Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ya sorma fatma ben sampıyon olmayı anne olmaktan dakha cok ıstıyorum demeye utanıyorum...

düsk yapanlar bir ay sonra tekrar denemeye baslıyolar biz olemi en az 3 ay korun sonrasında acaba neden dıs gebelk yasadım bi rahim flimi o biter bi sorun cıkar onu bekle zaten bir tüp kalmıs onun için sans azalmıs bizimki daha zor bizimki daha bi agır kayıp

kızlar bende bugün rgl oldumda ama hiç üzülmedim ve şaşırmadım böylede rahat oluyormuş canımmmm.çünkü korunmuştum bu ay

su cuma saati allh hemimize en kısa zamnda saglıklı bir hamilelik nasip etsinnn

bugn epeydir ilk kez toplandık hosuma gitti ole girip tek basıma yazıp cıkıyodum kac gündür

Kızlar ben geldim hepinize hayırlı cumalar diliyorum. Arkadaslar bişey sorucam bu aralar sanırım yumurtlama gunleri icindeyim ama akıntım su gibi geliyor. yanı pek kıvamlı degil. Allaha sukur koku,renk degisiklıgı cok artıs yok ama nie boyle oldu anlamadım.
Oncelikle Fatmacım ben senın 300 degerle dıs gebeligini ultrasanda nasıl golduler anlamıyorum o daha nokta kadar biyey olması lazım. Bide yanı kac doktor gorememiş o nasıl gormus bence belkıde dusuk yaptın minnacık bır parca kalmıstı oda zamanla dustu. Benım degerim 250 ken bakıldı kii doktor baya ugrastı bısey goremedi ben hangı taraftan dıs gebelik gecirdim bilemiyorum. Bide bence de tup bebbek konusu bıraz ertelesen yanı diyelim mayıs ayına kdar sdece ara verdimde tup bebbek 1 aylık işlem. Yanı onunda dıs gebelik riskı var tutmama riski var. Bu benım fikrim tabiii kararı vercek olna sensın yanı hersey kesin olsa inan ben 1 ay bile beklemem.
Bide canım arkadaslarım sunu diycem bizim dıs gebelik gecırme riskımiz %20 amöa normal hamileli sansımız%80 burda kac kıısız hepimiz sureklı hep olumsuzu dusunuyoruz vallahi yaydıgımız kotu enerji bile yeter huzursuz olmamıza. Burda ben dahil bi kac arkadasımız var hemen hamile kaln nasıl kaldık cunku hıc stresli degildik kafamız rahhatı kaldık. Eger sımdı olmuyorsa eger ttuplerimizdedde 1 dusruyosa stresten kalmıyoruz baska bır sorun olsa hıc kalamzdık ne tadaviler deneyıpte kalamıyanlar var.Sizden tek rıcam pozıtıf olmaya calısalım neler yapabilir onları paylasalım. Yani mesela bırı bi kur ogrenır onu anlatır, bırımız bir dua ogrenır doktorlarımıza sorarız. Yani bizim topigin ismı dıs gebekikten sonra UMUTLA (stresle degil) bebeşini bekleyenler olsun. Hele cocugu olan anneler bzızm sızın morelinize daha cok ihtıyacımız var en azından sızın sıgınacagınız bir liman var. Arkadaslar inasnın cok bilmislik etmek istemem ama gzuel dusunelimkı gusel olsun di mi?

deryacım doğru söylüyorsun.inan benimde kafam karıştı.şimdi buraya yakın burdurun bucak diye bi ilçesi var orda ali fuat bey diye bi doktor var.çok meşhurdur burda ama 1 saatlik mesafede diye ben gitmemiştim hiç.bide ona gitmeyi ve sormayı düşünüyorum.ve tüm kan testlerimle bana dış gebelik diyen doktorumun vediği ultrason çıktısnıda götüreceğim.bide o baksın bakalım ne diyecek.bence büyük ihtimal dış gebelik ama bi umut işte hem dış gebelik değilsede ne olacakki ortda kapı gibi rahim filmi var.neyse hayırlısı olsun ne diyelim birde o doktorla görüşüp sonrasında karar vermek istiyorum.hepimiz için hayırlısı canım umutsuz olmmamız ve pozitif olmamız lazım ama aksilikler çıkıncada insanın elinde olmuyor.ama en azından birbizimize desteğiz.iyiki varsınız arkadaşlar

