Anladım.geçmiş olsun. Bazıları 3 ay bazıları 6 ay korunma öneriyor.zehirli iğne diyorlar çocukta sakatlık olurmuşBen daha öncede bir düşük yaptım genetik testi yaptırım iki haziranda onun sonucu beş hafta da çıkıyor ozamana kadar hamile kalma dedi doktorum yani bir adet süresince korunma verdi
Yok canım çok yakın arkadaşım da geçirdi Aralık ayında doktorlarımız aynı onada bir adet korunma verdi şubatta hamile kaldı şuan çok sağlıkla ilerleyen bir gebeliği var yakında kızına kavuşacak inşallah bende doktora sordum bu iğne sonraki gebelikleri etkilermi diye kesinlikle etkilemez düzenli beslen bol su iç dedi arkadaşımda şahit olduğum için gönlüm rahatAnladım.geçmiş olsun. Bazıları 3 ay bazıları 6 ay korunma öneriyor.zehirli iğne diyorlar çocukta sakatlık olurmuş
İnşAllah sağ salim alır kuçağına.Allah tüm çocuk isteyenlere sağlıklı evlat nasib eylesin.AminYok canım çok yakın arkadaşım da geçirdi Aralık ayında doktorlarımız aynı onada bir adet korunma verdi şubatta hamile kaldı şuan çok sağlıkla ilerleyen bir gebeliği var yakında kızına kavuşacak inşallah bende doktora sordum bu iğne sonraki gebelikleri etkilermi diye kesinlikle etkilemez düzenli beslen bol su iç dedi arkadaşımda şahit olduğum için gönlüm rahat
Evet benimde kafam karişti. 5 ci ayim denemek istiyorum ama bir yanimda korkuyor..bende herşey iyi rahim filminde.ama çocuk sakat olur diye korkuyorumBende ocak ayinda metoks tek toz vurundum ama kimsi alti ay kimsi iki regli dedi 6 ay diyen filmde cekelim dedi diyerleri istemedi her dr ayni soylemiyor benimde kafam karisti ama korunmayida biraktim
Merhaba öncelikle geçmiş olsun.Arkadaşınız yine aynı tüpten mi hamile kaldı acaba merak ettim ve rahim filmi çektirmiş miydi dış gebelik sonrasında?Yok canım çok yakın arkadaşım da geçirdi Aralık ayında doktorlarımız aynı onada bir adet korunma verdi şubatta hamile kaldı şuan çok sağlıkla ilerleyen bir gebeliği var yakında kızına kavuşacak inşallah bende doktora sordum bu iğne sonraki gebelikleri etkilermi diye kesinlikle etkilemez düzenli beslen bol su iç dedi arkadaşımda şahit olduğum için gönlüm rahat
Hayır hiç bir işlem olmadı tüplerde değildi onun gözükmemişti oradaMerhaba öncelikle geçmiş olsun.Arkadaşınız yine aynı tüpten mi hamile kaldı acaba merak ettim ve rahim filmi çektirmiş miydi dış gebelik sonrasında?
Benimde tüplerde herhangi bişey bulunamadı zaten doktor kimyasal yada dış gebelik diyemem dedi ne yaşıyorum bilmiyorum bile bir an önce kurtulurum inşallahHayır hiç bir işlem olmadı tüplerde değildi onun gözükmemişti orada
Dış gebelikte beta hcg değeri düşük olduğunda kese ne tarafta anlaşılamıyor malesef arkadaşınızın durumu böyleymiş sanırım.Sizin kimyasal olduğuna niçin emin olamıyor doktorunuz?Sağ veya sol overde kendini belli eden bir ağrı hissediyor musunuz?Geçmiş olsun inş bir daha böyle bir durum yaşamaz,sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız.Benimde tüplerde herhangi bişey bulunamadı zaten doktor kimyasal yada dış gebelik diyemem dedi ne yaşıyorum bilmiyorum bile bir an önce kurtulurum inşallah
Arkadaşımın 170-280 arası oynamıştı değerler adeti az gelip bitmişti öyle anlaşıldı bende ise ne bir leke geldi ne kanama normal gebelik belirtisi vardı bulantı göğüs rengi değişimi oldu değerim 22-28-36 oldu dış gebelik böyle ilerlemez kimyasal da diyemiyorum çünkü kanama başlamadı bir hafta geçtiğinde şuan 13 gün geçti adetim hala yok iğne sonrası nezaman başlayacak bilmiyoruzDış gebelikte beta hcg değeri düşük olduğunda kese ne tarafta anlaşılamıyor malesef arkadaşınızın durumu böyleymiş sanırım.Sizin kimyasal olduğuna niçin emin olamıyor doktorunuz?Sağ veya sol overde kendini belli eden bir ağrı hissediyor musunuz?Geçmiş olsun inş bir daha böyle bir durum yaşamaz,sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız.
