Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Valla gebeliğin canına okumuşlar. Vajinadan metex bende ilk defa duyuyorum ama çok etkili olmuştur eminim. Bizler kastan enjeksiyonla sonlandırdık ki o da kan dolaşımına girecek ilgili bölgeye gidip gebeliği sonlandıracak falan bir hafta bekle tüp tüp kan ver düşmediyse tekrar enjeksiyon şu bu derken bir süreç alıyor. Ama sana direk lokal ilgili bölgeye enjekte etmiş, çok iyi bir akıl bence. Ben betanın çooook düşük çıkacağını düşünüyorum, belki sıfırlanmaz henüz çünkü onunda vücuttan atılması için bir süre lazım. Kanamanda yakınlarda başlar canım dert etme. Ama anlamadığım tek şey gebelik rahimin içinden mi kesiye yapışmış yok dışından mı? Eğer dışındansa abdominal ektopik gebelik olur yani gebelik hiç rahim içine uğramamış tüpten karın boşluğuna düşmüş demektir. Oradan da kesiye yapışmış demektir ki o bölgede zaten kesiye bağlı yapışıklık olduğundan o bölgede ektopik olma olasılığı mantıklı geliyor bana. Eğer senin gebelik güzelce rahimiçine kadar ulaşıp orada mı kesiye yapışmış acaba? Eğer öyleyse buna ektopik nasıl denir ki? Yakın zamanlarda sezeryan ya da karıniçi bir ameliyat geçirdin mi? Eğer bu şekildeyse gerçekten nadir görülen bir olay ama ilkide çok sık görüldüğü söylenemez. Abdominal ektopikler çok zor anlaşılır bir de. Ben çok önceden bir olay anlamıştım burda. Kadın karın ağrısıyla gidiyor doktorlar gebeliği görüyorlar ama rahim içinde görülüyor. Kadın uzun süre sonra tekrar karın ağrısıyla gidiyor sonradan anlaşılıyor ki gebelik aslında ektopik karın boşluğundan rahimin arka duvarına tutunmuş o yüzden rahim içi gebelik gibi görüyorlar. Gebeliği sonlandırıyorlar. Her ne şekildeyse geçmiş olsun, allah tekrarını yaşatmasın. Ama betan bizlerinkinden daha hızlı düşecektir eminim....
Selamet bende nette bir yerde 4-6 ay hamilelik yasak diye okudum. Seninde 3 ay olmuş rabbim nasip etmiş. Şimdi sen kafanda bulanıklık yaratma hamileliğini mutlu geçirmeye çalış. Yok öyle mi olur böyle mi olur dersen sende mutsuz olursun. Eğer bir olasılık olma ihtimalinden bu gebeliği sonlandırır mısın? Eğer cevabın hayırsa hep olumlu düşün sen. Kadın doğumcu anlayamaz akıl sağlığını ama gelişimi ile ilgili bilgi verir. Akıl sağlığını ancak doğduktan bir süre sonra anlayabilirsin. Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım. Ama değerlerin çok güzel artmış rahimiçi gebelik olmuş yani :))

2-3 gündür işlerim yoğun foruma bakamadım.aklım serap ve karamda ama doğurmamışsınız sanırım

yok canım doğurmadık ama serapın az kaldı banada heyacan basmış durumda annemler geldi benimde biraz rahatım yani gerçi annem sürekli temizlik yapıyor onun peşinde ben de yoruluyorum daha erken boşa yapma desemde dinlemiyor dolap içleri falan boşalttı hep.

canım arkadaşım ne desem bilmiyorum ki şimdi ben doktorlar böyle korkutuyor insanı işte, bizimde yakın bir akrabanın başına gelmişti ciğerleri gelişmemiş almamız lazım dediler daha doğrusu doğum yaptırmak istediler kadının ikinci çocuğuydu gitmedikleri prof. kalmadı hepsi aynı şeyi söyledi doğsada yaşamaz dediler ama kadın aldırmadı sonuna kadar giderim ben rabbim alırsa elim kolum bağlı dedi şu anda 2 yaşında sapasağlam akıllı mı akıllı bi kızı var hiç bir sorunu yok çok şükür fakat bu çok büyük ve zor bi karar insanın başına gelmeden ne dese yalan söyler o yüzden ben de sana bir şey diyemiyorum kardeşim ama sen tabi ki kadın doğumcuya git ama betan 1500 ü görsün öyle git canım keseni falan rahat görürsünüz.Allah hakkımızda hayırlısını versin.