evet agrin haklısın başta en büyük etki stres oluyo malesef biz burda hepimizde ya olmasa ya yine dış gebelik geçirsek diyoruz ister istemz canımz sıkılıyor innaki eşim bile bıktı şu dış gebelik meselesinden bitii giti diyor gece bile rüyalarıma geliyor kabusl göüyoum artık poziif olmaya çalışalım bu dünyada biz tek deyiliz dış gebeliyi yaşayan daha kötüsünüde yaşayan var bizim bi akraba teadviyle hamile kladı zordu sezeryanla bi oğlu oldu aradan 1 yıl geçti doktora gitiyinde rahmi yok almışşlar kadından habersiz asla bi daha hamile klamaz adet olmazmış doktoruda bulamıyorlar ALLALHIN belaı daha köü şeylerde var dünyada en azından dış gebelik olsa bile hamile kalıyouz oda yüce rabişmizn işi ne isterse o olur belkide bizim için bi sınafdır herşeyin hayırlısı olsun benim bi ğolum var alalh ban bağışlasın işllah tez zamanda sizede verir

Canımmm benim iste bende onu diyorum. Stres yapıca ne oluyor ne degisiyor hic bisey. Hepimiz inanclı insanlarız biliyoruz ki Rabbim ol diyince olacak. ınanın bede cok aglıyorum aklımda bebişten baska bişey yok ama sabretmeye calısıyorum. Sonucta dıs gebelik gecirıp hamıle kalanlar nasıl kalıyor?
Lutfen bırbirimize hep umut verelim. Ben bugun yıne belli dualarım vardı onlara baslıyorum.En azından bıraz rahatlarım.

bende bu gün yasin okuyacam hapimiz adına ALALHIM sesimizide duyar işllah benim oğlum diyor niye herkesin kardeşi var benim yok diyor olacak diyouz alahım biran önce size versin bitane aslında hepiniz sanki yni evlisiniz deyilmi kızlar
,

ah canım işte en azından görümcen seni anlayıp bu şekilde hareket edebiliyor..ben çok düşünüyorum ama inan kimseye söyleyemiyorum hatta eşime bile ...artık gittiği yere kadar bekleyeceğim bakalım hayırlısı canım ..

ya öle de diğer dr de diyor ki yaşın genç bekle kurcalattırma kendini ...diğeride 6 ay sonra gel dedi...ne yapacağımı bende bilmiyorum ya marta kadar bekliycem 1 yılı doldurucam bu sürede olmasını ekliycem yada atağa geçip dr gidicem ... neyse umarım sizlerden güzel haberler alırızda umut olursunuz ... dualarım sizlerle kızlar :1hug:

canım benim ALLAH razı olsun inş dularımız kabul olur ..

Son düzenleme:
hipatia senindemi tüpünü aldılar ve sonra rahim flmi çekirdinmi

evet canım benimde tüpüm alındı ...gerek görmediler çünkü ameliyatta diğer tarafa bakmışlar gayet sağlıklı dediler...benim 1 yıl önce geçirdiğim apandisit ameliyatından dolayı o bölgemde yapışıklık olmuş tüp bağırsaklar hepsi karışmış ...bu yüzden dış gebelik geçirdiği söylediler..bir de daha öncesinde 1 normal gebeliğim oldu ama devam etmedi cnm

benmde 4 yaşında oğlumvar geçen senede 2 aylık bi düşüğüm var ve 7 ay öncede dış gebelik oldu ikiz açık ameliyat oldum sağ tüpümüde aldılar doktor diğr taraf açık dedi 3may öncede kimyasakl gebelik yaşadım ve bu geçen ayda klonem kullanmıştım kist yaptı patladı içerde kan vardı acaba diyorum tüpüme zarra vermiş olabilirmi yani sence rahim flimini düşüneyiimi

canım benim öncelikle ALLAH bağışlasın evladını..benimde sağ tarafım problemli...tatlım benim bi arkadaşım hiçbir problemi yokken yani sadece hamile kalamıyordu rahim filmi çektirdi ve hemen ertesi ay hamile kaldı bu anlamda faydalı... kist ne tarafta patladı tatlım eğer sağ taraftaysa çok fazla düşünme derim ..ama solda falansa bi dr na danış bence içini rahatlat ... sonuçta sende yıpranıyosun bunlar olurken ...

sağda oldu patlama ama çok yumurta olmuştu soldakide büyümüştü etrafındada sıvı vardı az dei anlamdım şimded doğum kontrol hapı alıyorum adetim bir buçuk gün geldi anlamdım am aağrımda yok fazlaişllah kstler gitmiştide raha çalışmalara başlaım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…