Bu arada teşekkür etmeyi unutmuşum yasmin 07 .aranıza katıldığım için mutluyum keşke böyle üzücü bir olay yüzünden tanışmasaydık ama inşallah güzel haberlerimizi de paylaşırız.ben mazimden biraz bahsedeyim sizlere isterseniz.eylül ayından beri korunmuyorduk kasım ayına kadar olmayınca doktora gideyim bir kontrol olayım dedim.ilk adetliyken gittim hormon testi yapıldı herşey normaldi sonra yumurta takibi yapalım dedi doktor.tekrar gittiğimde senin sağ tüpün genişlemiş gözüküyor dedi.tekrar radyolog ile baktılar o da hidrosalfinks dedi yani tüplerde sıvı birikmesi olmuş dedi.doktor bu sıvı iltahap olabilir dedi kana baktı temizdi daha önce enfeksiyon geçirdin mi ağrın ateşin oldu mu dedi yok dedim.senin tüpün çok kötü duruda sakın bu ay hamile kalma dış gebelik olur hemen bir rahim filmi çektir dedi.tabii benim moralim alt üst oldu pat diye böyle bir şeyle karşılaşınca.rahim filmini çektirdim başka hastanede.oranın doktoru temiz tüplerin açık hiçbir anormallik yok dedi.başka hastanenin doktoru da normal dedi.3.bir doktor da normal herşey gebe kalabilirsin dedi.ben ilk söyleyen doktora moralimi çok bozduğu için kızdım gitmedim ve rahim filminin ardından o ay hamile kaldım ve sonuç dış gebelik demek ki ilk doktor doğru söylemiş dedim.bazı şeyleri duymak hoşumuza gitmese de başımıza gelebiliyor kader ne diyelim .ilk günler psikolojim çok bozuldu yavaş yavaş toparlanıyorum.ancak sizlerin yazıları da bana destek oldu hepinize teşekkürler.
semramus teşekkürler.sana da geçmiş olsun.doktorlar ne söylerlerse ağızlarının içine bakıyoruz elimiz mahkum allah iyi doktorlarla karşılaştırsın siz hangi ildesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?