Dış gebelik sonrasi anksiyetemle bas edemiyorum

Gecenin bir yarısı onca korkumla oturup bu korkumu yenmenin çaresini ararken bu yazıyı okudum size teşekkür ederim hayatınız boyunca her istediğiniz kolaylıkla önünüze serilsin

Gecenin bir yarısı onca korkumla oturup bu korkumu yenmenin çaresini ararken bu yazıyı okudum size teşekkür ederim hayatınız boyunca her istediğiniz kolaylıkla önünüze serilsin
UNutma biz dunyadaki en guclu varliklariz ben buna inaniyorum bazen vidyolarda erkeklere o cektimiz adedet acisini veriyolar dayanamiyolar ben bu vidyolardada bunu anladim her aci guclendirir bir laf var öldürmeyen aci guzclendirir diye dogru her dustunde ve aya kalktinda daha guclu oluyosun rabim buyuk kendini sakin salma seninde bizim.icin diledigin seninde olsun tatlimAllah buyuk sevdi kularina aci verir buda en buyuk teselimiz olsun dua ederkende sabir isteme o bir imtihan rabinden afiyet iste ve bu yasadin musibeti mukafatlandirilmasini iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…