Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkürler bu sabah yine kan aldılar benden değerim 316 ya düşmüş yani perş en son 616 dı cuma akşam iğne vuruldm bu sabah yani 1.5 gün sonrası bgn 316 ama hiçbişi anlamadım
kolay kolay hiç gözün korkmasın ameliyattan.ilk günden sonra baya kolaylaşıyor.ilk günde bebek heyecanı gelen giden derken unutuyorsun kendini.Dimiii isirmak lazım bu yaramaz oğlumu:))) canım daha sezeryana alistiramamistim ama son 3 gün dedikçe heyecan badiyor. Canım inşallah benim iiçinde rahat geçer. Sağlıkla dogsunda unuturum bu ağrıları sıkıntıları. Rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin evlatlarını.
Ya kızlar hiç Catlagim olmadı diye seviniyordum. Ama bu hafta birden bire kırmızı çizgiler belirdi derimi altında. Hemde iki tarafta birden asagilardada. Bir haftada gobekmi çatlar yaaa sinir oldum. Siz ne kullanıyorsunuz çatlak oluşumu sonrası mustelanin çatlak oluşumunu onleyicisini kullanıyordum ben geçen hafta surmemistim bitti diyede istemedim bir hafta kaldı diye olan oldu. Şimdi ne kullanayim tavsiyeniz varmı.
KIZLAR İMDİ ACILDEN GELİYORUM SONUÇ 68.90 ÇIKMIŞ YANI DÜŞMÜŞ EN SON 125Dİ DOKTOR DIŞ GEBELIK OLABILIR DEDİ HALEN SIFIRLANANA KADAR BAKMAMIZ LAZIM DEDİ
şimdi şunu merak edıyorum bende dış gebelıkte sonuç az az mı yukselır yoksa bır düşer bır yukselır mı?
tecrübelerinizi paylaşın kızlar lütfen
kızlar geldik biz dün yazamadım susurluğa gittik şimdi geldim eve oğluşum aşağı inmiş heran bekleyebiliriz artık doğumu dedi çatıya şimdi bakmaya gerek yok dedi biz normal doğum gibi hazırlanacağız ne zaman doğum sancısı gelecek o zaman bakılacak normal için bir sıkıntı olmazsa normal lacak ben seni de bebeği de riske ataak birşey yapmam sen merak etme dedi bol bol konuştuk günler yaklaştıkça insan telaşlanıyor.
serap canım çok az kaldı son üç Allah hayırlarla evladınız kavuştursun girerken bol bol dua et canım bizim dualarımızda seninle.
hepinize hayırlı akşamlar kızlar.çok sık yazmasamda ara ara girip okuyorum gelişmeleri.dış gebelik geçiren arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.rabbim tekrarını yaşatmasın inşllh.
SELAMET cnm iyi olduğuna çok sevindim arkadaşım.hamile haberini alıncada çok şaşırdım.rabbim sana sıkıntılarının ve çektiklerinin mükafatı olarak gönderdi bence bu bebeği.hiç aklını karıştırma.herşeyde bir hayır vardır.rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşllh.
SERAP cnm son 3 gün öylemi:?:))sanki daha yeni hamile kalmıştın.9 ay bitti bile.rabbim sıkıntısız kolay bir doğum yapmayı nasip etsin,sağ salim bebeğini kucağına versin inşllh.doğuma girerken banada dua etmeyi unutma cnm.
KARAM sıra sana geliyor cnm.inşllh sağlıklı şekilde gebeliği tamamlayıp,sağ salim bebeğini kucağına alırsın.
BENİMHALAUMUDUMVAR inşllh en kısa zamanda seninde hamilelik haberini alırız cnm.
bu arada bende 16 haftalık oldum kızlar.hafiften bir göbek yaptım:)sık sık karın ve kasık ağrısı yaşıyorum.özellikle ayakta kalıca daha sık oluyor.hareketlerini çok net hissedemiyorum.şimdilik başka bir değişiklik yok.inşllh sorunsuz bir şekilde devam eder gebelik.
MARLA,UCON,CEROL bebkler iyidir inşllh.nehir topiğin prensesi ve ablası oldu:)cerol gaz sancılarınız ne alemde cnm.inşllh azalmıştır biraz.hepinizi öpüyorum....
arkadaşlar ben perşembe günü memlekete geldim,2 hafta burda olacağız,internete girebildikçe yazmaya çalışıyorum.son adet tarihime göre bugün 5+5 haftalık oldu. ama az önce hafif bir leke gördüm çamaşırımda çok korktum.gene dış gebelikmi diye. sizce olabilirmi?
