Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

yok cnm sen en fazla diyince bnde en fazla olabilecegi hesapladım insallh hiç birimiz bir daha yasamıycaz bu kabusu

Hem nıye bı daha olsunkı mılyonda bır ıhtımal degılmı bu dıs gebelık bı kere buldu ıkıncı mılyonda bır bıŞı bulacaksa oda tÜp olmayan taraftan yumrtladıgımz halde hamıle kalaım bıdeo olsun deım

Benım hasarlı tÜpÜmde Şuan yumurtlama ve ben korunmuyorum.dr.tekrar olma ıhtımalın yÜzde 25 dedı.

Hehhee son günlerde araştırdığımı merak ermişsin Semra
en fazla dış gebelik ne kadar yaşandı??? Ben iki tane yasadım
bKalim kısmet kac kere yasayacağım?!
Dalkiran hoş geldin
yeni arkadaslar gelince hemen tüm yaşananlar bir kez daha özet
geciliyor:)))
ya burdan tekrar bagiriyorum 'hicbirimizin yumurtlama problemi yok
ne klomeniiiiii' bırakın su klomeni yaaa....
Semra ben Nisan'da rahim filmi çektireceğim muhtemelen de sol tarafın
iptal olduğu çıkacak. Semra benim agustosta şampiyonam var.
Zaten ikinci gebelik oncesi hamile kalırsam şampiyonaya
katılamayacağım, hamile kalamazsan şampiyonaya hazırlanacağım
demiştim hamile kalınca şampiyona iptal oldu, hamilelik iptal
olunca şampiyona öncelikli oldu. Zaten biriinci dış oldukça rahat
gecti, gerçi ameliyatti, ikincisi kan değerlerimi düşürdü. 8 aylık evliliğimde
iki dış gebelik yasadım bu dengemi bozdu. O yüzden şampiyona sonrası
gebelik düşünüyorum. Değerlerimi kontrol edeceğim her adetin 2-3. gunlerinde.

ben burada iki kere üst üste dış gebelik yaşayan okumuştum ama bir de kibele vardı amerikada o da 8 ay denemiş sonunda hamile olmuş ama dış gebelik olmuş daha sonra hemen 3. ay gebe kalmış hem de tek tüple.boş verin insan ihtimalleri düşünüp olur mu diye düşünmeyelim.ben eşime farzet ki şöyle olsa derim hemen kızar ben farzetmem der.başımıza gelirse görürüz gelmeden niye aklına getiriyorsun der.o yüzden aklına gelen başına geliyor aklımıza güzel şeyler getirelim güzel örneklere takılalım negatif düşünmeyelim.güzel şeyler olur inşallah

EMİNECİM kafan şimdilik rahat yani.ben kadınlar en fazla kaç kere geçirebiliyo merak ettim.3-4... kaç? ya hep böyle sonuçlanırsa.morallerimizi bozmayalım gerçi de.hele hele bu ay bu günlerde ekstra ben gerildim.birlikte olmak bile zor geliyor.korku ve kabuss. ben çok çektim çünkü .

Semra sen hicbirsey çekmedin!!!!
Gecti-gitti-bitti!!!!

Evet su sıralar oldukça rahatım.
Dalkiran yüzme şampiyonası.

bnm bi an bile gelmedi bi daha yasarım die niyeyse o konuda cok rahatım belkide rahim filimm iyi cktı die bilimyom ama zaten glmesn de :) bnm esmde ögretmn cnm esim sirrte kadrolu bn is yazıcam kısmetse esimde es durumundan gelicek subatta

Dalkiran gecmis olsun diyemedim. Kusura bakma.
Yeni yasamissin yalnız çok şanslısın ki evladın var:))))
ben 8 aylık evliyim iki kez disgebelik yasadım.

cnm bnm doktorum klomn kullanman lazım dedi ama problemimiz olmasada tek tüpümz var ole oturup bekleyemezsin ki klomninde illa sonucunu alcksın die bişi yok deid

bn evliligimin 8. ayında yasadım 8 ay ugrastım ilk günden istedik biz ama kısmet degil 1.5 yıl oldu kk ilk üye old da daha 3. ayımdaydım 1.5 senedir bekliyorum dediler ay ne zor bn hayatta dayananmm demiştim simdi bakıyorumda onlar yinede bnden sanslılar en azından iki tüpleri var ama bizde onlardan sanslıyız ibi kere hamile kaldık yine kalırızzzz

sağol tunemi .hepimizin hakkında hayırlısı olsun.yüzme çok güzel bir spor bütün organları da çalıştırıyor.inşallah şampiyonadan sonra hemen hamile kalırsın ve güzel neticelenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…