Allahım bizlerede nasip etsin ayşe.benden de istemedi dr.rahim filmi gerek yok dedi.benim olumlu düşünmem bitek ameliyat esnasında gaz basıncı veriyolar tüpler kapalıysada bu basınçla açılır sanırım.buda tekrarlamadan hamile kalayım düşüncesindeyim.bazı dr.bekle 6 ay.diyor.benim dr.hiç beklemene gerek yok senin ki ameliyattan sayılmıyor.ben yinede 3.adetimi oldum ayın 2.de.bu ay içinde düşünelim dioyurm.eşimlede dün tartıştık zaten.hazır değilmişim.tekrarlarsa kaldıramazmışım.okadar üzüldüm ki.birileri bana bekle henüz erken dedikleri zaman küfür etseler okadar üzülmüyorum.beklemeyle çözxüm olsa hadi ben yine bekleyeyim.yaşım olmuş 32.sinirliyiimmmm.öfff.
cnm benim seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri bende yaşadım ne ailem nede eşim tekrar hamile kalmamı kesinlikle istemiyodu lafını bile ettirmiyodu eşim ama ben bu çocuğu çok istedim ve eşime yalan söledim o ay hamiel kalamıycağımı doktorun öle sölediğini falan söledim oda inanadı ve bölelikle korunmasız birlikte olduk allah şükürde hemen hamile kaldım ama hamile haberini duyduklarında ilk önce üzülşdüler yine aynı şeyler yaşanırmı diye daha snr normal bi gebelik olduğunu duyunca herkes çok sevindi bence burda önemli olan senin ne hissettiğin ve kendini hazır hissedip hissetmediğin bu yüzdende eğer istiyosan bence eşini bi şekilde ikna et yada kendine güveniyosan ve snrdan bi sorun çıkmaycağına eminsen benim gibi yalan söle.hakkında hayırlısı olsun nediyim cnm zor bir süreçtir bu gerçekten allah hepinize aratmadan ve bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
böyle konuşulması bile fazlasıyla yıpratıyo.birdaha olmayacak diye bir garantide olmayınca cevap fazla veremiyorum.
teşekür edrim ayşe gbeliyin nasıl geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?