Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

kızlar yeniden merhaba benim dış gebelik sonrası 4 ay geçti bu hafta itibarıyla korunmayı bıraktım ..İYİ DİLEK VE DUALARINIZI BEKLİYORUM umarım herşey benim için ve diğer arkadaşlar için iyi bir şekilde gelişir....Allah hepimizin yardımcısı olsun ....dularınızı eksik etmeyin ne olur çok ihtiyacımız var ben de burdan güzel haberler paylaşmak ve arkadaşlara umut olmak isterim....Allah kimseye bir daha dış gebelik yaşatmasın sağlıklı bebekler versin bizlere...annelik duygusunu yaşatsın bekleyen tüm herkese

Bahar özel msj atmıştım amam görmedin sanırım.bende rahimde yapışıklık çıktı ameliyatı oldum.2 haftalığına spiral taktılardı.estrofem kullanıyorum.3 şubatta spirali çıkardılar.climana fort plaster bant verdiler 2 haftalığına.bu bant internette embriyo transferi sonrası veriliyomuş genelde kk da da öyle okudum.ama aklıma takılan bana erken niye verdi ki doktor sen az çok bilirsin.

Geçmiş olsun canım. Bilmiyorum ne kadar kullanışlıdır ama ergo ya da boba bebek taşıyıcıları var baya rahat görünüyor. Bebeğin ağırlığını sırta yayıyor nehir içinde kullanışlı olabilir. tuniko.com a bu hafta renkleri gelecekmiş telefonda görüştüm. Beğendiğim renk olursa alıcam bakalım...

canım çok iyi hatırlıyorum biz de badana boya işleri bitsin de osman beye gidelim diyorduk ki Rabbim ol dedi kendiliğinden geldi bebeğimiz sizinde kendiliğinden olmuş ne güzel Allahım kucağımıza aldığımız günleri de gösterecek inşallah. senin de bebeğin hayrlı uğurlu olsun ilk başlarda bu 9 ay nasıl geçecek diye düşünüyor insan ama inan göz açıp kapatıncaya kadar geçiyor.

sağol canım inşallah seninde en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız burdan, ayrıca yaşın öyle gelip geçen bir yaş değil henüz onu kafana takma sakın.

bugün aklım sen de canım yaaa nasıl oldun gittin mi doktora muhakkak git kas gevşetici falan verirse açılırsın biraz o tutulmayı biliyorum ben hiç kıpırdayamıyorsun yavaş yavaş sakinleşince açılıyor adım atamazsın ayyyy sanki bana olmuş gibi yaaa geçmiş olsun canım benim inşallah iyisindir.

anammmm ameliyat mı oldun kız geçmiş olsun bak sorun bulunmuşta çözüm aşamasına bile gelmiş hadi bakalım hayırlısı bundan sonra Allahım yüzünü güldürsün dualarım seninle.

amin canım sana tavsiyem şimdi hiç acaba hamile kaldım mı falan diye düşünme ilişki sırasında özellikle rahat ol herşey güzel olacak canım dualarımız seninle.

Canım nasılsın? Doğumuna az kaldı valla şimdi takviminden gördüm. Ağrın sancın falan oluyor mu? Son durumların nasıl??

Canım nasılsın? Doğumuna az kaldı valla şimdi takviminden gördüm. Ağrın sancın falan oluyor mu? Son durumların nasıl??

ah canım benim ağrım sancım var hatta off çekmeye başladım ama her off dediğimde vicdan azabı çekiyorum doktor artık heran bekleyin dedi ağrın sancın olursa gel dedi bu hafta içi sancın olmazsa cumartesi gel kontrole dedi böyle ufak sancıları kafama hiç takmıyorum ne zaman ki çok şiddetli başlar sancılar evde o zaman giderim hastaneye öyle suni sancı falan versinler istemiyorum, fakat son kontrolde kordon boynunda çıkmıştı ama kordonun içindeki akış normal dedi cumartesi nstye girdim ordada normal herşey doktor çok hareketli maşallah diyor gerçekten hareketli oğlum içimde kıpır kıpır maşallah diyeyim ben de çünkü biraz kıpırdamazsa telaşa kapılıyorum.

siz nasılsınız hamza bey büyüdü ama biz göremiyoruz

kızlar derdımı dınledıgınız ve yardımcı olmaya çalıştığınız için çoook telekkür ederim. benden sonrakı arkadaşlarada örnek olması için yazıyorum
beta hcg 2 3 gun ara ile
75.00
115
68.80
79.80
56.55 ksurunu net hatırlayamadım
7.4 bugünkü sonucum daha doktora gostermedım.

dış gebelıkde değer yükselmeye devam edıyor az az kımı zaman az da olsa düşüyor ama şanslı insanlar harıc mudalesız sfırlnmıyo okuduklarımdan buları anladım. yanlışsa düzeldin lütfen.
benım beta hcg 150yı bıle gormedı bı 68.80den sonra 79.80 oldu az bır yukseldı orada bende acaba dış gebelik mı dıye şüphelendim çok şükür değilmiş

inşallah hepimiz kucağımıza alabılırız bebeklerımızı hepinizi öpüyorum

Ne yazıkki bende çok yeni dış gebelik yaşadım seri beta hcg ölçümleri sonucu değerim düzensiz artması ve sol yumurtalıkta riskli bir bölgegörülmesi üzerine beta hcg değerim 616 iken iğne vuruldum iğneden tam bir hafta sonra 231e düşyü şimdi cuma günü yani iğnenin2. Haftasında tekrar kan vericem yanlız benim iğneden sora yanlızca2-3 günkanamam oldu sorasıbda hiçbir sıkıntım yok dr vücut tarafından emilebildiğini söyledi. Ayrıca druma burdan okuduklarım üzerine rahim filmini sordumgerek yok dedi siz tecrübeli arkadaşlarıma sorum daha öncebenim gibi yumurtalıkta yaşayan varmı vesonrasında hamile kalabilen??

