Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Semra benim ilki de ikincisi de dış gebelik.
Zaten 1.5 aylık evliydim ilkinde ikincisi de Kasım aralikti
şimdi atıyorum.

Ya sormayın evden bugün esimle olan tüm islerimizi halletmek
için çıktık ilk ışıklarda yerde bir adam yatıyordu maalesef kimsenin
ilgilenmediği. Biz de kenara çektik adama çarpıp kaçmışlar adam
kansizdi ama cesedinin yanında beyni duruyordu, dehşet. Polis
çağırdık bekledik olası bir ifade gerekir mı diye gerçi kimseyi görmedik
ama adamın basından ısinin Buhari çıkıyordu, demek yeni olmuş.
Mobese mevcut insaellah kim yaptıysa bulurlar.
Öyle böyle vakit gecti diğer isler sebebiyle henüz test yapmadık.

ayy inanmıyorum eminecim iyi cesaret valla ben adama bakamazdım bile hemen için bi tuhaf olur böle sizdeki iyi cesaret bide polis iyi karokala çekmemiş sizi ifade almak için falan.ayrıca böle bi caniliği kim yapabilir yaa korkunç bişey buu

canım pek yoğunum zor yazabiliyorum.kusura bakmasınlar .hepinize binayen.24-25 günde oluyorum.4 gün sürer en fazla 5 diyeyim.ve bugün sat.ın 8.günü. Nedersiniz varmıdır bi hareketlilik.:)

aa yine kimse yok kasıtlım yapılıyor ban bu niye bne gelirken kimse yok bak giderim sixzin topiğinizden haaaa

şaka şak kızalr gelin bi değişiklik yapalım bir topiğn adını değitirelim 2 kendimize bi liste yapalım kimin adeti ne zaman kim gbebe gerçi bi hamilemiz vr mma yapalım değişiklik olsun bidew dış gebbeliktende fazla bahsetmeyelim olurmu

aşk olsun ayşe bi kere ben adet olmanla ilgili yorum yapmıştım diğer arkadaşlarda yazmıştı diye hatırlıyorum.okumadınmı ?
dış gebelikle ilgili konuşmayalım diyoruz ama hayatımızın bir parçası olmuş gibi yine laf dönüp dolaşıp oraya geliyor.benim hayatım bu ara baya hareketli görümcem taşınıyor ona yardım ediyoruz birkaç haftaya kadarda ben taşınacağım ve tabiki tüp bebekle ilgilide kafamda planlar yapıyorum o yüzden dış gebeliği pek düşünmüyorum bu aralar.ama şu liste konusunda katılıyorum yapabiliriz.bide kalabalık olduk artık kim ne yapıyor adet oldumu ne zamndı takip edemiyırum artık.liste yapalım en iyisi.

Ayse adet olunca neyi soracağız?! anlamadım bir durum mü var?
Kızlar cenaze yikamisligim var bilmiyorum ben de bir canilik mevcut.
Özellikle bugün esim bunun kesin olduguna inandığını söyledi.
Kendisi gerekeni yaptı aka akabinde çok etkilendi. Ben biraz sogukkanliyim
sanırım.
isterlerse hapis göstersinler hiç kimse o sekilde bırakılmayı haketmez.
Nasıl bir millettik ne hale geldik!!!!!!
Semra daha 8. Günde birsey olmaz ama çalısmalara devam. Sen
ya nasip de insaellah pürüz olmaz.

Son düzenleme:
semracım büyük bi ihtimalle mart ta adet olunca başlıcaz.kısmet tabi nisanada kalabilir.tüp bebek ilaçlarla beraber yaklaşık 4500-5000 lirayı buluyor.eğer gerekli kriterler mevcutsa devletten rapor alabiliyosun o zaman biraz daha düşüyo fiyat.tedavi yaklaışk 1 ay sürüyor.adetin 2.günü başlanıyor.ilaçlar falan, yumurtların gelişimine göre tam olgunluğa ulaşınca toplanıyor birkaç gün içindede transfer ediliyor.transferden 12 gün sonrada test yaptırıyorsun.toplamda 1 ayı buluyor dediğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…