Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

canım benim inş gitmiştir kistlerin ...güzel habrler verirsin bize inşallah ...sağda olduysa çok önemseme bence ama yinede dr na danış derim sonuçta hem için rahatlar hemde böyle bir ihtimal olabilirmi öğrenirsin ..

arkadaşlar sağolun desteğiniz için,TUNEMı ciğim ertuğrul bey evet açık açık çözümünü tedavisini söyledi lakin söylediği işlemin meblaları çok yüksek şetler,ve bu aralar imkansız arbanın kredisi vardı birde onun üstüne ben kaza yaptım derken hiç hesapta olmyana masraflar çıkınca maddi yönden bayağı bir sarsıldık birde bu amliyat işi girerse hiç toparlayamayız diye biz Allahın hikmetinden sual olunmaz ona sığınarak olursa diye bir umut kendimizi toparlayıncaya kadar o şekilde devam edicez baktık hala bir netice alamıyloruz yaz sonu tedaviyi yaptırmayı planlıyoruz,yoksa Ertuğrul beyden bir şikayetimiz yok,ama beni umutlandıran benim daha evvelde normal bir gebelik yaşayabilmiş olmam,daha evvel olduysa Rabbimin izniyle şimdide olur diye artık üzmek istemiyorum kendimi,gerçi oda kürtaj olmuştu ama:Sen azından rahime tutunmamak gibi bir durumdan dolayı değildi

Ya arkadaşlar merak ediyorum aranızda hsg çektirdikten sonra ki ay hamile kalanınız varmı birde ben dr.a sormayı unuttum kaç gün ilişki yasak?

Ya arkadaşlar merak ediyorum aranızda hsg çektirdikten sonra ki ay hamile kalanınız varmı birde ben dr.a sormayı unuttum kaç gün ilişki yasak?

canım benim çok yakın bir arkadaşım hsg çektirdikten sonra hemen hamile kaldı hatta daha yeni oldu bu olay :) 3 hafta ilişki yasağı vermişti dr ...

bnm doktor bir hafta verdi ilişki yasagını hamileligede gelince bn sordum eger tüpün tıkalıysa flim sırasında acılıyo bu yuzden rahim fliminden sonra hamile kalıyo kalanlar yoksa bi etkisi yok dedi eger senn tüpün acıksa bi sey degişmez zamn dedi

kızlar çok şükür benim tüpler açık ve dr.aradım dr.hayır hiç beklemene gerek yok hatta hemen başlayabilirsin dedi yani 3,5 gün beklemene gerek yok dedi ama ben yinede garanti olsun diye 48 saat bekliyeyim diyorum,tüplerde sorun yok ama bu defada benim rahimde perde olayı diye bişey çıktı bu kezde bu engelim var öf öf hiç bitmiyor sıkıntımız yahu:S

ebrucum önemli olan tüplerinin açık olması.tam hatırlayamıyorum ama anladığım kadarıyla tüpün alınmmaış.bak ne güzel dış gbelik geçirdiğin tüpün bile açık çıkmış.doktorun söylediği operasyonu hiç düşünme.maddi anlamda sıkışık olmanız tabiki biraz kötü bi zamana denk gelmiş ama ssk ile anlaşmalı hastanelerde falan birazdaha fiyatı ıuygun olmuyormu.ama kafan takma bunu çünkü çok büyük bir problem değil.sadece alınmaıs gerekiyor inşallah ona bile gerek kalmaz.

cnm bence hiç üzülme.çünkü aynı sorun bendede var ve ben şu anda 3.bebeğime hamileyim.evlendikten snr 3 sene çocuğumuz olmadı ama eşimdede bazı sorunlar vardı ikimizede ameliyat dediler olmadık.daha snr kendiliğimden hamile kaldım.şu an bebeğim 2 yaşında.ve 9 au önce tekrar hamile kaldım malesef" dış gebelik çıktı ve şu an 3 aylık hamileyim yine.ve doktorlar banada düşer falan dediler ama hiç bişey olmadı bence sen denemeler devam et allahın izniyle hamile kalırsın ve bebeğinede hiç bişey olmaz merak etme

Akimeracımm nasılsınnn bebş nasıl cinsiyeti belli oldumu? Canım sende de pco vardı dimi?. Adetlerin onceden duszelimiydi? Dış gebelikten sonra nasıldı? Benım onceden duzensızdi dıs gebelikten sonra 2 kere duzenli sekilde adet oldum. Bide biliyosun bende iğne ile sonlandırdım benım 6 ay beklemem ve film cektırmeme gerek var mı sence? 3ay beklesem yeter mi? Cevap verrirsen cok sevinırım

