Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ovulasyon mikroskobu die bişi duydunuzmu kızlar almayı düsünüyorum tükürükle yapılıyomus sınırsız kulanım 120 milyon

selam kızlar nedense şu yumrtlam azmamnında benimde hep aksilikler geliyor ya eşimle arm iiy değilk yad misafir var u seferde eşim şehir dışında ve yarın adetimin 12 günü hyyumurtaalr sızlıyorr yin etuutramıyacaz galiba olmuyor zorlamı offff bu arad ovulosyon mikroskobu nedir tuğbacım anlamdımm

günaydın kızlar
tuğba ovulasyon mikroskobunu duymadım ama kadınların yumurtlama günlerinde tükürüklerinin değiştiğini duymuştum.ovulasyon günleinde tükürüğünüzde bir müddet sonra kristalleşmiş gibi yapılar gözleniyorsa ovulasyon günüde oluyormuşsunuz.senin dediğinde tükürükle ilgili bir mikroskop olduğuna göre demekki bu durumu mikroskopla inceleyip kristalimsi yapı varsa ovulasyon günüdeyim diyeceksin heralde.ama ne kadar güvenilir bir yol bilemiyorum.idrar testleri daha garanti gibi geliyo bana.

Günaydın kızlar!
Semra aksilikler iste. Neyse en azından moralin iyi, güzel haberler
almissin. Gittiğin doktor seni ameliyat eden doktor mu?!

Bence daimi calışma daha iyi. Ovulasyon olduğunu bilsen ne olcak
bilmesen ne. Stres artacak.

Günaydın kızlar!
Semra aksilikler iste. Neyse en azından moralin iyi, güzel haberler
almissin. Gittiğin doktor seni ameliyat eden doktor mu?!

evet fatma artık hep o dr.gidiyorum.diğer dr.lar hikayemi tam bilmediği için değişik tedavi ve yöntemler deneyebilir.

Ben Emine:))) ya Semra benim isim
kolay tunemine gibi aklında tutabilirsin.
Yasmin= Fatma :)))
ya bazen ameliyat yapan biziiyi bilir
diyoruz. Bazen başka doktorlara gitsek
belki birseyler onerir diyoruz. Karisik isler.
Benim ameliyatim Antalya'da (tatilde) oldu.
Doktorumu çok tutmuştum. Keske istde olsaydı
cok dedim.

kızlar şu ovelasyon mu nedir almıştım ben idrar yoluyla olandan.Hep negatifti.dr.giitim yumurta göründü.sanırım pek sağlıklı sonuç alınamıyor bu testlerden.dr.gittim eve geldim denedim testi yine sonuç vermedi.yinede kara tabi sizin.

kusura bakma emine ya.vallaaa bak ben unutuyorum.üniverstite de ark.var dı biri eray biri esat 4 yıl onların isimlerini hep karıştırdım.ve halan hangisi hangisi bilmem yani.değişik bir hafızam var.isimler ofline..

senin tüpün alınmıştı değil mi?açık amelşyat yani.

Himmmm Tuğba ne kolay oldu anlamadım???
Evet Semra ben de birini bir isim yakistirinca beynim
gercek ismini hiç kabul etmiyor:)))
Semra ben laparoskopi oldum soldan ektopik
sagda kist alındı aynı anda. Kist onemsizdi ama
doktor tüpü acmak için almış.

canm en azından gününü biliyon ona gore ilşki oluyo mesela bn bu ay catlama gününü gördüm 3 gün daha oyle her gece ilşki oldu ilşkiden sonra 1 saat yattım ondan sonraki günlerde kasmadım kendimi nasıl olsa gecti dei

bide tükürükle daha kolaydır hemde bitmiyo o güzel 22 mlyona 16 ovu 4 gebelik testi vatdı ama onu en fazla 4 ay kullanırım bu istedign kadar sonucta ne kadar var hamile kalmamıza bilmiyoz bide her sabah yaparım aklıma koydum bakalım yumrtlamaya kadar gelir insallh bugun adetn 3. günü

kızlar dr.bana adet görsen bile aralıksız 2 günde bir ilişkiye girin.dış gebelik geçirenlerde yumurtalama da çoğunlukla şaşar dedi.ymurtlamayla sınırlı kalmayın dedi.
emine :) seninde benim gibi olmuş sanırım.unutuyorum yorumlarınız.kaç ay geçti ameliyat üzerinden peki.?

semra testin negatif çokmasının sebebi sanırım o testler tam çatlama olduğu gün pozitif çıkıyor.yani zaten sen 12.günden itibaren 3-4 gün üst üste o testi yapıyorsun çatladığı güne yakın 2.çizgi çıkyur tam çatlama gününde tam net 2 çizgi çıkıyor.ben hiç kullanmadım ama benim bildiğim öyle
yani senin yumrtna henüz çatlalmamış demek o testi yaptığın güne kadar.
tuğba güvenirliğine inanıyorsan tabi daha iyi süresiz kullanım olmasıda iyi.
derya da bu aralar pek giremiyor yoğun heralde.nerelerdesin deryacım çalışmalar nasıl gidiyor

kulananlar varmıs kk da hatta bi sayfasıda var güvenilirliginede %98 diyo bi alyım bakalım siz baktınız mı linke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…