İnşaallah kese doğru yerdedirBugunki sabah sonucum 581 aksam tekrar baktik dr calistigi hastanede istedi tekrar 702 cikti bi ihtimal 2 gun sonra tekrar yapcaz kucuk bisey gordu belki dis gebelik degildir bi umut dogdu icime

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah kese doğru yerdedirBugunki sabah sonucum 581 aksam tekrar baktik dr calistigi hastanede istedi tekrar 702 cikti bi ihtimal 2 gun sonra tekrar yapcaz kucuk bisey gordu belki dis gebelik degildir bi umut dogdu icime
İnşlh değildir sıkıntısız bi gebeliğin olur sağlıcakla kucağına almak nasip olsunBugunki sabah sonucum 581 aksam tekrar baktik dr calistigi hastanede istedi tekrar 702 cikti bi ihtimal 2 gun sonra tekrar yapcaz kucuk bisey gordu belki dis gebelik degildir bi umut dogdu icime
Hakkında hayırlısı olsunBugun 702 olan sonucum 668e gerilemis arkadaslar kese gördük cok sukur dıs gebelik degil ama saglikli olmasi icin yukselmesi gerekirdi artik takip edecegiz buyuyecekmi diye
Coook gecmis olsunKürtaj oldum değerim 359 bugün taburcu oluyorum
benım degerım 921 di iğne olduğumda , 4.gün 1200 dü..Sanırım benimde öyle olacak 8.haftadayım
Tek doz iğne mi oldunuzbenım degerım 921 di iğne olduğumda , 4.gün 1200 dü..
7.gün 300 dü ..
7gun sonra tekrar verdım 45 e dusmustu ..sonraında sıfırlandı..
yanı toplam 3hafta sürmüştür ancak..
evet tek doz ile düştü çok şükürrTek doz iğne mi oldunuz
Ben ikinci dozu oldum işte 4.gün azalmadı da artmadıda sabah kan verdim bugün 2. Dozun 7. Günü sabırsızlıkla bekliyorum şu an tel isteğim sağlığıma kavuşmak sana da rabbim sağlıklı evlatlar versin en kısa zamanda ben su an sağlıktan başka birsey düşünemiyorumevet tek doz ile düştü çok şükürr
evet ınsan oyle oluyor, kendi canının derdine düşüyorsun ..Ben ikinci dozu oldum işte 4.gün azalmadı da artmadıda sabah kan verdim bugün 2. Dozun 7. Günü sabırsızlıkla bekliyorum şu an tel isteğim sağlığıma kavuşmak sana da rabbim sağlıklı evlatlar versin en kısa zamanda ben su an sağlıktan başka birsey düşünemiyorum![]()
Maalesef değerim ikinci iğneye rağmen yine arttıevet ınsan oyle oluyor, kendi canının derdine düşüyorsun ..
ınsallah bugun düşmüş olacaktır. 7.gün en önemli gün..
çok geçmiş olsunn..
amin canım hepimize saglıklı hayırlı evlatlar versın Allahım.
doktorun ne dıyor ne yapacak peki ?Maalesef değerim ikinci iğneye rağmen yine arttı
3.doz 100 mg çıkardı çocuğun yok tüpünü almayalım dedi bakalım olmadı ameliyat artıkdoktorun ne dıyor ne yapacak peki ?
Dozu düşük vurdu demekki ben ilk seferde iki doz olmuştum..3.doz 100 mg çıkardı çocuğun yok tüpünü almayalım dedi bakalım olmadı ameliyat artık![]()
Ne olur dua et artık çok yoruldum ama kiloya göre vuruyorlar ben 62 kiloyum iğneden sonra sendedir şişlik oluyorum karnım bagarsaklrım gaz sancısı gibiDozu düşük vurdu demekki ben ilk seferde iki doz olmuştum..
200mg.
İnsallahh bu sefer düşer canım çok geçmiş olsun
Bende 60kiloyum canım.Ne olur dua et artık çok yoruldum ama kiloya göre vuruyorlar ben 62 kiloyum iğneden sonra sendedir şişlik oluyorum karnım bagarsaklrım gaz sancısı gibi![]()
Bende 60kiloyum canım.
Şişlik yapıyor sonradan geçiyor.
Dua edeceğim inşallah bir an önce eski haline dönersin çok zor haklısın![]()