tuğba hadi bakalım inşallah bukadra umutsuzun arasında sen bi umut olursun bu ay için.inşallah bekledğimiz o güzel haberi verirsin.
hipatiacım ben gurbette ailemden uzaktayım ama tüp bebek fikri dediğin gibi ilk başta bi tuhaf geliyo insana helede böyle normal yoll ahmile kalmış birileri olarak.bende kendi ailemden çok eşimin ailesi açısından düşündüm hatta insan suçluluk bile hissediyor çok gereksiz olmasına rağmen. ama çokta takmadım .benim burda sadece görümcem var ona söylemiştim bu durumu ama anlayışlıdır allahtan hatta kendisi millet bilir bilmez yorum yapar kimseye söylemek zorunda değiliz söylemeyellim demişti.
hadi tuğba bu ay tek umudumuz sensin ver güzel haberi
hıpatıa evet benım doktorumda hıc bır problemı olmayan cıftlerın bır ayda hamıle kalma olasılıgı %20-25tır
dogal olarak bır kac ay korunmasız ılıskı ıle o olasılıgı tutturmayı beklemek bu zamanı sunmak laızm dıyor. her doktorun da soyledıgı gıbı. normal bır cıft ıcın 1yıl korunmasız ılıskı derız. yası 35ın ustunde ve dısgebelık gecırmıs bır bayanda bu sure 6 aydır. ancak ondan sonra muayene olunmalı oncesınde
kendısını kurcalatmamalı falan fılan.... ya bılıyorum bosuna konusuyorum.. bunu bıze kım anlatabılır:))))
bende bu gün yasin okuyacam hapimiz adına ALALHIM sesimizide duyar işllah benim oğlum diyor niye herkesin kardeşi var benim yok diyor olacak diyouz alahım biran önce size versin bitane aslında hepiniz sanki yni evlisiniz deyilmi kızlar
,
hipatia senindemi tüpünü aldılar ve sonra rahim flmi çekirdinmi
benmde 4 yaşında oğlumvar geçen senede 2 aylık bi düşüğüm var ve 7 ay öncede dış gebelik oldu ikiz açık ameliyat oldum sağ tüpümüde aldılar doktor diğr taraf açık dedi 3may öncede kimyasakl gebelik yaşadım ve bu geçen ayda klonem kullanmıştım kist yaptı patladı içerde kan vardı acaba diyorum tüpüme zarra vermiş olabilirmi yani sence rahim flimini düşüneyiimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?