SİRİUS06 GÜZEL GÜZEL BNECE .HERHANGİ bir sorun görünmüyor.ama takibe devam.
günaydın kızlar.
birgün giremedik topiğe maşallah oku oku bitmiyor.inşallah herkes iyidir.
semra yanlışmı anladım bu ay regl günün geçtimi.eğer geçtiyse mutlaka test yapmalısın.25 günde bir olduğuna göre şimdiye olman lazımdı hadi hayırlısı.
emine ee şimde ne yapacaksın.bu ay korunmayacakmısın.senin içinde hayırlısı olsun kısmette ne varsa olur sonuçta.
ayşe ( akimera) çok sevindim iyi olmanıza.inşallah hayırlısıyla kucağına alıp çıkacağın günler tez zamanda gelir canım.
tuğba benim bildiğim aişılama ve tüp bebek gibi tedavilerin ilaçlarını rapor almadığın sürece devlet karşılamıyor zaten.çünkü ben 4 ay önce tüp bebek merkeziyle görüştüğümde benim için tıp fakültesinden rapor alacaklardı ilaçları devlet karşılasın diye.yani benim bildiğim yeni bişey değil bu.hatta banada doktor menagon yazmıştı.ve rapor almadığın sürece edevlet karşılamıyordu.şaşırdım o yüzden yni bir kanun demelrine.
canım geç döllenmeyle hamile kalan arkadaşım var.rahat ol.önümüzdeki hafta s kadardoktorlar çok düşük dio şimdiye kaadar 700- yada 800 olması gerekiyodu diolar ama int bakıorum ordakii sınırlara göre normal aralıkta iice kafam karıştı napcamı bilemiyorum..
canım geç döllenmeyle hamile kalan arkadaşım var.rahat ol.önümüzdeki hafta s kadar
21 nisan 310
23 nisan 620
25 nisan 1100-1200
27 nisan 2000-2250 gibi 27 nisan da kese görünür zaten.salıya kadar umut et kafana götü şeyler getrme.kan değerlerine düzenli baktır.
sirius sen idrar testiylemi öğrendin yoksa direk kanda mı baktırdı.benim son adet 25 mart idrarda baktım birşey görünmedide.kandada biraz daha geçsin istiyorum.kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?