Canım yaaa seni okurken inan gözlerim doldu sanki kendim doğum anını yaşamış ameliyathaneye girmiş gibi hissettim. Sanırım bende de doğum korkuları başladı ki bu duyguya kapılmaya başladım. birde ben duygusallaşıyorum sanırım televizyonda felanda bebek doğumunu gösterdi o gün bebek doğdu o ağladı ben ağladım. Kendi doğummunda ne yapcam bakalım. inşallah sağlıkla doğarda o günleri ve o anları tadarız ve anlatırız burda uzun uzun. Canım benim Rabbim şükür sağlıkla kurtardı seni, artık bebişinle güzel ömürlü bir hayat inşallah. Senin ilk hamile kaldığın günü hatırlıyorum da zaman aslında ne kadar çabuk geçiyor. inşallah bundan sonra hep güzel günler ve anılar getirsin bize zaman.
Kilosu kontrollerde daha çok çıkmıyormuydu senin ufaklığın, ben mi yanlış hatırlıyorum. Sağlıklı olsunda kilo önemli değil ama acaba doktorların söyledikleri kilolar tutmuyor mu diye düşündüm.
Bu arada senin kadar sezeryan isteyen birinin çıkınca normal yapın demesi hadiii yaaaa dedirtti bana.. Sezeryan daha mı zor geldi canım ya. Yoksa normalin sancısını çekmediğin için mi:) Bende normal olsun diyordum ama artık seçim yapmıyorum. Doktorumada söyledim bebeğin durumu, kilosu, benim çatı muayenem felan onların sonrası hangisi bebeğim için iyi ve hayırlısıysa ona karar veririz. Şimdiden artık normal yada sezeryan demiyorum dedim. Rabbim en hayırılsını nasip etsin inşallah. Sağlıkla doğsunlarda. Canım minik efeyi kokla bizim için mis kokuludur o şimdi. Minik parmaklarından da öp babasının elini tutmuşdu facede çok hoşuma gitmişti Rabbim hiç ayırmasın.. Amin...
Canımmm, sen psikolojini neden böyle düşüncelerle daraltıyorsun. Bak bu hamilelik için çok bekledin ve çok acı çektin. O yüzden biraz rahatla ve hamileliğinin tadına varmaya çalış. İlk zamanlar zor oluyor bana doktorum 9 ay böyle geçmez serap hanım rahatlatın kendinizi demişti en sonunda çünkü her an kontrole her gittiğimde yaşıyormu, kalbi atıyormu, acaba bir sorun var mı, neden kasık ağrılarım bu kadar çok felan diye yiyordum kendimi. Tabiki daralacağız kocaman bir bebek taşımaya başlıyoruz son zamanlarda ki,, benim şimdi gece uykularımda kaburgalarıma baskı yapıyor nefesimi kesiyor daha büyüdükçe ne olacak bakalım ama sonra bir tatlı tekme sallıyor bir yerden pıt pıt peş peşe canımmm diyorum bir anda sevgisi daha ağır basıyor. Sendede öyle olacak sevgisi acılarını azaltmasa çekilir mi bu bücürler:)) Sen bebeğinin sana tutunmasını zevkle izle ve büyümesine ortak ol...en güzeli bu.. öpüyorum canım..