Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

canım çok sağol güzelcene anlatmışsın . inşallah bende cesaret ederim çok istiyorum spinal olarak yapmayı genel aneztezi istemiyorum.ilk kalktığında ağrı oluyor diyor zaten herkes bakalım bizim nasıl geçicek inşallah hepimiz kolayca atlatırız.

canım inan aklımdaydın inşallah güzel sonuçlar almışssındır.bugun yazmamışsın ınternetın yoktu herhalde ama bizi merakta bırakma.

aaaa görüyormusun alınganlık başlamışm :)) canım inan ben buaralar hiçbirinizi göremedim desem.hastanede kaldım eşim geldi falan başım karışıktı kendi adıma kusura bakma diyorum sende maşallah bayağı büyümüşsün cinsiyet tahmını var mjı

hala gezmelerdesin maşallah canım kıloya takılmaya sağlıklı olsunda canım benım hayırlısıyla.

aaa başladın mı alışverişe .biz fenerbahcce aldık bide ben disney marka aldım canım.2 tane aldım.
ateş olçer ilk 6 ay koltuk altı olanları öneriyormulş doktorlar ama ben alından alıcam bide.

çok geçmiş olsun canım çok zor bır durumdur herhalde.ama en azından tedavisi var çok şükür.

canım hiç endişelenme allaha dua et hiiiç bişey olmayacak sen yat keyfıne bak :))bebişini düşün bak gayet sağlıklı belkide ikizdir bu değerle :)

kızlar buarada dun eşim geldi ama çatladım sizi okumassam olmaz dedim 10 dk izin aldım biraz zamanı aştım gerçi.
hepimizi çok optum

öncelikle geçmiş olsun canım eşinde gelmiş gözün aydın ohh ne güzel seni göbişli görünce şaşırdı mı? doktorum cinsiyet tahmini yapmadı bi sonraki kontrolde söyler heralde.

ateşölçer konusunda bende çok kararsızdım ucona sorucaktım sen sormuşsun :)

ucon iyiki varsın cnm ya bizim deneyimli annemiz :)

ben sizler için varım canım:)))
ateşölçerde aslında basit koltuk altından ölçen dereceler en güvenilirmiş amaaaa bebekler kıpır kıpırken koltuk altından ölçmek çok zor.nehir ateşlendiğinde ölçmeye kaltım kız iyice huysuzlandı.bende uzaktan ölçer aldım.aynı anda ikisiyle birlikte ölçüm yaptım bikaç sefer ve alet her zaman doğru ölçüm yapıyor.ayrıca oda su mama vs sıcaklığıda ölçüyor.

kız bende kocacın gelince unuttun bizi dediydim ama neyse affedelim bari 6 ayın acısını çıkarın:1:

kızlar arada bir ses verin acaba doğurdular mı diye geçiriyorum aklımdan ve heyecanlanıyorum.:52:

bugün hiperaktifliğim üstümde nehir eşim işten gelene kadar kucağımdan inmedi.son 1 saat kala ağlamaya başladım eşim gelince şaşırdı sen iyi değilsin diyor.ha şunu bileydin dedim.bu kız beni ruh hastası yapacak.bakın şuan şöyleyim.:53:uyumuyor arkadaş uyumuyor.allahtan gece sık kalksada uyuyor ama sabah 9 dan sonra gece 12 ye kadar falan toplasan 2 saat uyumuyorrr.öldüm bittim.annemi özledim:(eve kapandım ücretsiz izne çıktım.havalar soğuk diye kızıda çıkaramıyorum.çok fenalardayım çokkkk.bazen şeytan diyor yap hemen şunu sütten kesince 1 tane daha sonra 1 tane daha battı balık yan gider.en azından kalabalık aile olursunda sonra rahat edersin şu yalnızlıktan kurtulursun.

kızlar arada bir ses verin acaba doğurdular mı diye geçiriyorum aklımdan ve heyecanlanıyorum.:52:
Ben cerolla birlikte doğurursam şaşırma uconn. Bu veledin geleceği yok bacım. Kasılmalarımdan eser kalmadı yemin ederim. NSTlerim de dümdüz çizgi çıkıyor açılmamda bir değişiklik yok. Üstelik 2 cm açıklık oldu diye bir de hergün antibiyotik kullanmak zorunda kaldım enfeksiyon kapmayalım diye :(( Bugün özeldeki doktoruma gidicem o da yarın izne çıkıyor. Geçen doktora gittiğimde serviksimi göremedi ultrasonda. Bakalım bugün görülcek mi bende onu merak ediyorum. Birazdan çıkarım bende doktora, gelince yazarım gene. Bugün yazamazsam bilin ki hastaneye yatmışımdır ya da internetim kesilmiştir :))

