Dış gebelik olma ihtimali

Evet hiç kesilmeyen sildikce gelen bir kahve akıntı vardı ve sıfırlana kadar hiç bitmedi sayılır bir kaç gün kesilip tekrar başladığı oldu ama beta 800 lerdeyken
Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda sağlıklısını nasip etsin

Olmam gereken regli gününde değil bat geçtikten bir hafta sonra başladı betam 890 lardayken

Amin cümle isteyenlere inş sizin durum nasıl inş problem yoktur
Ben büyük ihtimal ile kimyasal geçiriyorum adetim üç gün gecikti iki gün önce 21 bugün 28di değerim doktor bir hafta içinde kanama başlar dedi

Ben büyük ihtimal ile kimyasal geçiriyorum adetim üç gün gecikti iki gün önce 21 bugün 28di değerim doktor bir hafta içinde kanama başlar dedi
Üzüldüğünü tahmin EDEBİLİYORUM ama kimyasal olup gitmesi dış gebelikten çok daha iyi Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inş yinede beta nı ihmal etme canım

Üzüldüğünü tahmin EDEBİLİYORUM ama kimyasal olup gitmesi dış gebelikten çok daha iyi Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inş yinede beta nı ihmal etme canım
Takip edicem canım benim daha önce 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum p yüzden buna pek üzülmedim içimde en başından beri kurt vardı sağlıklı olmadığını düşünüyordun

Takip edicem canım benim daha önce 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum p yüzden buna pek üzülmedim içimde en başından beri kurt vardı sağlıklı olmadığını düşünüyordun
Geçmiş olsun sabır vrsin rabbim İnsan hissediyor bazen bşrşeylerin ters gittiğini içinde bir huzursuzluk oluyor plan yapamıyor yarına dair herşeyden vardır bir hayır

kızlar bugün değerim 31 çıktı. doktorum gebelik sonlanmış ama negatifi görene kadar test yapmaya devam edelim dedi. çok şükür
Canim suan ne durumdasin beta sifirlandimi.. bende bugun baska bi doktora gittim disgebelige ait bi bulguya rastlamadik dedi beta degerim 37 ye dusmus kanamam da devam ediyor muhtemelen sifirlanacak ama iki gune bir konttol etmemiz lazm dedi sifirlanmasini bekliycem bende umarim cabucak sifirlanir doktorum bana icin temizlensin esinle sana hormon testi yapalim dedi herhangi bir problem varmi bakariz icin rahatlar dedi sende nornale dondugunde yaptir hic olmszsa kafamiz rahatlar yada bi sorun varsa tedaviyle atlatmaya bakariz

Benim ilk gebeliğimde kürtajla sonuçlanmıştı o zaman hormon testlerine bakıldı canım her şey normal çıktı. Bugün teste gittim 1.38 çıkmış negatifi görmüş oldum. Sen ne durumdasın?

Durumun nasil beta atisin ins saliklidir hep aklimdasin

Kizlar merhaba ben 10 gün önce düşük yaptım 6 haftalık keseler görünmüştü bebeği göremeden doktor düşük yapmışsın dedi . Kanama vardı. Fakat benim beta HCG değerlerim garip bir seyir içinde öğrendiğimde 652 diydi. Düşükten sonra sırası ile
03.06.20 1331
05.06.20. 1775
07.06.20. 1451 burada değerim düştü
11.06.20. 1629 bugün ki değer yine yükselmiş dış gebelik olabilir mi acaba hala kanamam var pihtili ve sağ kasigim ağrıyor . Doktorlar anlayamıyor Türkiye de değilim böyle bir durum yaşayan var mı aranizda

Durumun nasil beta atisin ins saliklidir hep aklimdasin
Dün metotreksat iğne oldum Allah razı olsun düşündüğün için arkadaşım. Doktor dış gebelik diyemem leke yok ve artış çok az dedi yinede çok gençsin tüplerine bişey olmasın diye iğne yapalım dedi pazartesi tekrar beta istedi kanama bugün de başlayabilir on bei gün sonra da ona takılma dedi

Dis gebelik gibi canim dis gebeliklerde kanama olur deger bi iner bir cikar cok tehlikeli allah korusun bence tam yukselmede ic kanamaya sebeb olmadan ilacla sifirlansa iyi ameliyat olmazsin en azindan orada tip nasil ilerliyor bilmiyorum ama dis gebelik gecirdigim icin soyluyorum cok dikkatli ol

Cok gecmis olsun canim rabbim saglikli evlat nasip etsin ins hic uzme kendini alan rabbim birgun olur verirde senin sagligin yerinde olsun nasibimizde ne varsa onu yasiyoruz canim benim

Tesekkur ederim canım cevabın için

Cok gecmis olsun canim rabbim saglikli evlat nasip etsin ins hic uzme kendini alan rabbim birgun olur verirde senin sagligin yerinde olsun nasibimizde ne varsa onu yasiyoruz canim benim
Sağolasın amin inşallah ne diyelim buna şükür

Merhaba metotrexsatdan kaç ay sonra hamile kalmaya izin verdi doktorunuz?

Merhaba metotrexsatdan kaç ay sonra hamile kalmaya izin verdi doktorunuz?
Ben daha öncede bir düşük yaptım genetik testi yaptırım iki haziranda onun sonucu beş hafta da çıkıyor ozamana kadar hamile kalma dedi doktorum yani bir adet süresince korunma verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…