Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

rabbim herkesin yardımcısı olsunn yaşamayan bilemez bu arada benim bide sag ve solda kistim çıktı dünki ultrasında gebeligi etkilemez inşallahhh:çok üzgünüm:

arkadaşlar bi liste mi oluştursak ne dersiniz?
yardımcı olurmusunuz.en azından listeyi bekleriz.aytrıca ben bugün yarın adate olmam.gerek hatta 1-2 gün geçti bile.dünde işer gibi bir sıvı boşaldı benden.ilk defa oldu kızlar.benzer şey yaşıyan var mı.akıntıyı işer gibi hissettim.(benzetme yapmak zorundayım )Ama ne kanama nede ağrı nede bi hamilelik belirtisi var bende.

sirius ank.dansın sanırım.meslketaş görünüyoruz.umarım kaderimiz aynı olmaz (

ayşe belik bizde kimyasal geçirmiş olabiliriz.ben öyle sürekli kan değerime baktırmıyorum.mesela dış gebelik önces benim 25 gün kananmam oldu.dr.lrada baktırmadı da hcg.me.aklıma bazen gelmiyo değil yani.yada düşük mesela.normal bir şey değil di de.

Merve her zaman yasadigimiz iki doktorun arasında kalma olayı!
Öneriler farklı olsa neyse de, tesbitler farklı olunca insan ne yapacagını
sasiriyor.

bu çok feci bişey bazen kafamı karıştırmayım diyorum doktora güven diyorum şeytan ordan dürtüyo bid eşuan görün diye o anda işte ne oluyosa ama şaşırdım size rahim filmini önermemlerini çünki benim lki laproskopi ile bakıldığında sağ tarfata bı sıkıntı yok demişlti ikinci bir doktordo dışı iyi olabilir ama içi kurum bağlamış oalbilir dedi bende bakalım o zaman dedim temiz çıktı ama ben nasıl dış gebelik geçirdim anlamadım

Mervemcu dış gebeliğin sebebi hala belli değil ki, o yüzden neden
dış gebelik geçirdim anlamadım deme. Bilim henüz bu kutuyu açamadı.
Valla ben de anlamadım. Belki doktorum bu ay sag tarafın yumurtasını
değerlendirmek için bana rahim filmini önermedi. Bilemem. Ya ben bu ısı
arkama attım. Bir dış gebelik daha geçireceğim ihtimali yüksek de olsa
doğal olmayan yöntemlerle uğraşmayacağım. Kendi fikrim.
Semra ya kızım aaaaaaa! Dış gebelik geçiren insanlar, ki bunlar biz
oluyoruz:)))), olası regl tarihinden bir gün bile gecmis olursa hemen hcg
baktirmalari gerekiyor. Niye baktirmiyorsun?!!!

haklısın aslında hergün heryerden araştırıp nedenini sorgulamaktan tekrarlarmı diye düşünmekten her doktora durumumu defalarca anlatmaktan bende sıkıldım zaten tüp bebek yapan bi dokotrsa hemen tüp dene tekrarlar diyor oda beni daha çok yıpratıyor haklısın doğal yoldan denekte fayda var bu arada semra aslında dış gebelik tecrübesi olan biri sanıyorum oda acaba beklersem normal olurmu diye panikliyor ama dış veya iç regli geçtikten sonra beklememsi gerekiyor

ARKADAŞLAR KIZMAYIN AMA BEN KANAMAYI DIŞ GEBELıK ÖNCESı GEÇıRMıŞTıM.KANDA HCG NEDıR BıLMEZ KEN.çok acemiydim.aklıma halan ozaman ki düşük mü diye düşünüyorum zaten.yoksa şimdi günüm gelmeden kana baktıracam nerdeyse.sağolsun bi baktırmak da 30 tl.

Hepimizin acemilikleri oldu elbet! Gecti gitti çok şükür...
Her defSinda gitsin bı daha gelmesin diyorum, maşallah hic
peşimi bırakmıyor. Bu defa sagdan yumurtladım bakalım...
Semra ben gunün gecti sanmistim.

Yani yumurtalama olmadı henüz ama oluşum sag tarafta.
Dün 18mm idi sanırım bugün yarın yumurtlarım.

merhaba kızlara.s. bu topigi yeni keşfettim...geçen sene nisan ayında bende dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı...3 ay sonra yeniden hamile oldugumu ögrendim ve şimdi 34+ haftalık hamileyim...kızlar dış gebelik geçirenleri çok iyi anlıyorum bende çok zor dönemlerden geçtim(gittigim doktorlar yapışkanlık oldugunu hamile kaldıgımda sag tarafımıda kaybedebilecegimi söylediler 10 antibiyotik,2 çeşit fitil,sayısız hap kullandım)...stres yapmayın,dış gebelikten sonra hamile kalan o kadar çok kişi varki...ben 3 ayda kaldım bazısı 5 ayda,1 yılda kalır...eger emanet gelicekse babası olmadanda gelir(hz.isa gibi)gelmiycekse 2 yumurtası tüpü pırıl pırılkende gelmez...hiç kendinizi üzmeyin ve çalışmalara devam edin..opuyorumnanaktan

oh be arada bnm oldu diyende cıksın buna cok ihtiyacımız varrrrrrrrrrrrrrr

Hepimizin acemilikleri oldu elbet! Gecti gitti çok şükür...
Her defSinda gitsin bı daha gelmesin diyorum, maşallah hic
peşimi bırakmıyor. Bu defa sagdan yumurtladım bakalım...
Semra ben gunün gecti sanmistim.

Eminecim aslında geçti benim.ama biraz da düzensiz olunca takip fazla edemiyorum.mart 25 benim ilk adet günüm.24 günde bir olurum ben.o yüzden kaymışda olabilir işte.

Kendisini dinleyenler yumurtlama ağrısını hissediyor
ben bunu hiç dusunmedim, belki dikkat ederek agriyi
yakalayabilirim. AğRi eşiğim de yüksektir dinlesem de
anlayamayabilirim. Ben yumurtlayacagim dün yumurtamın
18mm olmasından biliyorum. Zaten yumurtam yumurtlamam.. Çok şükür iyi! Bizde bütün is bebeğin
yerleşme keyfine kalıyor:))))
sevgi tek seferde insaellah saglikla alirsin bebeğini kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…