bugün hiperaktifliğim üstümde nehir eşim işten gelene kadar kucağımdan inmedi.son 1 saat kala ağlamaya başladım eşim gelince şaşırdı sen iyi değilsin diyor.ha şunu bileydin dedim.bu kız beni ruh hastası yapacak.bakın şuan şöyleyim.:53:uyumuyor arkadaş uyumuyor.allahtan gece sık kalksada uyuyor ama sabah 9 dan sonra gece 12 ye kadar falan toplasan 2 saat uyumuyorrr.öldüm bittim.annemi özledim:(eve kapandım ücretsiz izne çıktım.havalar soğuk diye kızıda çıkaramıyorum.çok fenalardayım çokkkk.bazen şeytan diyor yap hemen şunu sütten kesince 1 tane daha sonra 1 tane daha battı balık yan gider.en azından kalabalık aile olursunda sonra rahat edersin şu yalnızlıktan kurtulursun.

Evet işte benim hayalim bu kesinlikle. Peşpeşe doğur hepsi de birbirinin arkadaşı olsun. Hem o zaman birbirleriyle oynarlar senin üstündeki yükü de hafifletirler. Ben bebek bakarken tek bebek olduğu için bütün gün onla ilgilenmek zorunda kalıyordum. Ama iki kardeşe baktığımda bırakıyordum onları kendileri oynuyorlardı birbirleriyle ben sadece göz kulak oluyordum çok rahat oluyordu. Allahım hayırlısıyla 2.leri 3.leri de nasip eder inşallah bebelerimiz kardeşsiz kalmaz :)))))

Kizlar dun sonucum 4.28 cikti.cuma tekrar kanda baktir dediler.hafif kanama var gerci.dun benimle birlikte asilama yaptiran arkadasinda pazartesi kanamasi baslamis tutmadi diye hastaneye gelmis ama hamile oldugunu ogrendi.igne verdiler dysuk riski var diye kiza.onunki asilama gunu tutmus sanirim demi kizlar dollenip rahime ulasmasi bebisin benim bildigim 6 gun duruyo demi..hesabima gore yanilmazsam benimkide bir yada iki gunluk anca galiba...bebek olmasa beta 4.28 cikarmiydi.sizce devami gelirmi artar mi kizlar.dua edin banada yarin yukselmis olsun.

öncelikle geçmiş olsun canım eşinde gelmiş gözün aydın ohh ne güzel seni göbişli görünce şaşırdı mı? doktorum cinsiyet tahmini yapmadı bi sonraki kontrolde söyler heralde.

sağol canım benım.canım yok şaşırmadı zaten skypden görüyordu .

kız bende kocacın gelince unuttun bizi dediydim ama neyse affedelim bari 6 ayın acısını çıkarın:1:

ayy aşk olsun kız unuturmuyum hiç .6,5 ayy 6 değil lütfen :))

uconn katılıyorum sana eğer cesaret ederssem bende 1 yasında yaparım ama bakalım doğum nasıl geçicek ona bağlı :)) sonuçta yasta bizim az değil 25 olsak bekleyelim 5 sene ama 30u geçtik artık yap kız hadı :)))) toptan kafayı ye :))
ama bencede kalabalık kardeş iyidir allah izn versin 2-3 yapalım inşallah.

Ben cerolla birlikte doğurursam şaşırma uconn. Bu veledin geleceği yok bacım. Kasılmalarımdan eser kalmadı yemin ederim. NSTlerim de dümdüz çizgi çıkıyor açılmamda bir değişiklik yok. Üstelik 2 cm açıklık oldu diye bir de hergün antibiyotik kullanmak zorunda kaldım enfeksiyon kapmayalım diye :(( Bugün özeldeki doktoruma gidicem o da yarın izne çıkıyor. Geçen doktora gittiğimde serviksimi göremedi ultrasonda. Bakalım bugün görülcek mi bende onu merak ediyorum. Birazdan çıkarım bende doktora, gelince yazarım gene. Bugün yazamazsam bilin ki hastaneye yatmışımdır ya da internetim kesilmiştir :))

Evet işte benim hayalim bu kesinlikle. Peşpeşe doğur hepsi de birbirinin arkadaşı olsun. Hem o zaman birbirleriyle oynarlar senin üstündeki yükü de hafifletirler. Ben bebek bakarken tek bebek olduğu için bütün gün onla ilgilenmek zorunda kalıyordum. Ama iki kardeşe baktığımda bırakıyordum onları kendileri oynuyorlardı birbirleriyle ben sadece göz kulak oluyordum çok rahat oluyordu. Allahım hayırlısıyla 2.leri 3.leri de nasip eder inşallah bebelerimiz kardeşsiz kalmaz :)))))

hahahha canım ne güldüm ya anlatamam sesli güldüm eşim sordu ne oldu dıye.kız benı bekleme sen benı beklersen artık 43-44 de doğurursun.bence sen 39da falan doğurucan gibime geliyor canım.

