Harikasın serap böyle devam et. Ben izne ayrıldığımda 13-14 kilo almıştım. Kalanını hep evde tamamladım. Yanımda hep annem vardı birde bizim evden sık sık çıkma şansımız olmadı. Ye otur ye otur aldık kiloları. Ama senin dikkat edeceğine inanıyorum. Bu kararlılıkla devam et canım..
Canım ben yeni bir kitap keşfettim emzirme sanatı diye. Kitapyurdu.com dan temin edebilirsiniz. Çoook harika bir kitap. Arada kadınların yaşadıklarından kısa alıntılarla emzirmeyle ilgili aklınıza gelebilecek gelemeyecek herşey var ve bizleri çok ilgilendiriyor. Bu yüzden merakla okuyorum kitabı hamza müsade ettikçe. Hoş genelde emzirirken okuyorum :)) Ama dün bizimki ilk defa bütün gündüz uyumadı bende kv de perişan olduk. Bi o aldı bir ben. Gecede 11 den saat 2 ye kadar baktı kadıncağız sonra getirip beşiğine koydu. O vakte kadar da uyuyabildim sonra emzirip gene yatırdım oğlanı. Allah razı olsun ondan ama o da perşembe gidiyor sonra ben tek. Bu gece kabus bile gördüm, inşallah oğlumla uyumlu güzel vakit geçirebiliriz...
Cerol canım allah sabır versin. İnşallah dilediği gibi bir iş bulur da yanınızda kalır. Benim eşimde iki günün bir gecesi var bir de haftasonu bir günü bizimle birlikte. O da cuma gece nöbet tutuyor cumartesi sabahı 10 gibi geliyor pazar sabah tekrar nöbete gidiyor taa pazartesi akşam 5 lere kadar. Bu bizim rutin düzenimiz maalesef. Ben de bir nevi tek başıma büyütcem çocuğumu. Babası eve geldiğinde de yorgun ve uykusuz oluyor hemen uyuyuveriyor hem de çalışmaktan iyi beslenemediği içinde sürekli halsiz ve hasta olmanın eşiğinde. Üstelik şimdi de sunum hazırlıyor iki hafta cumaları semineri var akşam yemeğini yer yemez derse oturuyor. O yüzden kv ye o kadar alıştım ki. Dün akşam perşembe günü gidecek ben yalnız kalıcam diye gözlerim doldu. Ama ne çare herkesin evi var barkı var. Hani yakın olsalar gene neyse ama taa istanbul. Kimse bir günlüğüne ya da iki günlüğüne gelmez. 1-2 haftalığına da işlerini ayarlamaları çok zor. Annem bile seneye kadar gelmemeye kararlı. Senin en azından annenler yakınında aynı şehirde, seni efeyi yalnız bırakmazlar üzülme. Bak benim eşim yarı var yarı yok onun dışında da ne öyle çok samimi komşum var ne de bir akrabam yakınımda. Kv ye bile boynuna atlayıp gitme diyesim var

( Bende içimi döktüm bugünlerde dertliyim

((((