Evet canım cok şükür kucağımıza aldığımız günleri de gösterir Rabbim . Senn az kalmiş bizde yarısını geçtik cok şükür. Kolay doğum nasip eylesin Rabbim.

Valla biz acaip büyüdük etrafa gülücükler saçıyor oğlum. Hergünü ayrı güzel büyüdükçe tatlandı kerata. Tabi siz birbirinizi facebook dan görüyorsunuz di mi :) Benim facebook yıllaaaar önce kapandı bir daha açılmamak üzere. Profil resmime koyayım bende şimdi aklıma geldi, sonradan kaldırırım. Canım küçük sancılar çok önemli değil. O doğum sancısı gümbür gümbür geliyor zaten ama hastaneye çok uzak değilsinizdir inşallah. Suni sancıyı bende tercih etmiyorum ama hastaneye randevulu gider gibi gittim. Ne kadar sancı varsa hastanede çektim. Aslında benim doğumum çok daha kolay olurdu ama bizim kerata eli kulağında geldi. Kafa ve kol beraber çıktı. İnşallah seninki daha kolay olur. İlk doğumlar uzun sürüyor o yüzden sancın gelse bile hastaneye yetişemem diye düşünme. Ay şimdi doğum anım gözümün önüne geldi çok heyecanlı ya. İnşallah kolaycacık bir normal doğumun olur canım. Artık gün sayıyoruz :))
Evet canım doğru söylüyorsun. Müdehaleden önce az az yükselir ama iğneden sonra ilk 3 gün yükselir sonra düşer onunda nedeni ilaç hücreleri parçaladığı için içindeki hormon açığa çıkıyor sonra vücuttan atılıyor. Atılma sürecinde de düşer. Ameliyattan sonra da direk düşüyor çünkü bütün gebelik alınıyor. Genelde kendi kendine sonlanmaz dış gebelik çoğunlukla müdehale gerekir. Dış gebelik olmadığı için çok şanslısın diyebilirim çünkü kimyasaldan çok daha zor bir süreç oluyor. Bununla geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın inşallah...

çok geçmiş olsun cnm.kusura bakma görmedim inan mesajını.sen tüp bebek tedavisine başladıysan eğer tedaviden 15-20 gün önce rahim duvarını kalınlaştırmak için veriyorlar ama benimki bant değil estrofem tabletdi.oda zaten östrojen hormonu.bant kullanalarıda okudum nette.eğer gebelik oluşursa kalp atışları duyıulana kadar devam ediliyor ilaca.inşllh en kısa zamanda kavuşursun bebeğine

Merhaba arkadaşlar bana da yardımcı olabilirmisiniz. Geçen Çarşamba günü beta değerim 110 çıktı, cuma günü değerim 81 e düşmüştü. Bugün tekrar bakıldı 107 çıktı. 20 gündür de kanamam var. Düşük yapıyorum zannediyordum fakat düşük olsaydı bu değerin 40-50 lere düşmesi gerekiyormuş. Bugün muayene de oldum 4, 5 cm laik kıstım varmış. Cumartesi günü tekrar beta bakılacak doktorum dış gebelik olabilir dedi. Düşüğe alıştırmıştım kendimi ama dış gebelik çok zor bildiğim kadarıyla beni de bilgilendirirmisiniz.çok üzgünüm. 18 Ocak'ta kanamam başladı adet oldum zannettim, daha 1 ay bile olmadı beta pozitif çıkamazdı herhalde. Sanıyorum daha önce hamile kaldım fakat yeni düşük yaptım

düzensiz artıp düşen beta dış gebelik gibi,ama kimyasal gebelikte olabilir.çok geçmiş olsun.dış gebelik olsa bile değerin yüksek olmadığı için tek doz iğne tedavisi olursun.değer yüksek olmayınca ağrı sancıda olmuyor.benimde öyle oldu.biliyorum bu belirsizlik insanı çok yıpratıyor.ama ne kadar düşünsekte herşey olacağı yere varıyor.sabret,dua et.Allah'a havale et...

canım dnr dan aldım canım internetten ama 1 haftada geldi bugun daha okuyamadım.
bende kanguru var çok boynumu ağrıttı ewde kullanmama rağmen bide 4.5 kilo.annemde yaz geliyor pişersin falan dedi yanı almamam için bir sürü bahan sundu bende almadım

karammmm bebişim a kaldı hayırlı doğumlar olsun şimdiden her an geleblilr paşamız.buarada isim hazır mı

bizimde kaka sorunumuz var 2 haftadır 3kere yaptı oda müdahale ile yarın doktora gidicez bakalım.aşıdan snra huyu değişti cocugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…