- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
canım bebek büyüdüğü için olabilir.ciğerlerini üşütmüş olabilirsin.benim göğüs kafesinde bir kemik ama sabit bir nokta 3-4 ay ağrımıştı.son zamanlar geçmişti.sanırım bu ağrıdan bahsediyorsun.ama yinede doktoruna danış istersen.canım yaaa peki bu batmalar normal mi göğüslerimin arası batıyor resmen çok canım yanıyor.
nehir daha iyi sayılır canım.bikaç gün daha var iyileşmesine sanırım.canim beni her goren ikiz mi diyordu dusun hastanedeki ebe bile.
migrostaki kasiyere kadar bazen o kdr sinir okuyordun ki napicaksiniz bile dediklerim oldu.
sogumdan snraki gun sanki hic gogurmamisim gibiydim boyle kslcam hrrhalde dedim ama eee geldim fos sondum.20kilo aldim 1hafta snra 10kiko 10gun snra bugun 12kilo giti montumun onunu kapanio :)))
canim cok gecmis olsun .nasil oldu nehircik.
canim bebek gogus kafesine baski yapiyor olabilir bir durum vence
ama doktoruna danis olmadi.
bide herkesin dedigi gibi uyuynnnn uyku yok 10gubde toplasiniz 12saat uyumamisimdir.
dun gece 2saat deliksiz uyudum oda sansa sanirim uyabmadi
kucagimda uyuyor yerine koyunca hemen uyanio.
kiLzlar ne olur dua edin sizin daha cok kabul olur esime karsda bi is vrrdin allahim yoksa 1ay dsha bulamassak denize gidicek
bide efeye uyku versin diye.
defne cnm cok gecmus olsun allahim en kisa zamanda sifasini versin bol bol.
yaaa uykusuz geceler kulübüne sende hoşgeldin.benim dün gece tansiyonum düştü zırt pırt uyanmaktan eşime seslendim nehiri kucağına verdim yatağa zor attım kendimi.uykusuzluktan tansiyonum düştü resmen.bizim gece uykuları düzene girmişti 4-5 saat uyanmadan uyuduğu oluyordu ama şimdi yine bir büyüme atağı yaşıyor sanırım forumlarda 6. ay uyku problemlerinden bahsediyorlar hep.ya da sütüm yetmiyor olabilir.ama sorun neyse biran önce geçsin istiyorum artık.
ya birde eşinin gitme durumumu çıktı.çok üzüldüm.inşallah en kısa zamanda yeni bir iş bulur canım.efe babasından ayrı kalmasın.önceden zordu ama şimdi dahada zorlaşır sizin için.
Uconncum nehirimize geçmiş olsun. Artık havalar iyice soğudu ist da çok soğukmuş. Bizim buraya kar geldi bile arabamızı hep kar kapladı. Artık dikkat etmek lazım iyice. İnşallah çabucak toparlar bebişin.
Defnecim babana çok geçmiş olsun canım. Zamanla daha da düzelir inşallah. Doğumunda yaklaşıyor iyice kendine çok dikkat et. Emzirme zamanı moral çok önemli süt olması açısından. İnşallah babanda çok daha iyi olacak canım tekrar çok geçmiş olsun....
sağol canım.sanırım babası cimri babaannesinin soğuk evine götürüp getirmekten üşüttü yavrumu.ben evde köklüyorum kombiyi kadın evinde geceleri falan söndürüyormuş.3 gündür yollamıyorum bende.yavrum kaç gündür iyileşemedi bir türlü.