Dış gebelik sonrasi anksiyetemle bas edemiyorum

bahonste

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2023
52
12
3
29
Arkadaşlar benim 2 aydır teshis edilemeyen gebeligim vardı önce kimyasal dendi sonra kanama ve beta dusmeyince sagliksiz olabilir denip kürtaj yapıldı sonra beta yine dusmeyince metotreksat yapıldı ilk gebeliğimdi. 18 gün oldu bunları yaşayalım ve kafamdaki sesler durmuyor bir daha anne olur muyum? Kürtaj sonrasi yapisiklik oluştuysa? Ya tekrar dış gebelik yaşarsam? Ya çocuğum olmazsa gibi gibi gibi bas edemiyorum artık uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum nefes alamıyorum resmen

Gecmis olsun da biraz abartmiyor musunuz?

Gecmis olsun da biraz abartmiyor musunuz?
Ne yazık ki elimde olan bir durum değil. Hayatımın her alanında anksiyetemle savaşıyorum zaten ama kötü şeyler yasayinca tam hayatımı dar ediyor

Ne yazık ki elimde olan bir durum değil. Hayatımın her alanında anksiyetemle savaşıyorum zaten ama kötü şeyler yasayinca tam hayatımı dar ediyor
Geçmiş olsun sizi anlıyorum. Ama hayatta her şey bizler için. Endişelenmekte haklısınız ama acaba bir daha olur mu diye kendinizi yıpratmayın. Eğer dünyaya geleceği varsa ne olursa olsun ama ne olursa olsa doğacak. Sağlıcakla kalın

Geçmiş olsun. Herkesin olayları karşılaması ve gösterdiği tepkiler farklıdır. Siz aşabildiyseniz ne mutlu. Belki abartma kelimesini kullanmak yerine tavsiye verseniz daha nazik olurdu. İyi günler
Tamam bundan sonra oyle yaparim, size de iyi gunler

Bu arada konu sahibi omru boyunca anksiyete ile bogustum diyor. Ah vah gecmis olsun dersek neden tedavi olmaya ihtiyac duysun? Abarttigini soyleyelim ki belki gidip hayatini kurtarir, neticede abartiyor

Bu arada konu sahibi omru boyunca anksiyete ile bogustum diyor. Ah vah gecmis olsun dersek neden tedavi olmaya ihtiyac duysun? Abarttigini soyleyelim ki belki gidip hayatini kurtarir, neticede abartiyor
Abarttığını kendide farkında olmalı ki başlık açmış ne yapsam diye. Neyse

Bakın şunu yazıp konuyu kapatayım. Her insanın karakteri farklı kimilerimiz daha rahat kimilerimiz daha takıntılı. Ben takıntılı olan durumdayım zaten bu çocukluğumdan beri devam ediyor. Umarım bir gün kurtulmayı başarırım bundan. Yaşayanlar bilir ki gerçekten tüm hayatınızı zehir eden bir durum aslında en büyük zararı kendimiz kendimize veriyoruz bunun da farkındayım.

Ya ben okb hastasiydim, tedavi oldum kurtuldum. Bu kadar dram yaratmak yerine tedavi olun siz de, caniniza yazik diil mi?

Sadece şunu bilin emin olun susmak bilmeyen düşüncelerin seslerin arasında yaşamak

Tedavi olmuştum ama üst üste kötü şeyler yasayinca tekrarlıyor işte eşim hastalandı benim süreç çok uzadı teshise kadar 15 kere kan verdim düşünün bana böyle bir vaka görmedik diyorlardı. Bunu da atlatcam inşallah. Teşekkür ederim

Atlatırsınız inşallah. Gelmiş geçmiş olsun

Ya ben okb hastasiydim, tedavi oldum kurtuldum. Bu kadar dram yaratmak yerine tedavi olun siz de, caniniza yazik diil mi?
Aman salla aman bunda ne var aman buna mı taktın abartma boşver gibi kelimelerin zamanında sizinde ne kadar canınızı sıktığını hatırlayın. Siz zamanında okb hastası olup kurtuldunuz diye geçmişte ki yaşadıklarınızı hiç yaşamamış gibi yorum yapmayınız. Okbden kurtulmuşsunuz ve empati duygunuzu da kaybetmişsiniz

Size ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…