Gecmis olsun da biraz abartmiyor musunuz?Arkadaşlar benim 2 aydır teshis edilemeyen gebeligim vardı önce kimyasal dendi sonra kanama ve beta dusmeyince sagliksiz olabilir denip kürtaj yapıldı sonra beta yine dusmeyince metotreksat yapıldı ilk gebeliğimdi. 18 gün oldu bunları yaşayalım ve kafamdaki sesler durmuyor bir daha anne olur muyum? Kürtaj sonrasi yapisiklik oluştuysa? Ya tekrar dış gebelik yaşarsam? Ya çocuğum olmazsa gibi gibi gibi bas edemiyorum artık uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum nefes alamıyorum resmen
Ne yazık ki elimde olan bir durum değil. Hayatımın her alanında anksiyetemle savaşıyorum zaten ama kötü şeyler yasayinca tam hayatımı dar ediyorGecmis olsun da biraz abartmiyor musunuz?
Tedavi olun, gerekirse ilac?Ne yazık ki elimde olan bir durum değil. Hayatımın her alanında anksiyetemle savaşıyorum zaten ama kötü şeyler yasayinca tam hayatımı dar ediyor
Daha önce dış gebelik, düşük yada kayıp yaşadınız mı?Gecmis olsun da biraz abartmiyor musunuz?
Geçmiş olsun sizi anlıyorum.Ne yazık ki elimde olan bir durum değil. Hayatımın her alanında anksiyetemle savaşıyorum zaten ama kötü şeyler yasayinca tam hayatımı dar ediyor
EvetDaha önce dış gebelik, düşük yada kayıp yaşadınız mı?
Geçmiş olsun. Herkesin olayları karşılaması ve gösterdiği tepkiler farklıdır. Siz aşabildiyseniz ne mutlu. Belki abartma kelimesini kullanmak yerine tavsiye verseniz daha nazik olurdu. İyi günler
Tamam bundan sonra oyle yaparim, size de iyi gunlerGeçmiş olsun. Herkesin olayları karşılaması ve gösterdiği tepkiler farklıdır. Siz aşabildiyseniz ne mutlu. Belki abartma kelimesini kullanmak yerine tavsiye verseniz daha nazik olurdu. İyi günler
Abarttığını kendide farkında olmalı ki başlık açmış ne yapsam diye. NeyseBu arada konu sahibi omru boyunca anksiyete ile bogustum diyor. Ah vah gecmis olsun dersek neden tedavi olmaya ihtiyac duysun? Abarttigini soyleyelim ki belki gidip hayatini kurtarir, neticede abartiyor
Ya ben okb hastasiydim, tedavi oldum kurtuldum. Bu kadar dram yaratmak yerine tedavi olun siz de, caniniza yazik diil mi?Bakın şunu yazıp konuyu kapatayım. Her insanın karakteri farklı kimilerimiz daha rahat kimilerimiz daha takıntılı. Ben takıntılı olan durumdayım zaten bu çocukluğumdan beri devam ediyor. Umarım bir gün kurtulmayı başarırım bundan. Yaşayanlar bilir ki gerçekten tüm hayatınızı zehir eden bir durum aslında en büyük zararı kendimiz kendimize veriyoruz bunun da farkındayım.
Atlatırsınız inşallah. Gelmiş geçmiş olsunTedavi olmuştum ama üst üste kötü şeyler yasayinca tekrarlıyor işte eşim hastalandı benim süreç çok uzadı teshise kadar 15 kere kan verdim düşünün bana böyle bir vaka görmedik diyorlardı. Bunu da atlatcam inşallah. Teşekkür ederim
Aman salla aman bunda ne var aman buna mı taktın abartma boşver gibi kelimelerin zamanında sizinde ne kadar canınızı sıktığını hatırlayın. Siz zamanında okb hastası olup kurtuldunuz diye geçmişte ki yaşadıklarınızı hiç yaşamamış gibi yorum yapmayınız. Okbden kurtulmuşsunuz ve empati duygunuzu da kaybetmişsinizYa ben okb hastasiydim, tedavi oldum kurtuldum. Bu kadar dram yaratmak yerine tedavi olun siz de, caniniza yazik diil mi?
Aman salla aman bunda ne var aman buna mı taktın abartma boşver gibi kelimelerin zamanında sizinde ne kadar canınızı sıktığını hatırlayın. Siz zamanında okb hastası olup kurtuldunuz diye geçmişte ki yaşadıklarınızı hiç yaşamamış gibi yorum yapmayınız. Okbden kurtulmuşsunuz ve empati duygunuzu da kaybetmişsiniz
Size neAman salla aman bunda ne var aman buna mı taktın abartma boşver gibi kelimelerin zamanında sizinde ne kadar canınızı sıktığını hatırlayın. Siz zamanında okb hastası olup kurtuldunuz diye geçmişte ki yaşadıklarınızı hiç yaşamamış gibi yorum yapmayınız. Okbden kurtulmuşsunuz ve empati duygunuzu da kaybetmişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?