hıpatıa orada oyle durma, nasılsın halınden haber ver?!!!
günaydın kızlar.eminecim sağol canım içim rahatladı gerçekten anlattıklarınla.
ebrucum hemen öyle kötü düşünme rahimdeki perde küçük bir operasyonla alınıyor.peki sen muayene sırasındamı perde olduğunu öğrendin yoksa rahim filminden sonramı.bu çok basit bir işlem.bu şekilde operasyon geçiren birkaç tanıdığım var ve akabinde hemen hamile kaldılar.önemli olan tüplerin açık,rahminde sağlıklı olması.sanrıım tüpünde bir sorun yok perdede büyük bi engel değil merak etme.ama tabiki tamda korunmayı bırakıyorum deyip rahatlmak istediğin anda engellerin çıkması insanı yıpratıyor.
bende dün diğer tüp bebek merkeziyle görüşmeye gittim,ve kime inanacağımı şaşırmış durumdayım.burdaki doktorda rahim filmiyle ilgili pek olumsuz bir yorum yapmadı.sadece yumurtlaman düzenli gözüküyor(düzenli adet olmamdan dolayı bu yorumu yaptı muayene olmadım) normal yolla bir hamilelik geçirmişsin,yaşın genç :))))))) (buna çok sevindim ama tabiki o tüp bebek için söyledi bunu çünkü görseniz hastanede 40 yaşının üstünde insanlar vardı yıllardır bebk sahibi olamayp hala uğraşan allah yardım etsin herkese) dedi ve hatta bu yaşadığım hamileliğin bile dış gebelik olmayabileceğini söyledi.doktorum çok emindi dedim dış gebelik olduğuna hatta ultrasonda gördü dedim ama bilemiyorum kızlar kafam karıştı iyice.tekrar bu doktora muayeneye gidicem ne diyecek acaba ama inanın tekrar başa dönmüş hissediyorum kendimi.oluruna bıraksam aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ortada bir rahim filmi var ve pekte olumlu gözükmğyo durum.ya tekrar dış gebelik olursa.nerdeyse 1 yıla yakın zaman kaybım olacak.kafam çok karıştı napcam ben şimdi.
Selam kızlar uzun zamandan sonra tekrar burdayım,kendimi biraz sajinleştirmek için girmedim uzun müddet,bugün dış gebeliğimin üstünden tam 6 ay geçti ve ben HSG çektirmek istedim çünki 3 aydır korunmuyorduk ama hala hamile kalamamıştım oysa dış gebelik yaşdığım tecrübemde ilk denememizde oluvermişti,bende doğal olarak seneryolar yazdım kafamda yok ameliyat sonrası yapışıklıktı,oydu buydu derken zorluda olsa hsg mi çektirdim,ve bir arkadaşımız vardı TUNEMİ sanırım antalyaya gelip MEDİKAL PARKDA ERTUĞRUL BEYE giden onun tavsiyesiyle ertuğrul beye muayenemi oldum fakat,hepsinden daha kötüsünü duydum ve yıkıldım,rahminde bir perde varmış rahmime doğru sarkan,ve buda bebeğim daha büyüyemeden ya düşükle sonuçlanırmış yada erken doğum riski varmış yani arkadaşlar büyük hüsraan büyük hayal kırıklığı oysa ne umutla gitmiştim...ve eşim o kadar çok bir bebeğimiz olmasını istiyorki yıkıldı adamcığaz benim sağlıklı bir gebelik yaşaıyamayacağımı duyunca...biliyorum biraz uzun oldu ama napim çok doluyum:S
evet kızlar ya ne bu böyle ben dış gebelik sırasında bi kutulayım gerisi kolay diyodum ama meğer asıl zor olan sonrasıymış.ya birimiz de sorun çıkmasa şaşırcam artık.valla kızlar benimde kafam allak bullak.ayşecim senin dediğin gibi bende hiç riske atmadan direkt tüp bebekmi yaptırsam diyorum bu fikrede okadar alıştırmıştımki kendimi şimdi iki arad bi derede kaldım.eminecim senin söylediklerinde geçiyo aklımdan oluruna bıraksammı diye.ahhh ahhh bir çıkış yolu bulmak istiyorum yaa.
sağlık bulkadar göreceli yoruma açık bi konumu ya.bi doktor bişey diyo diğeri başka bişey.ayşecim sen neden kan testi yaptırmadın söylediğin gibiyse normal bi adet görmemişsin yada doktor ne dedi bu durumla ilgili sordunmu.dış gebelikten sonra düzenli olan şeylerinde düzeni bozuldu.allah yardımcımız olsun.zor durumdayız gerçekten.bende yeni hamile haberleri aldım kızlar.çoculuk arkadaşım geçen yıl evlenmişti şimdi hamileymiş.çevremde bir hamile daha var.güçlü oalyım diyorum ama kızlar gerçekten gitgide tükeniyo ümidim.
hıpatıa ne demek sayfalarca yazsan yıne okuruz bız:) bana baksana hep uzun uzuuuun yazıyorum.
sen ılk yazdıgında ben soracaktım hemen kalp atmayınca kurtaja karar mı verdın dıye? buyuk bır ıhtımal
yasamayacaktı ama emın olmus olurdun. arkaya bakma sımdı ılerıyı dusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?