bana aşılama önerilmedi daha doğrusu doktorum istersen 1 kez aşılama deneyip tüp bebeğe öyle geçelim ama benim fikrirmide sorarsan direkt tüp bebek yapalım dedi.çünkü benim tüpler görevini yapmadığı için embriyoyu rahme taşımıyor bu yüzden de aşılamada yapılsa (aşılamada aynen normal yolla hamile kalmak gibi sadece ilişki dışında tam yumurtanın çatladı gün spermi vajinadan enjekte ediyorlar) yani embriyo aşılamadada tüplerden geçmek zorunda kalıyor.bende bu yüzden aşılamayı hiç düşünmedim.tüp bebekte bile dış gebelik riski var aslında ama kısmet.inşallah hayırlısıyla pozitif sonucu görürüz bizde.senin doktorunda sanırım tüp bebeği önermişti değilmi.ama bu kararı verebilmek için tüplerin durumunu tam olarak bilmek gerekior.senin diğer tüpün sağlıklıysa(tüpün açık olması yetmiyor biliyorsun işlevinide tam yerine getiriyorsa)tüp bebek düşünme derim.yaştan dolayı tereddütlüysen bilemiyorum ama bu tedavi olayıda maddi manevi zor ve yıpratıcı.ben senin yerinde olsam ilk başta diğer tüpün işe yarayıp yaramadığını kesin öğrenir,eğer sağlıklıysa en azından 6 ay normal yolla denerdim.6 ay çok büyük bi kayıp sayılmaz yaşın sınırda değil sonuçta.eğer olmazsa gerçekten güvendiğin bir doktorla etraflıca konuşup düşünüp öyle karar vreirdim.
merhaba semra
senni tüplerde sorun varmı rahimfilmi falan çektirsinmi galiab abşka çocuğun yok değilmi
yaaa kızlar ben çok korkuyorum şu tüplerden ne zormuş biizm annelerimiz eskiden hep doğurrulardı hiç böyle sorunlar yoktu hemen hemen her yıl doğurrulardı niye bize böyle oluyor ozamn dış geblişk diye bişey yokmuyduda yenimi çıktı anlmıyorum hiççofff
ESKİDEN ANNELERİMİZ aLLAH KORUSUN BU SEBEPTEN ÖLÜRMÜŞ FAKAT VAJINAL ULTRASON MU VARDI.NE OLDU BİLİNMEKSİZİN ÖLÜYOLARMIŞ.
aranızda en küçüğü benim 22 18 anne oldum anlamdım bişey yaşat önemli aam tüp bbekte ikiz üçüz olma ihtamali yüksek ben sizin yerinizde olsan zaman kaybetmeden yaparım anne olmak gerçekten çok güzel bi duygu ALALH tez zamnda anne olmayı nasip etsin size banada ikincisini varsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?