Kizlar dun sonucum 4.28 cikti.cuma tekrar kanda baktir dediler.hafif kanama var gerci.dun benimle birlikte asilama yaptiran arkadasinda pazartesi kanamasi baslamis tutmadi diye hastaneye gelmis ama hamile oldugunu ogrendi.igne verdiler dysuk riski var diye kiza.onunki asilama gunu tutmus sanirim demi kizlar dollenip rahime ulasmasi bebisin benim bildigim 6 gun duruyo demi..hesabima gore yanilmazsam benimkide bir yada iki gunluk anca galiba...bebek olmasa beta 4.28 cikarmiydi.sizce devami gelirmi artar mi kizlar.dua edin banada yarin yukselmis olsun.

aaa canım 5 e cok yakın çıkmış senın regliin kaçıncı gunu acaba doktor ne dedı peki olabılır falan demedi mi
çok karmaşık olabılırde olmayabılırde netten baktın mı hiç bu durumda olna olmuş mu
ayy çok merak ederim ya pazartesi kaçıncı gunun olacak.
rahme ulaşması 6 -7 gun benımde bıldıgım.
ben şimdi dua okucaktım sanada özel olarak edicem canım hadi hayırlısı güzel haberler ver bize.

kızlar bizde yarın kısmetse ilk kez eşimle birlikte bebişi görmeye gidicez.

Asilamam 25 eylulde oldu cerol.um.36-30eylul iliski verdi.en son 30 unda iliski oldu.o tarihten itibsren 6-7 gun koy rahime inmesi tam 7 ekim.9 ekimde dun beta 4.8 cikti.ama hafif kanamam basladi.acik pembemsi.valla internette baktim artis olanlar olmus.supheli bulunuyo.dua edin kizlar yarin benimkide artsin.iki secenek buldum internette ya artan olmus yada gebelik olusmus ama dusuk olmus.

5 ve üstü hamilelik benim bildiğim ama 4,28 de 5 e baya yakın.sanki bişey olmasa bu kadar yüksek çıkmaz gibi ay hadi inşallah olmuştur bu sefer.çok heyecanlandım valla.

sağol canım benım.canım yok şaşırmadı zaten skypden görüyordu .

ayy aşk olsun kız unuturmuyum hiç .6,5 ayy 6 değil lütfen :))

uconn katılıyorum sana eğer cesaret ederssem bende 1 yasında yaparım ama bakalım doğum nasıl geçicek ona bağlı :)) sonuçta yasta bizim az değil 25 olsak bekleyelim 5 sene ama 30u geçtik artık yap kız hadı :)))) toptan kafayı ye :))
ama bencede kalabalık kardeş iyidir allah izn versin 2-3 yapalım inşallah.

kızlar bizde yarın kısmetse ilk kez eşimle birlikte bebişi görmeye gidicez.

ayy pardon 6,5 ay:))
kız yapalım valla hemen kafayı toptan yiyelim.bu arada ben hala adet olmadım doğumdan bu yana.bikaç gündürde midem bulanıyor dermişim:))ayyy allah korusun daha nehiri 2 yıl emziricem ben:))sonra düşünürüz.
eşin ne kadar heyecanlıdır şimd bebeği ilk kez görücek.ayy ne güzellll...

yok canım yok.ne kadar zamanında doğurursan o kadar iyi bebek için.çünkü dışarda büyüme hızı anne karnında büyüme hızının yarısı kadar.senin için son haftalar zor tabi.artık çok zorlanıyorsundur birde bebeğini koklamak için can atıyosundur ama son günlerinin tadını çıkar.2-3 hafta içinde bütün hayatını zaptetmiş bir canavarla karşılaşacaksın nitekim:)))dur bakalım bir doğur ardından ikinciyi hemen istiyormusun göricizzz:)))

kızlar ...ben salı günü kendim beta yaptırdım doktor 24.7 den sonra artık gerek yok demişti ama ben 1 hafta sonra tekrar yaptırdım

7.19 çıktı artık yaptırmayayım dimi sonuçta iyce düşmüş kanama da leke tarzı artık günlük pedle idare ediyorum

ayy canım benim,sizi merakta koymak istemezdim.evde temizlik yaptırdım,hem bayram temizliği hem doğum için.girip ne yazdığınıza baktım ama yazacak halim yoktu.son günler çok zor geçiyo.çok ağırlaştım.karnım kocaman.inanın hepinize tek tek yazmak istedim özellikle pinar35ecavap vermek istedim ama yazacak gücüm bile yok.eğer acil bişey olurda hastaneye gitmem gerekirse gitmeden mutlaka yazarım:))inşallah bir aksilik olmazsa 21 ekimi bekliycem.

