Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Yazın pişme konusunda haklısınız ama bizimkiler kış bebeleri yani. Bende o kanguru hatasına düştüm doğumdan önce chicco go kanguru almıştım ama içinde 5 dk anca tutabildik. Hem dediğin gibi hiç konforlu değil. O yüzden alternatifleri denedim pişman olmadım. Ben emzirme sanatını bitirdim şimdi ara ara dönüp merak ettiğim şeylere bakıyorum. Şu anda adem güneş in kitaplarını okuyorum onlarda çok güzel bilgilendirici düşündürücü kitaplar. İnşallah çocuklarımızı en güzel şekilde yetiştirebiliriz...

Bizim de kaka sorunumuz arada geri geliyor. Sabahtan zeytinyağı veriyorum akşamına geliyor ben öyle çözüyorum. Sen sor bakalım doktor ne diyecek canım...

Bizim de kaka sorunumuz arada geri geliyor. Sabahtan zeytinyağı veriyorum akşamına geliyor ben öyle çözüyorum. Sen sor bakalım doktor ne diyecek canım...

canım bugun gittik dr.kilo alımı normal sorun yok çatlak yok.
gaz ılacı sab simplex kullanıyorduk oda yapabılır dedi nurse harveys diye bitkisel surup verdi ama ne kdr kullanıcağımı sormadım receteyide okuyamıyorum.tel acıyorum 1 saattır ulaşamıyorum poffff.bıde bifiform bağırsak düzenleyici kullanıyoruz.
çok normal çok karşılaştığımız durum dedi.zeytinyağını sordum hiç sakıcası yok günde 3 sefer 3 cay kasıgı verdğimiz hastalar var dedi.

cerol cnm nurs harveysi bende kullanıyorum üstünde yazıyor zaten ne kadar kullanacağın ama ben poraza göre ayarladım ben kimyonda verdiğim için günde 3 defa 2 çay kaşığı nurse harveys veriyorum sabah öğle akşamda 10cc kimyon içinede hint cevizi rendeleyip eliyorum onu veriyorum çok rahatlatıyor.

ulaştım doktora 1 tatlı kaşığı ver dedi.inşallah düzelir bağırsakları.

Çok iyi o zaman ben zeytinyağına devam edeyim. Ben sabahtan vitaminiyle beraber veriyorum zeytinyağını. Toplam iki sefer verdim ikisinde de sonuç aldım. Verdiğim miktar 0,3 ml. Çeyrek çaykaşığı diyebilirim. O kadarı bile fayda ediyor...

Defne hiç serapla haberleşiyor musunuz? Kendisi bebek iyiler mi? Konuşursan telefonla bizden çok da selam söyle. Doğum hikayesini bekliyoruz merakla :)))

canım nehirin kıçı başı yerinde durmuyor artık.benden tutunarak ayağa falan dikiliyor emekliyor koltuklardan tutunarak kalmaya çalışıyor.bebek taşıyıcılarında hayatta durmaz artık.kanguru belimi çok ağrıtmıştı kullanamamıştım o yüzden diğer taşıyıcılarada güvenemiyorum artık 2. çocuğa:)

canım ağrılarım baya dindi.daha doğrusu bıçak saplanması tarzında olanlar geçti.nehiri kaldırdığım sürece bel sırt ağrım aynen devam edicek ama.

Herkese merhaba. Forumda yeniyim, tecrübelerinize yön bulmaya çalışıyorum. Bunun için hepinize teşekkürler. Ne güzel bir bağ kurmuşsunuz birbirinizle, kader ortaklığı denilen şey bu olsa gerek gönül ortaklığı da kuruluyo anlaşılan. Benide aranıza alın
Bende şuan tedavi görüyorum. Salı gunü methotrexate iğne vuruldum 90 ml. Beta Değerlerim ilk 52 altı gün sonra 184 dört gün sonra 322 çıktığı için doktorum vakit kaybetmeden gebeliği sonlandırmamız gerektiğini söyledi.iğneyi vurulduğum günün ertesi günü kanamam başladı. Adet kanaması gibi bel ve karın ağrısı eşliğinde devam ediyor. Bugün tekrar beta baktırdım 249 çıktı. Doktorum artık tüpün patlaması gibi bir riskin kalmadığını söyledi.beta sıfırlanana kadar baktırmaya devam edicem. Ardından rahim filmi gibi birkaç işlemden geçip sorun nerde tespit edilmeye çalışılacak. Herkese geçmiş olsun umarım bir daha aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmayız. Bebeklerini kucaklarına alanları da tebrik ediyorum. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hepinize sevgiler.

canlar cok sukur karamda dogurdu eee sira kimde.

yillar gecsede unutulmuyor yasanilan acilar ama hafifliyormus bugun 2sene oldu dis gebeliktre 20gunluk hastane kalismin bugun son gunu suan bu saatlerdr ewdeydim.simdi allahima sukur oglum kucagimda sagligiyla .allahim isteyen herkese nasip etsin.

evet bende gördüm faceden çok şükür o da kavuştu yavrusuna sanırım sıra bana geldi

Karam canım seni merak edip girmiştim şükür doğmuş oglusun. Gozunaydin rabbim anali babalı büyütsün inşallah.

Karam canım seni merak edip girmiştim şükür doğmuş oglusun. Gozunaydin rabbim anali babalı büyütsün inşallah.

çok şükür karamda doğurdu .bir paşa daha katıldı topiğe.serap seninde gözün aydın cnm.rabbim hyaırlı evlat etsin.karamın ve senin doğum hikayelerini bekliyoruz en kısa zamanda.karam normal doğummu yaptı kızlar?şimdi sırada pınar var sanırım.darısı sıradaki bütün hamilelelrin ve benim başıma inşllh....

Canım çok şükür iyiyiz 3.5kilo 50cm doğdu kordonu boynunda olduğu için apar topar aldılar oglumu foto da atarım spiral anestezi ile oldu yarın sünnet yaptırıp öyle çıkacağız sen kızlara haber verirsen sevinirim öpüyorum

karamdan alintidir

fotoda atmis cok guzeller ama onu koymadim istemez belki diye
gelince kendi gondrrir isteyenlere

Bebeğim gözün aydın.allah analı babalı sağlıkla büyütsün yavruşunu.çok sevindim.allah diğer arkadaşlarımızada bu günü yaşatsın inşallah.

canım geçmiş olsun.değerlerin çok yüksek olmadığı için sanırım daha az ağrılı ve daha kısa sürede atlatacaksın bu kötü günleri.inşallah allah bir daha yaşatmaz seninde doğum haberlerini burda görmeyi nasip eder .aramıza hoşgeldin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…