sağda oldu patlama ama çok yumurta olmuştu soldakide büyümüştü etrafındada sıvı vardı az dei anlamdım şimded doğum kontrol hapı alıyorum adetim bir buçuk gün geldi anlamdım am aağrımda yok fazlaişllah kstler gitmiştide raha çalışmalara başlaım
Ya arkadaşlar merak ediyorum aranızda hsg çektirdikten sonra ki ay hamile kalanınız varmı birde ben dr.a sormayı unuttum kaç gün ilişki yasak?
Selam kızlar uzun zamandan sonra tekrar burdayım,kendimi biraz sajinleştirmek için girmedim uzun müddet,bugün dış gebeliğimin üstünden tam 6 ay geçti ve ben HSG çektirmek istedim çünki 3 aydır korunmuyorduk ama hala hamile kalamamıştım oysa dış gebelik yaşdığım tecrübemde ilk denememizde oluvermişti,bende doğal olarak seneryolar yazdım kafamda yok ameliyat sonrası yapışıklıktı,oydu buydu derken zorluda olsa hsg mi çektirdim,ve bir arkadaşımız vardı TUNEMİ sanırım antalyaya gelip MEDİKAL PARKDA ERTUĞRUL BEYE giden onun tavsiyesiyle ertuğrul beye muayenemi oldum fakat,hepsinden daha kötüsünü duydum ve yıkıldım,rahminde bir perde varmış rahmime doğru sarkan,ve buda bebeğim daha büyüyemeden ya düşükle sonuçlanırmış yada erken doğum riski varmış yani arkadaşlar büyük hüsraan büyük hayal kırıklığı oysa ne umutla gitmiştim...ve eşim o kadar çok bir bebeğimiz olmasını istiyorki yıkıldı adamcığaz benim sağlıklı bir gebelik yaşaıyamayacağımı duyunca...biliyorum biraz uzun oldu ama napim çok doluyum:S
Akimeracımm nasılsınnn bebş nasıl cinsiyeti belli oldumu? Canım sende de pco vardı dimi?. Adetlerin onceden duszelimiydi? Dış gebelikten sonra nasıldı? Benım onceden duzensızdi dıs gebelikten sonra 2 kere duzenli sekilde adet oldum. Bide biliyosun bende iğne ile sonlandırdım benım 6 ay beklemem ve film cektırmeme gerek var mı sence? 3ay beklesem yeter mi? Cevap verrirsen cok sevinırım
cnm bence hiç üzülme.çünkü aynı sorun bendede var ve ben şu anda 3.bebeğime hamileyim.evlendikten snr 3 sene çocuğumuz olmadı ama eşimdede bazı sorunlar vardı ikimizede ameliyat dediler olmadık.daha snr kendiliğimden hamile kaldım.şu an bebeğim 2 yaşında.ve 9 au önce tekrar hamile kaldım malesef" dış gebelik çıktı ve şu an 3 aylık hamileyim yine.ve doktorlar banada düşer falan dediler ama hiç bişey olmadı bence sen denemeler devam et allahın izniyle hamile kalırsın ve bebeğinede hiç bişey olmaz merak etme
derya takılıyorum:))))
gunaydınlar kızlar buzzzz gıbı bır kıs gunundeyım edırne karlar altında.
karın yagması da tam bızım edırneye gıtmemız gerektıgı basladı.
neysekı karla bırlıkte geldık.. cok sukur yarın aksam donecegız hesapta ama
sanırım kapanan yollar sebebıyle bır kac gun zorunlu buradayız..
yalnız super bır kar yagısı... lapa lapa hıc durmadı da. bır de selımıye manzarası cok guzel cok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?