Benimde son ay göbeğimin altı çatlamıştı ama baya derinmiş ben geç farkettim. Hatta annem söyledi o şekilde farkettim. Ama doğum sırasında da bacaklarımın üstü çatlamış. Doğumdan sonra kendime gelince farkettim. Şimdi lierac serum kullanıyorum bir aydır düzenli. O kadar pahalı serum ama bir halta yaramadı diyebilirim. Bana doğum hatırası kaldı çatlaklarımYa kızlar hiç Catlagim olmadı diye seviniyordum. Ama bu hafta birden bire kırmızı çizgiler belirdi derimi altında. Hemde iki tarafta birden asagilardada. Bir haftada gobekmi çatlar yaaa sinir oldum. Siz ne kullanıyorsunuz çatlak oluşumu sonrası mustelanin çatlak oluşumunu onleyicisini kullanıyordum ben geçen hafta surmemistim bitti diyede istemedim bir hafta kaldı diye olan oldu. Şimdi ne kullanayim tavsiyeniz varmı.
Bir kere düşmeye başladı mı kolay kolay yükselmez....KIZLAR İMDİ ACILDEN GELİYORUM SONUÇ 68.90 ÇIKMIŞ YANI DÜŞMÜŞ EN SON 125Dİ DOKTOR DIŞ GEBELIK OLABILIR DEDİ HALEN SIFIRLANANA KADAR BAKMAMIZ LAZIM DEDİ
şimdi şunu merak edıyorum bende dış gebelıkte sonuç az az mı yukselır yoksa bır düşer bır yukselır mı?
tecrübelerinizi paylaşın kızlar lütfen
Benimki de hep aşağıdaydı 32. haftadan sonra ama hemen gelmiyorlar. Bir de çatı muayenesi bazen kasılmaları tetikliyor ondan mı yapmadı ki?? Gerçi önemli olan doğum yaklaştığında çatının durumu. Benim hep çatım müsaitti ama doktorum sancıların başladığında tekrar bakıcaz demişti. Doktorun sana güven vermesi de çok önemli. Gittiğin hastanenin ebeleriyle de tanış normal doğum olursa onlarla daha rahat diyaloğa geçersin seni rahatlatırlar. Hadi bakalım hayırlısıyla doğum haberlerinizi alalım kızlar :))kızlar geldik biz dün yazamadım susurluğa gittik şimdi geldim eve oğluşum aşağı inmiş heran bekleyebiliriz artık doğumu dedi çatıya şimdi bakmaya gerek yok dedi biz normal doğum gibi hazırlanacağız ne zaman doğum sancısı gelecek o zaman bakılacak normal için bir sıkıntı olmazsa normal lacak ben seni de bebeği de riske ataak birşey yapmam sen merak etme dedi bol bol konuştuk günler yaklaştıkça insan telaşlanıyor.
serap canım çok az kaldı son üç Allah hayırlarla evladınız kavuştursun girerken bol bol dua et canım bizim dualarımızda seninle.
Valla bende özendim, tekrar hamile kalıp doğurasım var :)) Maşallah baharcım 16 haftalık olmuşsunuz. Cinsiyeti belli mi bebeşimizin? Bizim oğlanda iyi ama dün ve bugün pek huysuz. Cuma günü tam 3 aylık olmuştuk; yavrumun huyu mu değişiyor bilmiyorum. Bir gülerken birden ağlamaya başlıyor sonra tekrar gülüyor. Uykuya hemen geçmiyor o arada kendide bizde sürünüyoruz resmen. Bir de hep sağa dönderiyor kafasını yatarken o yüzden kafasının sağ tarafı dümdüz oldu. Arkadan baktın mı yamuk görünüyor resmen ona canım sıkıldı. Doktora sorduk kafayı kenardan yastıkla destekleyip sola dönderin dedi. Öyle yapıyoruz ama bu seferde bedenini hareket ettirip yastıktan kurtuluyor tekrar sağa çeviriyor kafayı. Bugünlerde uykuya geçmesi problemli hiç elleyemiyorum kafaya uyanacak diye. Ah ahh herşeyine dikkat etmek gerekiyor bu kerataların....hepinize hayırlı akşamlar kızlar.çok sık yazmasamda ara ara girip okuyorum gelişmeleri.dış gebelik geçiren arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.rabbim tekrarını yaşatmasın inşllh.