Asilamam 25 eylulde oldu cerol.um.36-30eylul iliski verdi.en son 30 unda iliski oldu.o tarihten itibsren 6-7 gun koy rahime inmesi tam 7 ekim.9 ekimde dun beta 4.8 cikti.ama hafif kanamam basladi.acik pembemsi.valla internette baktim artis olanlar olmus.supheli bulunuyo.dua edin kizlar yarin benimkide artsin.iki secenek buldum internette ya artan olmus yada gebelik olusmus ama dusuk olmus.

senden haber bekliyodum.çok heyecanlandım,inşallah hamilesindir.senin için dua edicem...

ayy canım benim,sizi merakta koymak istemezdim.evde temizlik yaptırdım,hem bayram temizliği hem doğum için.girip ne yazdığınıza baktım ama yazacak halim yoktu.son günler çok zor geçiyo.çok ağırlaştım.karnım kocaman.inanın hepinize tek tek yazmak istedim özellikle pinar35ecavap vermek istedim ama yazacak gücüm bile yok.eğer acil bişey olurda hastaneye gitmem gerekirse gitmeden mutlaka yazarım:))inşallah bir aksilik olmazsa 21 ekimi bekliycem.

senden haber bekliyodum.çok heyecanlandım,inşallah hamilesindir.senin için dua edicem...
olsun canım biran önce bebişini kucağına alırsın
kızlar 2. çocuktan bahsetmişsiniz ayy benim şu üç ay o kadar zor geçti ki 2.ye cesaretim olmaz gibi geliyor.

kızlar ...ben salı günü kendim beta yaptırdım doktor 24.7 den sonra artık gerek yok demişti ama ben 1 hafta sonra tekrar yaptırdım

7.19 çıktı artık yaptırmayayım dimi sonuçta iyce düşmüş kanama da leke tarzı artık günlük pedle idare ediyorum
sanırım gerek yok canım.hadi geçmiş olsun...

dahada 11 gün var.her geçen gün insana daha uzun geliyor ne yazıkki.allah yardımcın olsun.sen daha iyi bilirsin ama bu daha iyi günlerin.bebek doğunca nanay:))
olsun canım biran önce bebişini kucağına alırsın
kızlar 2. çocuktan bahsetmişsiniz ayy benim şu üç ay o kadar zor geçti ki 2.ye cesaretim olmaz gibi geliyor.

ooo bak benim 2 gr uykusu olmayan kızım varken bile düşünüyorum sen daha şimdiden pes etmişsin.canım o mide bulantıları çok fenadır bilirim ama geçer yakında hamileliğin zaman zaman böyle sıkıntıları oluyor ama insan sonra unutuyor.bak ben daha 3 ay oldu hamileliğide doğumuda unuttum.şimdi tek sıkıntım bebek bakımı:)

ayy pardon 6,5 ay:))
kız yapalım valla hemen kafayı toptan yiyelim.bu arada ben hala adet olmadım doğumdan bu yana.bikaç gündürde midem bulanıyor dermişim:))ayyy allah korusun daha nehiri 2 yıl emziricem ben:))sonra düşünürüz.
eşin ne kadar heyecanlıdır şimd bebeği ilk kez görücek.ayy ne güzellll...

yok cnm doğumdan snra regli zamanı herkse göre değişiyormuş arkdaşım emzirme suresınce hiç regli olmadı.
ama sen git istersen onumuzdeki ayda olmassan. yoksa nehire kardeş mi geliyor :))))))

7.19 çıktı artık yaptırmayayım dimi sonuçta iyce düşmüş kanama da leke tarzı artık günlük pedle idare ireediyorum

cnm bence gerek yok.

hadi inşallah canım benim dualarımız seninle herşeyin hayırlısı olsun.

kızlar ben 2-3 gündür kendimi yorgun hissediyorum ve oğluşumu hissetmiyorum küçükken daha çok hissediyordum yaaa niye böyle oldu ki ablam da merak etme birşey yoktur bende çok hissetmiyordum dedi ama içim rahat etmedi size bir sorayım dedim günde 1 yada 2 kere hissediyorum normal mi?

Back
X