cnm benim saol iyiyim şu an allaha şükür.bebişimin gösterirse ve allah nasip ederse çarşamba günü belli olacak cinsiyeti ama benim içime yoğun bi şekilde erkek olduğu doğuyo.ama hayırlısı tabi.evet bendede senelerdir pco vardı.benimde dış gebelikten snr düzene girdi günü gününe adet gördüm.hatta bu 3.hamileliğim açısından büyük kolaylık sağladı.yumurtalar düzenli işlevini görünce tabi hemen hamile kalabildim.benimde iğneyle sonlandırıldı.doktorum banada 3 ayın yeterli olacağını sölemişti ama eşim kesinlikle bi çocuk daha istemediği için korunmaya devam ettik biz ve ben dayanamayıp 6. ayda eşime yalan söleyerek korunmayı bıraktım o ayda hemen hamile kaldım allaha şükür.bence senin 3 ayın dolduğu zaman hiç bekleme.sonuçta doktorlar ilacın etkisinin geçmesi ve rahmin kendini toparlayabilmesi için bu müddeti veriyo.bittikten snr daha niye bekliceksinki.düşünme bile ve çok inan hamile kalacağına.ben öle yapmıştım.umarım seninde sorunsuz bi şekilde oluşur hamileliğin ve müjdeli haberini verirsin bize tatlım gerçekten devamlı giremesemde aklım sürekli sizde.çok istiyorum sizinde güzel haberlerinizi almayı.inan hamileyim topiğine sayfa bile açmadım.sadece sizi bekliyorum istiyorumki mutluluğumuzu hep birlikte paylaşalım.bunun çok yakında olacağınada çok inanıyorum ve takip ediyorum sizi.dualarımda sizinle.allahın izniylede olacak ben eminim sizde bundan emin ol ve bol bol dua edin hepinizi öpüyorum

akimeracım demek belli olacak cinsiyeti ne güzel darısı bize inşallah.umarım birazdaha iyisindir canım.
bizde gördüğün gibi senden sonra takıldık kaldık yerimizde sayıyoruz.zaten benimle ilgili tüp bebek olayı gündemde her nekadar kızlar bekle falan deslerde bilemiyorum kendi adıma kafam karışık biraz.

Canımm benımm cokk sagoll bize bebişinle ilgili gelişmeleri bildırmeyi unutma. Bende senın gibi dusunuyorum ocakta 3. ayım doluyo bırakıcam korunmayı doktora da gitmıcem kafamın karısmasını istemiyorum her gttiğimde bişey cıkacak die korkuyorum. Sonucta 1.5 once muayene oldum rahimde bir sorun yoktu. Filim ceksem bitanesi tıkalı dese ne olcak daha cok stres yapcam sımdı en azından umut ediyorum. Sen bizim topigin moral kaynagısın nezaman strese girsem hemen seni dusunuyorum bak diyorum oldu benımde olabilir. Ben her an dua ediyorum sende bizm ic et hamilelerin duası kabu olursum. kendine ve bebişlerine cokk ii bakk bizide unut ma....

akimera çok teşk.ederim çok rahatladım sayende çünki üzerimde büyük bir yük vardı eşimde bende çok üzülmüştük,maddi imkansızlık bir yana çekiceğim acılardan yana endişeliydik,evet arkadaşım anlaşmalı hastaneler var ama bu yapılan operasyon ayrıca maliyet istiyor sanırım çünki laparoskopi+histeroskopi 1700 gibi bir rakam söylediler ve taksit de yok bu elden bir defada verilicek olan bir rakam olarak oldukca fazla üstelik 500 milyon ev kirası ayrıca kredi vs ödüyorken şu aralar imkansız çok şükür allahdan eşim devlet memuru ya asgari ücretle geçinmek durumunda olsaydık ve bu sorunlarımız olasaydı napardık allah herkezin yarıdmcısı olsun,vede biz ailelerin desteği olmadan evlendik kimsemiz yok buda extra,:sinifsinif:

evet ebru ben de 1700 odemıstım. kotu zamana denk gelmıs hakıkaten herseyın
hayırlısı sen kendın ıcın en ıyısını tasavvur edersın.
derya askolsun!!!!! hepımız ıcın olmsuz demıssın askolsun ben bır sn bıle umutsuz konustum mu
buradan bangır bangır pozıtıf elektrık gondermeye calısıyorum her gun:))))

Canımm benıımm ask olsun ben genel olarak soyledım bazen bende cok negatif oluyorum. Ustune alınma kimse alınmasın ben içimde sureklı tekrarladıklarımı yazmak istedim.

günaydın kızlar
laparoskopi için banada 1500 dediler.sadece bir yere sordum ama kendi doktorum yaparsa andeva diye bi hastane var burda ssk ile anlaşmalı 1000 olacağını söyledi.hekim ücreti dahil(doktorum dışardan geleceği için) ama bakalım henüz bir karar vermiş değilim bende.

derya takılıyorum:))))
gunaydınlar kızlar buzzzz gıbı bır kıs gunundeyım edırne karlar altında.
karın yagması da tam bızım edırneye gıtmemız gerektıgı basladı.
neysekı karla bırlıkte geldık.. cok sukur yarın aksam donecegız hesapta ama
sanırım kapanan yollar sebebıyle bır kac gun zorunlu buradayız..
yalnız super bır kar yagısı... lapa lapa hıc durmadı da. bır de selımıye manzarası cok guzel cok..

bayılıyorum kar manzaralarına ve kar manzarası eşliğinde biraz üşüyerek sıcak bir çay içmeye ...:) eğer imkanın vara benim yerime güsel bi çay iç canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…