saolasın canımm rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsinn bana da nasip etsinnn

seninle aynı dönemlerde öğrenmiştik hamileliğimizi hatırladm seni seninde mi ektopic gebelik? benim de açık ameliyatla sonlandı malesef

geçmiş olsun canım ikimize dee maalesef dış gebelikmiş ama şükür kendiliğinden sonlandı benim ameliyatsız ve ilaçsız veee adet de oldum sanırım artık beta hcg 0 olmuştur :) pazartesi günü 77ydi :) doktor sana ne zaman hamile kalabilirsin tekrar dedi cnm

Abla hamilemisin allah ol demiş olmuş abla gerisini dert etme canı nasip edip veren mevlam bizler ondan daha iyi bilemeyiz.yaradana sıhın ablam rabbim güzel günler nasip etsin güzel hamilelik nasip eder.sen canını sıkma bebişi üzme abla.dualarım seninle.hep aklımdaydın abla.

canım ben 1,5 sene önce dış gebelik geçirdim ,benimkisi sağ tüpümdeydi,senin yaşaıdığını ilk kez duydum.allah yardımcın olsun,birdaha hiçkimseye yaşatmasın,sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah.

canımbenim sende benim hep aklımdasın,senin hamile olmanı o kadar çok istiyorumki,senin o bebek özlemini ta kalbimin derinliklerine kadar hissediyorum,rabbim sana en hayırlı zamanda en hayırlı bebeği nasip etsin inşallah.evet hiç ummadığım bir anda geldi bebiş.biliyorsun 6 ay önce tiroşd kanserinden ameliyat oldum,22 ekimdede atom tedavisi aldım. ardından 24 ocaktada hamile olduğumu öğrendim.ki bu ay rahatsızdım eşimle sadece 1 yada 2 kez ilişki oldu sanırım,o yüzden dahada şaşkınım.hayırlı olsun diyorum,rabbim tüm bebek isteyen kardeşlerime en hayırlısını versin inşallah.

güzel kalpli arkadaşım benim,allah razı olsun hep yanımdasın,diğer kardeşlerimde öyle,rabbim onlardanda razı olsun inşallah.senin anlattığın gibi beim çevremdede çok örnekleri var,bende o nedenle rabbime teslim oldum,ona teekkül ettim,hakkımda hayırlı olanı istiyorum.rabbim benim için en hayırlı olanını verir diyorum.bunca sağlıklı geçen zamanda bebek olmadı,kanser ameliyatı,sesimi kaybettim,üstüne atom tedavisi derken hiç ummadığım anda erdiyse vardırı bir hikmeti diyorum,inşallah hakkımda,hakkımızda en hayırlı olan olur.

özel olarak birşey anlatmadılar sadece bize erdikleri kağıtta 6 ay gebelik olmaması gerektiği yazıyordu.bizimde zaten çocuk olmuyordu,doktor bize tüp bebek demişti,o yüzden pek öyle dikkat etmiyorduk.ki bu ay ben rahatsızdım,fibromiyalji (kas romatizması),huzursuz bacak sendromu rahatsızlıklarım çıktı,ağrılarda duramıyordum. toplasam 1 yada 2 kere beraberlik ancak olmuştur.yani ne ara oldu bilmiyorum.o kadar sağlıklı geçen 2,5 yılda olmadı,ameliyat ve atom tedavisinden sonra oldu,demekki vardır rabbimin bir bildiği diyorum.

sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum canım kardeşim,benim için araştırmışsın,rabbim senden bin kere razı olsun ,inşallah,eşinle çocuğunla hem bu dünyada hem ahirette mutlu olursun,inşallah herşey gönlündekilerden de güzel olur.hayır canım ortada kesin olmayan birey var,sadece atom alırsan böyle olur diyorlar,%100 çocuğun böyle demiyorlar,bende senin gibi düşünüyorum,tevekkül ediyorum,allaha teslim oluyorum,hakkımda hayırlısı diyorum.gaybı bilen rabbim benim eçin neyin hayırlı olduğunu benden daha iyi bilir,inşallah hepimizi için en hayırlı olan olur.

selamet teşekkür ediyorum canım. sende hamileymişsin inşallah bebeğinde sende sağlıklı sıhhatli problemsiz hamilelik geçirirsin. atom tedavisi demişsin o neden uygulandı? tiroid problemin mi vardı?

Allah razı olsun abla.Rabbime sığındim abla.

ohh ne güzel.anne gibisi yok.temizlesin temizlesin bebkten sonra sen zor temizleyeceksinama sen dolanma peşinde şişer sonra vücudun.annele aynı şehirde değil miydin sen ya?neden sende kalıyor?uzak mı evleriniz?

demekki vakti zamanı bu zamanmış canım.sen şimdi bol bol dinlenmene bak.hamilelik zorlu ama çokkkk güzel bir duygu.sağlıkla zamanında bebeğini kucağına almayı nasip etsin allahım inşallah.huzursuz bacak sendromu baya zormuş.bir ara bende bacaklarımdaki huzursuzluk ve ağrıdan dolayı baya araştırmıştım bu hastalığı.ama benimki depresyon yüzünden çıktı:)allah acilen şifa versin inşallah.

ohh ne güzel.anne gibisi yok.temizlesin temizlesin bebkten sonra sen zor temizleyeceksinama sen dolanma peşinde şişer sonra vücudun.annele aynı şehirde değil miydin sen ya?neden sende kalıyor?uzak mı evleriniz?

canım ben bandırmadayım annem balıkesirde 130km falan arası yani, yarın kontrolüm var bakalım doktor amcası ne diyecek oğluma?

kızlar ben pco hastasıyım bu ay korunmayı bıraktık ve reglime 1 hafta kala kahverengı lekelenmeler gelmeye başladı 1 hafta surdu sonrasında dr gıttım kan aldılar ertesı gun sonuç çıkar dedıler ben o gunun akşamı kanama ve acaip bır ağrıyla acıle gıttım. pcolu olduğum için hemen hemen her ay reglımde bole ağrılı geçer acılde iğne vurulurum neyse bana orada yıne agrı kesıcı iğne yaptılar sonrasında eşim dr a lekelenmelerı anlattı kan aldı doktor bızı eve yolladılar eve geldim sabah netten sonucuma baktım beta hcg 115.1 çıkmış hamıleymişim yanı ama yoğun kanamam oluyordu ben duşurdum dıye düşündüm. sabah başka bır hastanenın acılıne gıttım orada da beta hcg 111 cıktı dr ya uşurdun bebegı ya düşürüyorsun dedi 2 gun sonra tekrar kan ver dedi. ben dun gıttım kan vermeye sonucum 125 çıktı. doktor dış gebelıkte olabılır olmayada bılır p.tesı bır daha bakalım dedi çıkmadık candan umut kesilmez dedi bana progestoran adında bır ılaç verdi kanamam halen devam edıyor ama çok azaldı pis kan geliyor sıyahımsı kahverengımsı agdet bıterken gelır ya oyle bıraz daha koyusu

sırasıyla beta hcgm
p.tesi 75
salıgece 115
salı sabah 111
perşembe 125 kızlar böyle bır durum yaşayan var mı kanamayla hcg düşmez mı düşmemiş ama azıcık artmış

neolur kılar dış gebelik aşayan yada kımyasal gebeık yada normal gebelik bu nedır sizce? rahıme u.g baktı temız dedi rahımdeyse bıle cok kucuk goremeyız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…