Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

vallahi oyle kadının neler cktigini hayal bide edemeyiz 18 yani dilek olay ama sonunda kavusmus unutturmustur yasadıkalrını insllh bizde unutucaz

selamlar arkadaşlar kuzenim bugün doktora gitmiş beta hcg 42,25 çıkmış idrar testi pozitif çıkmış son adet tarihi 10 ocak 26-27-28 ocakta ilişki olmuş çatlatma iğnesi kullanmış bugün 5 hafta 4 günlük hesaplayıcılara göre ama dr karından ultrasonla bakmış keseyi görememiş ve dış gebelik olabilir demiş 2 gün sonra tekrar kan testi istemiş sizler ne dersiniz bu konuda tecrübelirinize dayanarak bilgi verirseniz sevinirim 3 yıldır bekliyordu

cnm kesenin görünmemesi cok normal deger 1000 olmadan gözükmüyo zaten büyük ihtimalle gec dollenmedir en kötü ihtimallede kimyasal gebelik olur ki sanmıyrum insallh bekledigine deger ve saglıkla kucagına alır

Canzi doktor da soyleyecektir. Bir gebeliğin sağlıklı olduğunu
en erken beta degerinin düzenli artiisi gösterir. Beta degeri
düşük olsa bile, iki günde bir degerin iki katına çıkması gerekir
benim ikinci dış gebeliğimde beta dört beta testine (iki günde bir)
göre hep iki katına yükselmişti bir kez daha baktirdim 1,5 artmıştı
ve dah önce de dış gebelik yaşadığım için dış gebelik olduğunu
anladım. 4,5 haftaya göre kuzeninin degeri düşük. Bu sebeple
doktor dış gebelikten endişe etmiştir. Dış gebelik ekarte edilmeli ki
ne olur ne olmaz. Doktorlar da bu sekilde çalışıyorlar. İnsaellah
arkadaşımın da söylediği gibi geç dollenmedir. Dikkatli olun kuzeniniz
yalnız kalmasın. Bazen bayginlik yapabiliyor. Bizi de merakta bırakmayın...

meerha kılzar nasılsınız kise biiz sormuyor nasıl arkadaşlarsınız ya anlamıyorumm dalkıran sende dış geblik kervanın ahoş geldin malesfki dış gebelik çoğalıyor nedense yaşayan çokmuş şu dış gebliyi seninide benim gibi sağ tarafın gitmiş tuğba hani diyorsun ya doktorlar sezryandan sonra en az 1 yıl çocuk olmasın ma dış geblikte hemen yapın diyor şimdi sezryanda rahmide dikiyorlar bbeği alırken dış geblikte rahime bişey yapılmıyor sadece tüplere bakılıyor sadece karın kesiliyor önmeli olan rahimin dikişleri ALLAHH korusun rahimdeki dikişler açılırsa rahimde alınıyormuş ondan benimde doktorum korunma dedi ve ben 2 ay korundum bıraktıym ay geb kaldım am kimyasaldı zaten o aalar soğan suyu ve antibiyotik almıştım zaten biliyorsun şu klomenden dolayı kistlerle uğraştık kılzar ben yumurtlama günlarindeyim galiba akıntım yok ama adetimin 14 günü yarın çalışıyoruzda bakalıkm tuutracakmıyız işlllah hepimiz tez zamanda geb kalırız sağlıkla

Çalış ayse çalış:))))
iyice edepsiz oldum. Zaten edepsizdim de bu konud değildim
oldu tam oldu:)))
ayse nasılsın iyi mısın neler yapıyorsun?! Diyeyim de zilgit
yemiyim ben de:))

yoo niye terbiyesiz diyorsunki kendine çalışıyoruzda bu seferde olmasa ne olacak billemme artık hiç çalıçmma zaten çok zor offff olsunda kurtulsam

Kızım senin bı kere olmuş, acın su yolları artık biz gecelim:)))

TÜRK ÖĞÜN ÇALIŞ GÜVEN kısmındaki çalış bize diyelar arkadaşlar.zaman kaybetmeyelim diye.
herkese günaydın....

ayşe senle hemen hemen aynı durumdayız.bende adetimin 16.günündeyim.sağımda BİR yumurta oluşmuş.çalışıyoruz.bir boş bir dolu.hadi bakalım mart başı güzel haberler verelim umut olsun sayfamızdaki arkadaşlaraaa...:içelim:

merhaba arkadaşlar.ayşecim teşekkür edrim.adaşımmışsın ben de ayşeyim.hakkında hayırlısı olsun.güzel haberlerini bekliyoruz

semramus senin de haberlerini bekliyoruz.ben de ameliyattan sonra ilk adetimi oldum.bir ay daha korunup düşünmeye başlıyacağım inşallah.en kısa zamanda müjdeyi kim verecek bakalım

slm kızlar nasılsınız bakalım neler yapıyosunuz görüşmeyeli.hoşgeldin dalkırancım bu arada benim adımda ayşe ve seninle birlikte ayşeler 3 lendi.:)) sanada geçmiş olsun diyim umarım allah bidaha aynı sıkıntıyı yaşatmaz.benim hakkımda bi bilgiye sahipmisin bilmiyorum ama bende bir önce dış gebelik yaşadım teşhisin konup gebeliğin sonlandırılması 3 ayımı aldı ilaç tedavisiyle sonlandırıldı.daha snr 3 ay korunma süresi verdi doktor.3 ay korundum 4.ay hamile kaldım şu 5.5 aylık hamileyim.umarım allah sizede istediğiniz zaman sorunsuz bi şekilde hamile kalmayı nasip eder

ortaya bi ayse desem kime carpacagı belli degil bu ne ayseler mı dıs gebelik yasıyo ne :) bnmde göbek adım ayse

bosunamı bekledim bn ay beklemeseydim de hemen olmustu hihi :) yarın doktor bakalım ne diycek gecen ay solda olusumları görmüştü gercetende soldan yumrtladım baaklım bu ayda görecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…