Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Evet bence de sen ve telaş. Ya zaten su doktorların rahatlığı
beni olduruyor. Kendileri de bayan/ anne...

bncede yani anlasınlr bizi aman sadece doktorlarmı bütün kadnlar aynı tabi kendileri ugrasmadan hamile kalınca bizim sabırsızlıgımız sacma geliyo onlara ama onlar ugrasmadılarki cogu kadın kazara kalıyo zaten :)

cnm kesenin görünmemesi cok normal deger 1000 olmadan gözükmüyo zaten büyük ihtimalle gec dollenmedir en kötü ihtimallede kimyasal gebelik olur ki sanmıyrum insallh bekledigine deger ve saglıkla kucagına alır

canlarım verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim ama düşük yapıyor bebek tutunamamış adetle birlikte atıldı bugün sabah pıhtı gibi parça düşmüş allaha şükürler olsun dış gebelik değilmiş allahım kimseye bir daha yaşatmasın sizlerinde biranönce yüzünüzü güldürsün bende 3 sene sonra tam tüp bebeğe başlıyacağımız zaman hamile kaldım bir tanede 20 haftalık erken doğumum var şimdi yatarak geçiriyorum günlerimi allahım hepmizin yardımcısı olsun

Allah bagislasin canzi
çok şükür ki düşükmus. Dış gebelik zor.

bncede bn hep keske bnmkide düsük olsaydı daha kolay atlatırdım diyorum 9 ay oldu ama hala atlatamadım ame psikoloojisini

Günaydın kızlar bugün 6da is bası yaptım nerdeyse ısı yarıladim.
ısten çıkınca Türkce bilmeyen bir yegenim var onu Hergun Turkce kursuna
götüreceğim. Ne kadar halası babaannesi dedesi amcası olsak da
ailesinden uzak olacak, çok zor. Hele de benim için büyük sorumluluk.
Diyorum size bu yüzden kız istemiyorum, ben çok despotimdur:)))
Benim meslekler çoğaldı, daha 14 yasında olduğu için gözümün
önünde tutmam lazım onu, hayırlısı artık.

Sagol dalkiran.
Bu 'haftasonunuz iyidir' diye bana sormuyorsundur
ben çalışarak gecirdim:)) yine de güzeldir:)

kolay gelsin cnm valla erkek olsa 14 yasında daha zor olurdu emin ol tam ergenlik donemi hırcın oluyolar yine daha iyisin kız suskun olur :)

bnm cok yogundu twmizlik camasır ütü alısveris bide tabi ile gitmek tam olüm 3 saat 1.5 git 1.5 gel cok yoruldum bu haftasonu valla

benim hafta sonum iyiydi.gezdim biraz alışveriş yaptım.kaban aldım.senin isim emineydi herhalde değil mi tunemi.sen hafta sonları da mı çalışıyorsun.ne işle meşgulsun bir mahzuru yoksa merak ettim.ayşe(ktg) sana da merhaba sen de baya yoğunmuşsun.

Mrb. kızlar nasılsınız?Askolsun valla kımse benı merak etmemiş nrde bu hatun die? Kızlar ben 17sinde adet olmam gerekıyodu ama olmadım testde yapmadım cunku hem korkuyorum,hem benım adetlerım duzensiz,hem de hiç bır beliırtım yok sadece ara ara gogus uclarım acıyor ve cok garip ruyalar goruyorum okadar cok ruya goruyorum kı anlatamam. Hep bırılerı hamıleymıs,ben adet oluyomusum vs.vs.....Şimdilik bıraz daha beklemek istıyorum siz nedersiniz arkadaslar?

gercekten bayagı yogundum p teis yine basladı yogunluk bu hafta dinlenemedim

tabiyki sacmalama deriz sekerim kac gün gecmiş hadi bn günüme kdr bekliyom o normalde günün gecmiş daha ne ay insallh su mubarek günlerin yuzu suyu hürmetine dualrın kabul omustur gelmiştir bebişin seninledir cnm bu hafta kutlu dogum haftası duarımızı eksik etmeyelim pers de kandil

Canım biliyorum ama korkuyorum. Diyorum hıc bır belirtım yok bıde adetlerım zaten duzensız gecen ay 50.gunde oldm dusun. ınşallah canım Rabimmm dularımızı kabul etsın bır an bıle baska bıesey dusunemıyorum.

bekleme canım derim bence.beklemek te ayrı sıkıntı vede umutlanma.6 gün gibi geçmiş.yada evde yapılan testlerden dene istersen.

Derya daha neler?!!! ya bu ne modası böyle. Herkes betasini
geç olcturuyor. Kızlar kendinize gelin!!! Biz dış gebelik geçirdik
bize ne deniyor: 'gununuz gecer geçmez betaniza baktirin ve
hamile iseniz hemen doktora gidin' denilmiyor mü? Normal
hamilelerden daha riskli olduğumuz asikar. Lütfen yapmayın
böyle kızlar (Derya:))) hem mutlu bir haber varsa ne diye bizi
mahrum ediyorsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…