SELAMET cnm iyi olduğuna çok sevindim arkadaşım.hamile haberini alıncada çok şaşırdım.rabbim sana sıkıntılarının ve çektiklerinin mükafatı olarak gönderdi bence bu bebeği.hiç aklını karıştırma.herşeyde bir hayır vardır.rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşllh.
SERAP cnm son 3 gün öylemi:?:))sanki daha yeni hamile kalmıştın.9 ay bitti bile.rabbim sıkıntısız kolay bir doğum yapmayı nasip etsin,sağ salim bebeğini kucağına versin inşllh.doğuma girerken banada dua etmeyi unutma cnm.
KARAM sıra sana geliyor cnm.inşllh sağlıklı şekilde gebeliği tamamlayıp,sağ salim bebeğini kucağına alırsın.
BENİMHALAUMUDUMVAR inşllh en kısa zamanda seninde hamilelik haberini alırız cnm.
bu arada bende 16 haftalık oldum kızlar.hafiften bir göbek yaptım:)sık sık karın ve kasık ağrısı yaşıyorum.özellikle ayakta kalıca daha sık oluyor.hareketlerini çok net hissedemiyorum.şimdilik başka bir değişiklik yok.inşllh sorunsuz bir şekilde devam eder gebelik.
MARLA,UCON,CEROL bebkler iyidir inşllh.nehir topiğin prensesi ve ablası oldu:)cerol gaz sancılarınız ne alemde cnm.inşllh azalmıştır biraz.hepinizi öpüyorum....
Bence dış gebelik olamaz bu değerlerde. Olsa olsa yerleşme kanamasıdır o bende de olmuştu...arkadaşlar ben perşembe günü memlekete geldim,2 hafta burda olacağız,internete girebildikçe yazmaya çalışıyorum.son adet tarihime göre bugün 5+5 haftalık oldu. ama az önce hafif bir leke gördüm çamaşırımda çok korktum.gene dış gebelikmi diye. sizce olabilirmi?
Canım inşallah düzelir, bir bakarsın bir sonraki ultrasonda boynunda çıkmaz. Şimdi o çok hareketlidir ondan olmuştur. İnşallah kendi kendine düzelir tekrardan...merhaba kızlar perşembe günü kontrolüm vardı biraz canımız sıkıldı oğlumun kordonu boynundaymış doktorum şimdilik bir sıkıntı yapmaz ama son haftalarda boynunda olmaya devam ederse sezeryan yapıcam seni dedi.Bebeğim sağlıkla gelsin gerisi önemli değil çok tedirginim...
aşağı indiyse yani çatıya yerleştiyse 1 hafta 10 gün içinde en geç olur o zaman.hadi hayırlısı.çok heyecanlı ay.tekrar mı doğursam ne yapsam:)özendim:)
arkadaşlar ben perşembe günü memlekete geldim,2 hafta burda olacağız,internete girebildikçe yazmaya çalışıyorum.son adet tarihime göre bugün 5+5 haftalık oldu. ama az önce hafif bir leke gördüm çamaşırımda çok korktum.gene dış gebelikmi diye. sizce olabilirmi?
merhaba kızlar perşembe günü kontrolüm vardı biraz canımız sıkıldı oğlumun kordonu boynundaymış doktorum şimdilik bir sıkıntı yapmaz ama son haftalarda boynunda olmaya devam ederse sezeryan yapıcam seni dedi.Bebeğim sağlıkla gelsin gerisi önemli değil çok tedirginim...
hemen yazayım internet bulmuşken dedim. sabah kadın doğumcuya gittim.karından ultrasondan baktı,keseyi görmedi ama herşey normal görünüyor,anormal bir durum yok dedi,beta hcg istedi,öğleden sonra çıkacak sonuç.ona göre tekrar muayene edecem,istersen alttan muayene ederim.dedi.sizce alttan muayene olayımmı kızlar.
oyyyy özendin yani nehir uslu bir kız olmaya başladı sanırım artık :) çok arasını açmadan ikinciye mi niyetlensen acaba :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?