Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bişey daha sorucam.şimdi 3 ay korunma süresi veriyoya doktorlar. bu süre iğne oluncamı başlıyo? değerler sıfır oluncamı? sonuçta iğne olduktan yaklaşık 1 ay sonra değerler sıfırlanıyo
rahim filmi çektirdinmi sen canım. ya formu okudum da çektirmemiş genelde kimse ama ben çok korkuyorum çektirmeden hamile kalırsam ve yine dış gebelik olursa diye
dr bana 6 ay süre verdi acaba ben açık ameliyat olduğum için mi tüpüm de alınmadı ?
kızlar çok şükür tayin olayımız ertelendi ama seneye kesin gibi artık ne yapalım en azından biraz büyümüş olur oğlum tabi Allahın izniyle o günleri bi görelim ama içim rahatladı hepinizi çok çok öpüyorum bu hafta bilgisayarım geliyor daha sık aranızda olurum inşallah
canım bende açık ameliyat oldum benimde tüpüm alınmadı, bana doktor 3-4 ay sonra yeniden düşünebilirsiniz dedi. ama zaten ben halen regl olmadım. sanırım bu süre uzayacak gibi.
açıkçası bende şu rahim filmini çektirmeden çalışmalara başlayamıycamsanırım , cesaret edemiyorum yani..
ben de daha adet olamadım bu arada dr bana rahim filminden bahsetmedi illa çekilmesi gerekli mi?
canım bende açık ameliyat oldum benimde tüpüm alınmadı, bana doktor 3-4 ay sonra yeniden düşünebilirsiniz dedi. ama zaten ben halen regl olmadım. sanırım bu süre uzayacak gibi.
açıkçası bende şu rahim filmini çektirmeden çalışmalara başlayamıycamsanırım , cesaret edemiyorum yani..
ben de daha adet olamadım bu arada dr bana rahim filminden bahsetmedi illa çekilmesi gerekli mi?
ameliyat eden doktor bana da hiç bahsetmedi. arkadaşımın eşi kadın doğumcu o bana rahim filmi çektirmeni tavsiye ederim demişti bir 3 ay sonra. birde internette araştırdığım kadarıyla rahim filmi ilacının tüplere o süre zarfında geçici etkisi olduğu kanıtlanmış. yüzdesi de yazıyordu hatta onu tam hatırlamıyorum
ameliyat eden doktor bana da hiç bahsetmedi. arkadaşımın eşi kadın doğumcu o bana rahim filmi çektirmeni tavsiye ederim demişti bir 3 ay sonra. birde internette araştırdığım kadarıyla rahim filmi ilacının tüplere o süre zarfında geçici etkisi olduğu kanıtlanmış. yüzdesi de yazıyordu hatta onu tam hatırlamıyorum
ben biraz tırsıyorum bu rahim filmi olayından ama dr çekilmesini önerirse mecbur çektircem bende :)
rahim filmi çektirdinmi sen canım. ya formu okudum da çektirmemiş genelde kimse ama ben çok korkuyorum çektirmeden hamile kalırsam ve yine dış gebelik olursa diye
canım o zaman sen ameliyattan sonra 3 adet dönemi geçirmemiş mi oldun ?
rahim filmi çektirmeden soğan kürü yapmayı düşünüyorum kist falan varsa gitsin diye. bi zararı olmaz demi sonuçta iki ay oldu dış gebelik geçireli. yapan varmı acaba?????????
kızlar herkese iyi akşamlar. öncelikle hepinize geçmiş olsun ben bir şey merak ediyorum dış gebelik tanısı size nasıl koyuldu hamileliğiniz kaçıncı haftasında belirlendi?
kızlar herkese iyi akşamlar. öncelikle hepinize geçmiş olsun ben bir şey merak ediyorum dış gebelik tanısı size nasıl koyuldu hamileliğiniz kaçıncı haftasında belirlendi?
Değerler sıfır olunca başlıyor...arkadaşlar bişey daha sorucam.şimdi 3 ay korunma süresi veriyoya doktorlar. bu süre iğne oluncamı başlıyo? değerler sıfır oluncamı? sonuçta iğne olduktan yaklaşık 1 ay sonra değerler sıfırlanıyo
Ben yapmıştım hiçbir faydasını görmedim hatta varolan kistim daha da büyümüştü...rahim filmi çektirmeden soğan kürü yapmayı düşünüyorum kist falan varsa gitsin diye. bi zararı olmaz demi sonuçta iki ay oldu dış gebelik geçireli. yapan varmı acaba?????????
Canım çok sevindim ya. Seneye oğluşla daha rahat taşınırsınız...kızlar çok şükür tayin olayımız ertelendi ama seneye kesin gibi artık ne yapalım en azından biraz büyümüş olur oğlum tabi Allahın izniyle o günleri bi görelim ama içim rahatladı hepinizi çok çok öpüyorum bu hafta bilgisayarım geliyor daha sık aranızda olurum inşallah
Kızlar dün gece biraz korkuyla geçti. Misafirim vardı kayseriden böyle oluncada uzun süre ayakta geçirdim. Ama akşam braz ataklarimi usattm onu gotilurdugumuz basja misafirlikte. Eve geldik yarım saat sonra bir islaklik hissttim bir baktım baya bi sıvı gelmis sabahı sabah ettim giderek azaldı damla gibi hisi oldu ama eşim gece gidelim bir baktialim dedi bende azalınca gitmedim ama erkenmi geldi suyum erken dogummu yoksa diyede içim içimi ydi hicuyumadim sürekli kontrol edeceğim diyem sabah doktorumu aradım şimdi yok desemde böyle yatindinlenin diyemem şişe gelin kontrol yapmalıyım eedi. Amniosormu ne testiymis kulak pamuğu gibi bisiyle örnek aldi ve baktı test negatif çıktı allahtan amnion sıvısı değilmiş. Ama enfeksiyon vsr dedi bir tanelik fitil yazdı.çok korktum ya daha 35 haftalik erken olursa doliye. Rabbim sağlıkla vaktinde getirsin bebislerimizi inşallah.
Serapcım bu zamanları çok dikkatli geçir. Gerekirse evden çıkma dinlen. Ne kaldı şunun şurasında. Bende de enf. vardı açıklıktan dolayı son bir ayımı hep antibiyotikle geçirmiştim maalesef. Şöyle en az 3 hafta daha gelmesin. Sonra istediği zaman gelebilir :)