Dış gebelik sonrası gebelik yaşayanlar

anom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2025
75
29
3
Merhaba, son metotreksat dozumdan sonra üç ay geçti. Doktorum korunmana gerek yok demişti ama beklemek istedim yine de. Hsgye de gerek olmadığını söyledi ama ya tıkanma olduysa diye endişeleniyorum. Özelde de ücreti pahalı.

Sonrasında gebelik yaşayanlar deneyim paylaşabilir mi? Hsg gerekir mi sizce de? Hsg sonrası korunmak gerekiyor mu?

Dis gebelik sonrasi 2 kez hsg cektirdim tuplerde sorun var mi diye baktirmak icin 2 yil arayla
Hsgden sonra korunmaya gerek yok
Ben 6 ay korunmustum igneden sonra
Sonra dogal gebelik yasadim
1 Doktor tupunde sivi sisme var gebelik olsa da tutmaz demisken ustelik

Dis gebelik sonrasi 2 kez hsg cektirdim tuplerde sorun var mi diye baktirmak icin 2 yil arayla
Hsgden sonra korunmaya gerek yok
Ben 6 ay korunmustum igneden sonra
Sonra dogal gebelik yasadim
1 Doktor tupunde sivi sisme var gebelik olsa da tutmaz demisken ustelik
Ne güzel Allah bağışlasın🙏🏻

Merhaba, son metotreksat dozumdan sonra üç ay geçti. Doktorum korunmana gerek yok demişti ama beklemek istedim yine de. Hsgye de gerek olmadığını söyledi ama ya tıkanma olduysa diye endişeleniyorum. Özelde de ücreti pahalı.

Sonrasında gebelik yaşayanlar deneyim paylaşabilir mi? Hsg gerekir mi sizce de? Hsg sonrası korunmak gerekiyor mu?
Ben Metotreksat sonrası 5 ay korundum 1 ay sonra gebe kaldım hemen. Fakat yine dış gebelik oldu. Rahim filmi çektirmek istemiştim halbuki ama 1. Kayıp gebelikten sonra çekmeyi önermiyoruz demişlerdi o yüzden çektirmedim. Şimdi ise önümde kayıp 6 ay var
1-2 ay sonra rahim filmi çektirip 5. Ay korunmayı bırakırım muhtemelen

Dış gebelikten sonra hsg yaptırmadın tüpüm alınmıştı. 3ay korunduk korunmayı bıraktık 3 ay sonra gebe kaldım.

Ben Metotreksat sonrası 5 ay korundum 1 ay sonra gebe kaldım hemen. Fakat yine dış gebelik oldu. Rahim filmi çektirmek istemiştim halbuki ama 1. Kayıp gebelikten sonra çekmeyi önermiyoruz demişlerdi o yüzden çektirmedim. Şimdi ise önümde kayıp 6 ay var
1-2 ay sonra rahim filmi çektirip 5. Ay korunmayı bırakırım muhtemelen
Çok geçmiş olsun🙏🏻 bana da ilk diye gerek duymadılar. Ama sizin deneyiminiz hsgyi daha da mantıklı kıldı benim için

Back
X