tutun. Normal adet ağrısı olabiliyor
Kese görünmeden bisey diyemiyorılar malesef canım benimkini de anlamadılar malesef tüpüm patladı inşallah senin dış gebelik değildirBakıldı betama 12-39-90-201 diye gitti sonra bir daha baktırmadım sizce baktırmam gerekli mi? Allah hepimize şifa versin inşallah
Canım sen sıkıntı yapma ama baktım kese görünmüyor o saatten sonta doktorlar sana söylerBeta değerleriniz nasıl ilerliyordu peki,bu dış gebeliğin tespiti çok zor sanırım Allah kimseye vermesin
Canım adetten kaç gün sonra lekenme başladı, panik atak oldum her saniyem bu konuyu araştırmayla geçiyor resmen Rabbim yol göstersin inş bana da zorda olan herkese de tez vakitteCanım sen sıkıntı yapma ama baktım kese görünmüyor o saatten sonta doktorlar sana söyler
Mesela benim cok fazla kahverengi akıntım vardı günlerce sürdü sen sıkma canını normaldir inşallah
Tam adet günümde ve toplam 10 gün sürdü canım ve belirgin bi şekilde bel ağrım vardı cok cok fazlaydıCanım adetten kaç gün sonra lekenme başladı, panik atak oldum her saniyem bu konuyu araştırmayla geçiyor resmen Rabbim yol göstersin inş bana da zorda olan herkese de tez vakitte
Anladım canım çok gelmiş geçmiş olsun, daha erken neden farkedilmedi peki benim doktor direk kötü senaryoları önüme serdi sen doktora gitmedin miTam adet günümde ve toplam 10 gün sürdü canım ve belirgin bi şekilde bel ağrım vardı cok cok fazlaydı
Canım aslında eşim doktor:)) ama malesef o dönem tayin işimiz vardı ve hamile oldugumu bilmiyordm tayn oldugumuz ile gezmeye geldigimizde eşime bel ağrım var dedm adetn rengi ne dedi ve hemen anladı doktora gittk hemen . Fakat gittigim kadın doğumcu yarını bekleyelm dedi o gecede otelde iç kanama gecirdm. Gezmeye geldim ameliyat oldum:)Anladım canım çok gelmiş geçmiş olsun, daha erken neden farkedilmedi peki benim doktor direk kötü senaryoları önüme serdi sen doktora gitmedin mi
İnşallah değildir olmadı çarşamba günü aile hekiminden tekrar baktırıcam değerime yükseldiyse beklemeden keseme baktırıcamKese görünmeden bisey diyemiyorılar malesef canım benimkini de anlamadılar malesef tüpüm patladı inşallah senin dış gebelik değildir
Ay canım ya çok geçmiş olsun gerçekten,işte başına gelecekse yanı başında doktor da olsa yaşanıyor demekki çok düşünmemek lazımCanım aslında eşim doktor:)) ama malesef o dönem tayin işimiz vardı ve hamile oldugumu bilmiyordm tayn oldugumuz ile gezmeye geldigimizde eşime bel ağrım var dedm adetn rengi ne dedi ve hemen anladı doktora gittk hemen . Fakat gittigim kadın doğumcu yarını bekleyelm dedi o gecede otelde iç kanama gecirdm. Gezmeye geldim ameliyat oldum:)
Üzülme canım olsa belli olmuyor bir şekilde akıntı cok yogun oluyorİnşallah değildir olmadı çarşamba günü aile hekiminden tekrar baktırıcam değerime yükseldiyse beklemeden keseme baktırıcam
Kesinlikle canım erken fark edilince ilaçla düşüyor ama benim ki malesef cok gec fark edildi kalbi atıyordur tahminm demişti doktorum 7 haftalıktıAy canım ya çok geçmiş olsun gerçekten,işte başına gelecekse yanı başında doktor da olsa yaşanıyor demekki çok düşünmemek lazım
Tamam canım daha sakin kalmaya çalışıcam teşekkür ederim bilgilendirmelerin içinKesinlikle canım erken fark edilince ilaçla düşüyor ama benim ki malesef cok gec fark edildi kalbi atıyordur tahminm demişti doktorum 7 haftalıktı
Onun için sıkma canını kese görünmezse doktor tüpüne bakar zaten
Her zaman soru sorabilirsn inşallah cok cok sağlıklı hayırlı evlat olurTamam canım daha sakin kalmaya çalışıcam teşekkür ederim bilgilendirmelerin için
Sağol canım Allah razı olsun amin inşHer zaman soru sorabilirsn inşallah cok cok sağlıklı hayırlı evlat olur
Sonraki değerleriniz ne çıktı acaba?Bakıldı betama 12-39-90-201 diye gitti sonra bir daha baktırmadım sizce baktırmam gerekli mi? Allah hepimize şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?