canım çok sağol güzelcene anlatmışsın . inşallah bende cesaret ederim çok istiyorum spinal olarak yapmayı genel aneztezi istemiyorum.ilk kalktığında ağrı oluyor diyor zaten herkes bakalım bizim nasıl geçicek inşallah hepimiz kolayca atlatırız.
canım inan aklımdaydın inşallah güzel sonuçlar almışssındır.bugun yazmamışsın ınternetın yoktu herhalde ama bizi merakta bırakma.
aaaa görüyormusun alınganlık başlamışm :)) canım inan ben buaralar hiçbirinizi göremedim desem.hastanede kaldım eşim geldi falan başım karışıktı kendi adıma kusura bakma diyorum sende maşallah bayağı büyümüşsün cinsiyet tahmını var mjı
hala gezmelerdesin maşallah canım kıloya takılmaya sağlıklı olsunda canım benım hayırlısıyla.
aaa başladın mı alışverişe .biz fenerbahcce aldık bide ben disney marka aldım canım.2 tane aldım.
ateş olçer ilk 6 ay koltuk altı olanları öneriyormulş doktorlar ama ben alından alıcam bide.
çok geçmiş olsun canım çok zor bır durumdur herhalde.ama en azından tedavisi var çok şükür.
canım hiç endişelenme allaha dua et hiiiç bişey olmayacak sen yat keyfıne bak :))bebişini düşün bak gayet sağlıklı belkide ikizdir bu değerle :)
kızlar buarada dun eşim geldi ama çatladım sizi okumassam olmaz dedim 10 dk izin aldım biraz zamanı aştım gerçi.
hepimizi çok optum
öncelikle geçmiş olsun canım eşinde gelmiş gözün aydın ohh ne güzel seni göbişli görünce şaşırdı mı? doktorum cinsiyet tahmini yapmadı bi sonraki kontrolde söyler heralde.