Kızlar doktordan geldik eve. Nasıl yorulmuşum hemen yığıldım koltuğa uyuyakalmışım. Doktordan sonra alışverişti pazardı derken canımız çıktı annemle. Herşeyimiz hala aynı hiçbir değişikliğimiz yok. Açılmamız hala aynı 2 cm, suyumuz normal, idrar testi temiz, nst de bir tanecik bile kasılma yok. Tek fark ultrasonda serviks görülmüyor artık. Bu da açılmamın yakında artabileceğini gösteriyor sanırım belki de ultrason farkıdır. Perşembe günü özelde randevum var orda daha net anlaşılır inşallah. Bir de yine ultrason farkından kaynaklanabileceğini umduğum gelişme de kilomuz; doktor 3200 gram ölçtü ki daha geçen hafta salı 2700 gram civarındaydı. Bir hafta içinde yarım kilo nasıl alır dedim, doktor da 2700 ile 3700 arasında bir değer şu an kilosu tam olarak bilemeyiz dedi. Bakalım perşembe özelde kaç kilo gelicez. Eğer bebek iri olursa normal doğum zor olabilir bu da biraz canımı sıkıyor açıkcası. Neyse biz gene hayırlısını isteyelim allahtan önemli olan bu... Eğer normal doğurabilirsem kızlar kesinlikle dış gebelikle arasında ki ağrı farkını karşılaştırmak istiyorum. Acaba hangisi daha çok acı veriyor merak ediyorum gerçekten...