Ağrı da yok bu arada sormuşsunuzArkadaşımın 170-280 arası oynamıştı değerler adeti az gelip bitmişti öyle anlaşıldı bende ise ne bir leke geldi ne kanama normal gebelik belirtisi vardı bulantı göğüs rengi değişimi oldu değerim 22-28-36 oldu dış gebelik böyle ilerlemez kimyasal da diyemiyorum çünkü kanama başlamadı bir hafta geçtiğinde şuan 13 gün geçti adetim hala yok iğne sonrası nezaman başlayacak bilmiyoruzçok yıpratan bir süreç hiç bir kadın yaşamaz inşallah siz nezaman grçirdiniz dış gebelik bitmiştir inşallah süreci
Ben Ocak ayında yaşadım canım şubatta 2doz metotreksat ile tedavi oldum sağ tüpümde görünmüştü benim kese beta hcg değerim 2100 gibi bir değerdeydi.Gebeliği ilk öğrendiğimde 18di değerim bir hafta sonra 600 daha sonra 2000lere çıktı lekelenmem olunca hemen acile gittim, ilk gittiğim hastanede keseyi göremediler hatta normal bi gebelik de olabilir dediler ama ben hissettim olumlu yönde bir durumum olamayacagını oradan çıkıp aynı gece araştırma hastanesinin aciline gittim orada gördüler keseyi.Ben aslında ihmal edip bekleyebilirdim çünkü şiddetli bir ağrım ya da kanamam yoktu hafif lekelenme vardı,kan değerim normal bir gebelikteki gibi arttıyordu,o gece farklı bir hastaneye gidip baktırmam sayesinde erken müdahale edilmiş oldu.Ağrı da yok bu arada sormuşsunuz
Siz tekrar ne zaman gebelik düşünüyorsunuz?Ben Ocak ayında yaşadım canım şubatta 2doz metotreksat ile tedavi oldum sağ tüpümde görünmüştü benim kese beta hcg değerim 2100 gibi bir değerdeydi.Gebeliği ilk öğrendiğimde 18di değerim bir hafta sonra 600 daha sonra 2000lere çıktı lekelenmem olunca hemen acile gittim, ilk gittiğim hastanede keseyi göremediler hatta normal bi gebelik de olabilir dediler ama ben hissettim olumlu yönde bir durumum olamayacagını oradan çıkıp aynı gece araştırma hastanesinin aciline gittim orada gördüler keseyi.Ben aslında ihmal edip bekleyebilirdim çünkü şiddetli bir ağrım ya da kanamam yoktu hafif lekelenme vardı,kan değerim normal bir gebelikteki gibi arttıyordu,o gece farklı bir hastaneye gidip baktırmam sayesinde erken müdahale edilmiş oldu.
Merhaba sanırım sizinle daha önce konuşmuştuk.Benim doktorum mayıs ayında deneyebileceğimi söylemişti ama biz cesaret edemedik, yumurtam çatlamadan önce bir denememiz oldu bir hafta değerlendirme yapamadım,rahim filmi çektirmeğim için endişe ettim,bu ay da rahim filmi çektirmedim doktorum istemedi şuanda beklemedeyim siz nasılsınız,korunma süreciniz bitti mi 3 ay oldu mu?Siz tekrar ne zaman gebelik düşünüyorsunuz?
Benim korunma sürem 6 ay yani eylülde tekrar denemeyi düşünüyoruz. Nasip kısmet rahim filmi çektirecektim ama benimde doktorum istemedi. Karambole gidiyoruz bakalımMerhaba sanırım sizinle daha önce konuşmuştuk.Benim doktorum mayıs ayında deneyebileceğimi söylemişti ama biz cesaret edemedik, yumurtam çatlamadan önce bir denememiz oldu bir hafta değerlendirme yapamadım,rahim filmi çektirmeğim için endişe ettim,bu ay da rahim filmi çektirmedim doktorum istemedi şuanda beklemedeyim siz nasılsınız,korunma süreciniz bitti mi 3 ay oldu mu?
Sizi takip edeceğim lütfen durumunuzu yazın sık sıkBende bu ay korunmadım ama hala korkuyorum Dr istemedi film inanın çok endişe duyuyorum reglime 9 gün var ve ben yaklaştıkça korku duyuyorum eğer bu ay olmazsa diye ay özele gitmeyi düşünüyorum
Tamam canım yazacağım dün bir arakadaş yazmış rahim film çekinmiş ama dış gebelik veya sağlıksız gebelik geçiriyormuş filmin dış gebeliğe engeli yokmuş herşey allahtan yumurtanın ya karın boşluğuna veya yumurtalıkta döllenip kalması dış gebelik zaten biraz cesaret aldım açıkçası onu çektirip tekrar aynısı olması birşey değiştiremiyorsa çok korkmanında bir anlamı yok allaha sıgınıp deneyecegiz inş sağlıklı çocuklarımız olurSizi takip edeceğim lütfen durumunuzu yazın sık sık
Amin inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.Tamam canım yazacağım dün bir arakadaş yazmış rahim film çekinmiş ama dış gebelik veya sağlıksız gebelik geçiriyormuş filmin dış gebeliğe engeli yokmuş herşey allahtan yumurtanın ya karın boşluğuna veya yumurtalıkta döllenip kalması dış gebelik zaten biraz cesaret aldım açıkçası onu çektirip tekrar aynısı olması birşey değiştiremiyorsa çok korkmanında bir anlamı yok allaha sıgınıp deneyecegiz inş sağlıklı çocuklarımız olur
Sagol canım benim inş hayırlı haberle gelirimAmin inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?