Dış gebelik olma ihtimali

Dilhansah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2019
1.024
984
123
Merhaba kızlar beta değerlerim ilk öğrendiğimde 27, beş gün sonra 100 iki gün sonra 125 çıktı. Doktorum sağlıksız bir gebelik dış gebelik riski de var dedi. İlk bebeğimide 9. Haftada kalbinin durması sebebiyle kaybettim. Dış gebelik yaşayanlar sizin değerlerinizde böyle miydi? Süreciniz nasıl oldu? Ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldınız?

Cnm mrb benimde beta hcg degerim dusuk dedi doktor dis gebelik olabilir dedi iki defa yaptirdm birinde 72.4 2 gn snrakinde 98.4 cikti iki gun arayla pztesi tkrar gidicem kan vermeye doktor disgebelikse tedaviye basliycaz dedi bende cok korkuyorm gec dollenmede yavas gukselup bir anda cikabiliyor die duydum bakalm rabbim yardmcimiz olsn bende bir kurtaj yasadm kese gelismedigi icin bu seferde hayal kirikligi olsun istemiyorm

İnşallah seninki yükseltmeye devam eder canım bende salı günü gidicem ama artık değerlere bakma sebebimiz dış gebelik olup olmadığıyla ilgili. İlki benimde kürtaj şimdi dış gebelikten gerçekten endişeleniyorum inşallah kürtaja tekrar gerek kalmaz

Allah hayirlisini versin kizlar benimki saglikli bir sekilde 2 ye katlamisti ama dis gebelikmis yinede.Hamilelik konusu kara kutu resmen kotu dusunmeyin ne olacagi hic belli olmuyor.

İnsallah hakkmzda hayirlisi olur kurtajdan snra buda dis gebelik olirsa cok uzulurum pztesi gidicem ben de yani yarin yine gelismelerden yazarm ama hic umudum yok

İnsallah hakkmzda hayirlisi olur kurtajdan snra buda dis gebelik olirsa cok uzulurum pztesi gidicem ben de yani yarin yine gelismelerden yazarm ama hic umudum yok
Amin inşallah.her şeye hazırlıklı ol duygusal olarak. Eğer güzel çıkarsa sonuç süpriz olsun.

Arkadslar dis gebelik olursa degerler bor anda 3 4 katina cikip inebiliyo benimki oyle olmustu Rabbim hakkinizda hayirlisini versin

Geçmiş olsun süreciniz nasıl ilerledi
Benim hcg m heo ikiye katladi 3000 lere kadar ama kese gozukmedi.Kanamam vardi ve en buyuk belirtisi zaten otururken rektal basincti oturamiyordum.Bobreklerim agriyormus gibi agrilarim vardi onun disinda normaldim ama.

Hepinize geçmiş olsun kızlar rabbim bir daha yaşatmasın. Benimde kanamam başladı regl olmuşum gibi pıhtılı şekilde gidiyor bugün değerim 142 olmuş kanama olunca hastaneye gittim doktor büyük ihtimalle kimyasal geçiriyorsun ama dış gebelik ihtimali de hala devam ediyor dedi. Et parçası gibi parçalar geliyor pıhtılı pıhtılı oluyor kanamam bana düşük yapıyorum gibi geldi ama sizde de bu tarz kanama oluyormuydu

ben de dış gebelik esnasında adet olmuştum, hatta demek ki düşük yapıyormuşum dış gebelik değil diye sevinmiştim ancak adetten sonra beta hcg artış göstermişti. benim değerlerim yanlış hatırlamıyorsam 50-175-387-438-207-289-168-118-99-93-167 şeklinde ilerlemişti. daha sonra kürtaj yapıldı buna rağmen 237 çıkınca dış gebelik olduğu kesinleşti ve metotreksat iğne yapıldı.

Benimde normal başlamıştı betam 66..334...890...diye kana başladı 590 oldu iki gün sonra 810 birgün sonra 1279 tekrar 1150 derken kürtaş sonrası tekrar 1259 metoks iğne ile bir buçuk ayda sıfırlandı ne umutla gittim herşey bir hafta da son buldu bomboş çıktım hastaneden bir hafta yattıktan sonra inş seninki güzel sonuçlanır

Çok geçmiş olsu ya o zaman bende şuan kanamam olduğu için sevinmemeliyim

Çok geçmiş olsun çok tedirginim inşallah ya

Çok geçmiş olsun çok tedirginim inşallah ya
Teşekkür ederim tedirgin olmamak elde değil maalesef sen kendi sağlığına odaklan canım bebek için kendini yıpratma Rabbim büyüktür veren de o alanda ben ocak ayında geçirdim mayıs ayında tekrar denemeye başladım o günler geçiyor üzülmen kar kalıyor inş dış gebelik değildir de kimyasal falandı önümüzdeki ay sağlıklı gebeligini i bildirirsin bize

Beta artarken adet gördünüzmü yada olmanız gereken adet gününde leke vs

Beta artarken adet gördünüzmü yada olmanız gereken adet gününde leke vs
Evet hiç kesilmeyen sildikce gelen bir kahve akıntı vardı ve sıfırlana kadar hiç bitmedi sayılır bir kaç gün kesilip tekrar başladığı oldu ama beta 800 lerdeyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…